Şimdi Ara

LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. (1186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: belmondoneo Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23.768
Cevap
513
Favori
759.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
30. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 11841185118611871188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

55c4--- 7taksitli ve nakit FİYATI nedir

• Selamlar Burak Bey,

Benim 2 sorum olacak. Hali hazırda satın alımı gerçekleştirdim, yine de cevaplarsanız sevinirim cunku iade etmek seceneklerim arasında.

1. Lg 48 C3 siparişim ilk kurulumu yapilmak uzere kutusunun icinde servisi bekliyor. Ancak garip bir durum var C4 48 kutusunda geldi 2024 falan her sey yazıyor bildigin c4 kutusu. Kutuyu tutma yerleri olan yan tarafta ise ise lgc3 etiketi yapıştırılmış. Acaba bir karisiklik mi oldu yoksa satici C3 ellerinde bitti diye ayni C serisi bir sonraki yil cikani mi yollayim dedi bilmiyorum. Ya da ikisi de degil c4 kutusu icinde C3 geldi servis gelince anlicaz artık. Isin garip yani 48 C4 Lg’nin resmi sitesinde listelenmemis durumda, ben de bunu ayni 42 gibi Turkiyeye getirmediler heralde diye yorumluyordum ama gelin gorun ki elimde icinden C4 cikma ihtimali olan bir C4 48 kutusu var. Bakalim ne olacak.

Boyle bir karışıklık olabilir mi ya da kutu mu hatalı sizce ya da satıcının bir sonraki modeli yollayalım insiyatifi olası mı? Cumartesiye kadar meraktan catlıcam :)

2. Sorum ise kutudan C4 cıkma ihtimali oldugunda sekillendi. Piyasadaki C3 modelleri ozellıkle 65 neden aynı boyuttaki C4 modellerinden daha pahalı. 2024 model önceki modelden geriye mi gitti?

Vakit ayırıp cevaplarsanız şimdiden teşekkürler.

• edebiyatci82 E kullanıcısına yanıt
  • holmi H kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi kredi kartınız var hangi şehirdesiniz?
  • foxxxriver F kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    Öyle bir durum söz konusu değil C3 alınıp C4 çıkma ihtimali yok bilginiz olsun öncelikle,
    C3 serisi 2023 üretimi ürün ama 2024 yılında üretimi devam eden bir üründü size gelen üründe böyle bir durum olmuş olabilir,
    Ürünün yan bölümünde barkot var onun resmini yükleme yaparsanız net bilgi verebilirim bu konu hakkında size
  • LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.

LG – Petrol Ofisi Yakıt Puan Kampanyası Katılım Koşulları

1- Bu kampanya 1-30 Kasım 2024 tarihleri arasında satın alınan seçili LG OLED TV modelleri için geçerli
    olup, stoklarla sınırlıdır.

2- Kampanya kapsamında
    OLED97M39LA modeli 35.000 TL,
    OLED83M39LA modeli 20.000 TL,
    OLED83G45LW modeli 20.000 TL,
    OLED83C46LA modeli 13.000 TL,
    OLED77M39LA modeli 15.000 TL,
    OLED77G45LW modeli 15.000 TL,
    OLED77C46LA modeli 11.000 TL,
    OLED65C46LA modeli 8.000 TL

tutarında Petrol Ofisi yakıt puan hediyeli olacaktır.
    Tüketicilerin kampanya çerçevesinde tedarik edilecek
    hediye promosyon hakkından faydalanabilmeleri için kampanya tarihleri içerisinde belirtilen modelden
    satın almış olmaları, satın aldıkları ürünün kurulumunu LG yetkili servisine yaptırmaları ve 15 Aralık 2024
    tarihine kadarwww.lgkampanya.com adresindeki ilgili katılım formunu doldurmaları gerekmektedir.
    Hediye hakkından yararlanılabilmesi için ürün kurulumu yapılması şarttır. Satın alınan TV’nin
    kurulumunun gerçekleştirilmemiş olması ve online katılım formunun belirtilen tarihe kadar
    doldurulmaması halinde tüketici kampanyadan faydalanamaz ve kendisine ilave bir hak tanınmaz. Bir
    ürüne ilişkin olarak gerçekleştirilen birden fazla kurulum kaydı olması durumunda, ilk önce kurulum
    yaptıran tüketicinin kaydı kabul edilecek ve bu tüketici hediyeye hak kazanacaktır.

