Şimdi Ara

LEVONO Y580

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Operating system Windows 7
    DISPLAY (BASE)
    Screen size (diagonal) 15.6 inches
    Technology LCD
    Resolution (X) 1920 px
    Resolution (Y) 1080 px
    KEYBOARD
    Type Chiclet
    Number pad No
    MOUSE
    Type(s) Trackpad
    PROCESSOR (BASE)
    CPU brand Intel
    PROCESSOR (MAX)
    Brand Intel
    Model Core i7
    GPU (BASE)
    Graphics type Optional
    GPU (MAX)
    Discrete GPU brand Nvidia
    Discrete GPU model GeForce GTX 660M
    Dedicated VRAM size 2 GB
    MEMORY
    Base RAM size 2 GB
    Max. config RAM size 8 GB
    RAM type DDR3
    Base RAM speed 1600 MHz
    RAM slots 2
    STORAGE
    Options HDD (5400RPM), HDD (7200RPM)
    Base drive type HDD (5400RPM)
    Base drive capacity 500 GB
    Max. config HDD 1 TB
    Card reader Yes
    Card reader support Other, SD, Memory Stick, xD, MMC
    OPTICAL DRIVE
    Optical drive type Tray-loading
    Compatible media DVD±R/RW, BD-ROM
    AUDIO
    Speakers 2
    Audio brand Dolby Home Theater v4, JBL
    WEBCAM
    Effective pixels 1 megapixels
    Video resolution 720p
    PORT OPTIONS
    USB 2
    USB 3.0 2
    Ethernet 1
    Ethernet type 10/100/1000 (Gigabit)
    HDMI 1
    3.5mm headphone 1
    3.5mm line-in / microphone 1
    CONNECTIVITY
    Wi-Fi Yes
    Wi-Fi options 802.11n, 802.11g, 802.11b
    Bluetooth Optional
    BATTERY
    Size 6 cell
    Quoted time 5 hr

EVET ÖZELLİKLER BU ŞUANDA PC DEPODA 2040 TL CİVARI NEDEN BU KADAR UCUZ ONU ANLIYAMADIM ÖN SİPARİŞ FELANMI ACABA ?
    BİRDE SİZCE BUNUN LA GTA 4 Ü SON AYARLARDA 27 FSP ÜSTÜ OYNAYA BİLİRMİYİM

LİNK ATIYORUM

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y580-core-i7-ivy-bridge-notebook-urun7392.html

• +++++++++++++++++++++++++++++++++++
  • ++++++++++++++++++++++++++++++ artı beee :D
  • teslim tarihine bakmadın sanırım mayıs yazıyordu
  • www.pcdepo.com/asus-g75vw-notebook-urun7667.html serisi tükenen notebooklar hepsi ucuz.bunlar alınmıyor mu yoksa erken sipariş gibi bişe mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbesiz gandalf -- 27 Nisan 2012; 1:36:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur71

www.pcdepo.com/asus-g75vw-notebook-urun7667.html serisi tükenen notebooklar hepsi ucuz.bunlar alınmıyor mu henüz yoksa erken sipariş gibi bişe mi

alınmadığından değil alınamadığından, 4kiloya yakın o verdiğin link teki notebook. yani onu taşımak için yanına ekstra hammal tutman lazım
  • onu öylesine yazdım Y580 için sordum ön sipariş mi diye.asus un da fiyatı n55 seviyesinde.serisi tükenmiş notebook kategorisi geneli ucuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • y580 henüz ellerinde olmadığı için ön sipariş olması muhtemel, diğer sorduklarının geneli sandybridge sistemler ve indirime giriyorlar yavaştan yavaştan
  • y570 ile y580 aynı parawww.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y570-59-316634-notebook-urun7010.html 580için mayıs teslim diyor yani 1 hafta sonra.y580 neden ucuz anlamadım
  • anlaşılmayacak birşey yok gelişi belli olmadığı için daha ucuz, mayıs yazıyor diye 1mayısta gelecekmi sanıyorsun mayıs sonuda gelebilir
  • örnekte vereyim sana monster notebookların yuzde90ınında 400tl indirim vardır ama 3ay sonra teslim olduğu için. ben bugun alıyorum kardeşim de 400farkı verir alırsın olay bundan ibaret
  • 31 mayıs ta olsa iyi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur71

31 mayıs ta olsa iyi :D

ben sana prosedür hakkında bilgi vereyim; mayıs yazıyorsa birkere kafadan 31mayısa kadar hakları var, sonrasında yurtdışı getirisi deyip 20işgünü diyebilirler artı 7gün zaten kargo geciktirme hakları var. kaç etti haziran sonumu yoksa temmuz ortasımı
  • hakkaten tam laptop alıcağım zamana ıvy lerin ve keplerin gelmesi çok çok ii oldu kafadan 2500 tl vermeye razıyım peşinde berki indiri felan yaparlar .hele şükür gt 4 ü full hing te oynuyacağım bıktım artık 9800gt den kardeşim tamam oynatamıyosun bari ısınmada fan sesi çıkmasın yaşasın nvidia yaşasın intel iki niz dğişmez gerçeksiniz .ama amd bu olaya el atabilir dikkatli olun :D ama size söylüyeyin sand ler acayip ucuzlacak berki ıvy almam da 570 li bişey alırım .

küçük bir hatırlatma fiyat olarak çok ucuz bir laptop olacağını kafadan söylemek istiyorum hindistan daki fiyatı 170000 rp dolar olarakta 899 deniyor ülkemize gelmesi muteelen 2500 altında olacak e bu 2500 olursa y570 bedava vermeleri lazım :D
  • birde şöyle düşünün eğer biz suriyeye girmeden israil irana girerse abd de arkasında olacaktır büyük ihtimal .bizde bundan yararlanarak heralde 1000 tl ye işe kapatırız .tabi savaş olmasında ben bunada razıyım
  • Ordaki fiyatlara inanmayın okadar ucuz olmaz onlar.
  • tamam onlara inanayalım kabul e peki bu monster fiyatları ne ayak :)
  • iyiymiş bu fiyat bu özellik kaçmaz..
  • Bu aleti almayı düşünüyorum. Şimdi almak mı daha mantıklı yoksa beklemek mi? Fiyatlar artar gibime geliyor beklersem.
  • sanırım şu sıralar ülkemize gelirse ve fiyatıda 2000-2500 tl arası olursa, alınacak en iyi laptop y580 olacak gibi geliyor... yada başka fikri ve önerisi olan var mı ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.