3- Kampanya başvuruları kampanya yoğunluğuna göre + / - 5 iş günü içerisinde kontrol edilecek olupwww.lgkampanya.com adresinden yapılan başvuruların eksiksiz ve doğru olması durumunda, başvuruyu
    yapan tüketicilere, başvuru tarihini takip eden 15 iş günü içerisinde, LG Türkiye tarafından SMS yolu ile
    kampanyadan kazandıkları hediye ile ilgili olarak bilgilendirme yapılacaktır.
    Kendilerine başvuru sırasında
    paylaştıkları cep telefonu ile bilgilendirme yapılmayan tüketicilerin başvuruları geçersiz olabilir veya LG
    Türkiye’ye ulaşmamış olabilir. Yapılan başvurularda kampanya kapsamında talep edilen evrakların
    eksiksiz ulaştırılması müşterilerin sorumluluğunda olup LG Türkiye’nin eksik evraklarla ilgili hükümlülüğü
    bulunmamaktadır.
    Başvuruyu yapmalarını takip eden 15 iş günlük sürenin içerisinde tarafına herhangi bir
    SMS ulaşmayan tüketiciler başvuruları ile ilgili olarak LG Müşteri Bilgi Merkezi’ni 444 6 543 (LGE)
    arayarak veya
    lg tr
    Bize Ulaşın - Destek ve Yardım | LG TR
    https://www.lg.com/tr/destek/musteri-destek/whatsapp
    adresinde detayları belirtilen LG
    Türkiye WhatsApp destek hattından sorgulama yapabilirler.

4- Kampanya başvurusu LG Türkiye tarafından onaylanan tüketicinin kampanyadan kazandığı hediye
    yakıt puan tüketicinin katılım formunda belirtmiş olduğu cep telefonuna Petrol Ofisi tarafından
    yüklenecektir.
    Tüketici cep telefonuna yüklenen hediye yakıt puanı 28 Şubat 2025 tarihine kadar Positive
    Card anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında yakıt (Benzin, Motorin,Otogaz) alımlarında parçalı veya tüm
    olarak harcanabilecektir.
    Kampanyadan faydalanmak için Petrol Ofisi mobil uygulamasına
    (bit.ly/42KSA8I) yakıt puan yüklemesi yapılan cep telefonu numarası ile kayıt işleminin tamamlanması
    gerekmektedir.
    Petrol Ofisi istasyonlarında ödeme sırasında tüketicinin kampanyaya kayıtlı cep
    telefonunu yanında bulundurması zorunludur.
    Tüketicinin ödeme sırasında cep telefonuna gelen
    doğrulama şifresini (OTP) Petrol Ofisi istasyonlarındaki market görevlisine ileterek POS üzerine girilmesi
    gerekmektedir.
    Petrol Ofisi Mobil uygulamasını indirip müşteri kaydını gerçekleştirmeyen kişiler
    kampanyadan faydalanamazlar. Kullanılmayan hediye yakıt puanlar 1 Mart 2025 tarihinde silinmiş
    olacaktır. Kullanım süresi dolan yakıt puanlardan Petrol Ofisi sorumlu olmayacaktır.
    Silinen puanların TL
    değeri için herhangi bir iade veya ödeme yapılmayacaktır.

5- Kampanya kapsamında satın alınan asıl üründe Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’dan doğan
    istisnalar hariç iade kabul edilmeyecektir.
    Asıl ürünün herhangi bir sebeple iade edilmesi ve ücretinin
    geri ödenmesi durumunda hediye edilen ürünün de iade edilmesi gerekmektedir.
    Aksi halde asıl ürünün
    iadesi kabul edilmeyecektir.

6- Bu kampanyaya katılmak için satın alınan ürünlerin, LG Electronics Ticaret A.Ş. tarafından temin
    edilmiş olması gerekmektedir.
    Aksi halde katılımcı kampanyadan yararlanamaz.

7- Şirket faturası ile başvuran müşterilerin hak talep etmeleri için şirket imza sirkülerini tarafımıza
    iletmeleri gerekmektedir.
    İmza sirküsü iletmeyen müşterilerin başvuruları geçersiz sayılacaktır.
    Şirket
    faturasında başvuran kişinin isminin bulunmaması halinde, şirket yetkilisinden ıslak imzalı izin/rıza formu
    alınması gerekmektedir.

8- Çeyizlik için seçili modellerden satın alan müşteriler kampanyaya dahil edilmeyecektir.

9- Satın alınan her bir ürün için ayrı ayrı başvuru yapılması şarttır.
    Tek bir başvuruda birden fazla ürün
    için yakıt puan hediyesi talep eden müşterilerin başvuruları değerlendirilmeyecektir.

10- Fatura sahibi ve montaj kurulum sahibi farklı kişiler olduğu taktirde başvuru geçersiz sayılacaktır.
    Fatura sahibi isim soy isim ve montaj formu isim soyisim aynı kişi olması zorunludur.
    Yakıt puan hediyesi,
    fatura sahibi dışında bir kişiye devredilemez.

11- Bu kampanya başka bir LG kampanyası ile birleştirilemez, hediye edilen ürünler ayrıca satılamaz,
    devredilemez, nakde veya mala çevrilemez.
    LG Türkiye ve Petrol Ofisi A.Ş belirtilen kampanyanın tarih ve
    şartlarında değişiklik yapma veya tamamen iptal etme hakkını saklı tutar.
    Kampanyaya katılan herkes
    yukarıda belirtilen şartları kabul etmiş sayılacaktır.

12 –www.lgkampanya.com websitesinde bu kampanyayla ilgili form üzerinde yapılan başvuru sonrası
    verilen katılım kodunun katılımcı tarafından saklanması gerekmektedir.
    Başvuru sonunda katılım kodu
    ekranda çıkmadıysa başvurunuz alınmamış olabilir ve tekrar başvuru yapmanız gerekmektedir.

13- Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye LG Müşteri Bilgi Merkezi’nden 444 6 543 (LGE) ulaşılabilir.

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

55c4 fiyat?---KONYA, finans, garanti, y.kredi

• holmi H kullanıcısına yanıt
    Hocam pm'den yazıyorum size

Selamlar,

O zaman sanırım C4 kutusuna C3 koydular. Böyle bir şey mümkün mü :).

İşte yandaki barkotta C3 yazıyor. Ancak barkot etiket gibiydi, kutuya sonradan yapıştırılmış gibiydi. Zaten barkot öyle oluyor derseniz olabilir bir bilgim yok. Ama kutu C4 olunca sanki C4 barkotunun üzerine C3 yapıştırılmış gibiydi, umarım anlatabilmişimdir.

C4'lerin Medimarkt, Teknosa gibi yerlerde C3'lerden ucuz olmasına bir yorumunuz var mı peki?

Hocam oda mümkün değil

C3 OLED TV'ler üretimi biten ürün bu yüzden resmi satıcılarda olmayan modeldir, bu piyasa serbest piyasa isteyen istedi fiyatı yazıyor bununla alakalı durumdur hocam.

Sağolasınız Burak Bey cevaplarınız için.

Cumartesi günü kutu açıldığında içinden ne çıktığını yazarım artık :).

Hocam rica ederim,
    Tamamdır
  • Burak Bey' den biraz önce LG OLED 55C46LA 5 yıl garantili ürün siparişi verdim. Kendisine yaklaşımından ve tüm sorularıma cevap verdiği için teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar.

• serhisco kullanıcısına yanıt
    Serhan hocam LG OLED 55C46LA.APD ürünüz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın,
    20.11.2024 kargo çıkışınız yapıldı bilginiz olsun.

LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.

Tekrardan teşekkür ederim. Kurulum olduktan sonra deneyimlerimi burdan paylaşıcağım 🙂
  • serhisco kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam kurulum olsun bekliyorum yorumlarınızı
  • Burak Bey selam, LG Oled 55c4 için fiyat vereiblir misiinz? Ayrıca kararsız kaldım LG ya da Samsung Oled konusunda.

sizin tercihiniz hangisi olur.

• wonderland_ W kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    Siz hangi modelle hangi modeli kıyaslama yapıyorsunuz?

Ödemeniz nasıl olur hangi şehirdesiniz pm'den iletişime geçerseniz yardımcı olurum size.
  • Merhabalar, bilgisayar için Asus ROG Swift OLED PG32UCDM monitör aldım, 1 aydır kullanıyorum. OLED'i görünce dedim ki ben bu Q95T'yi çok abartmışım. OLED farklı bir seviyeymiş. 4 yıl önce burn-in korkusu yüzünden almamıştım. Şuan hala Samsung 65Q95T kullanıyorum.

LG OLED77G45LW Evo alınır mı? Günlük max yarım saat normal TV kanalı, 3 saat Netflix/Youtube ve ilerleyen zamanlarda ara ara belki 2-3 saat konsol için kullanacağım. Vatan'da bazen 174 bazen 198 bin TL ye satılıyor. Bu kadar para verince kırık veya sorunlu gelmesinden korkuyorum, kargo zaten korkutuyor. Bu TV'yi kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum. Teşekkürler.

• SantiMunezCan kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    Direk alınır herhangi bir sorun sıkıntı yaşamazsınız alabileceğiniz en iyi ürünlerden birisi bu model,

Hangi şehirdesiniz hocam siz?
  • 
Sayfa: önceki 11841185118611871188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.