Şimdi Ara

Levis in botlari kaliteli mi sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ogrenciyim ve butcem elverdigince kaliteli seyler almaya dikkat ederim ve ben bir kere alin tam alin diye dusunenlerdenim.
    Ki$lik bot alicam. levis da bir bot gormustum ve baya hosuma gitmisti. ama levis in botlarini hic bilmedigim icin kaliteli birsey degilse hic bulasmiyayim diyorum. var mi bu konuda bilgisi ve onerisi olan ?

• valla kot firmasi bence hic alma ayni sekilde zarada da gzl botlar fln var ama cok yanasma derim

ne kadardi senin gordugun
  • la geçen sene 300 kağıttı nasıl öğrencisin sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: deneme_1_2

la geçen sene 300 kağıttı nasıl öğrencisin sen

olabilr kardesm alla alla
  • camel ın botlarına bak cok kaliteliler
  • levi's in harley tarzı botlarından bahsediyosan çok baba duruyo.ama fiyatı daha baba
  • levis alma parana yazık derim
    ama iş hava mava meselesiyse sen bilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Timberland mi Adidas Gore-Tex mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Timberland al.Ya da hd.
  • yaw 4 sene önce 75 ytlye slazenger aldım. hala taş gibi, kar, yağmur, çamur dinlemiyor
  • Timberland
  • kotları iyidirde botlarını bilmiyorum
  • ayakkabisini kullaniyorum daha 1 sene olmadan önlerinden acilma sinyali vermeye basladi,bir b*ka yaramaz

bence üstte arkadasin dedigi gibi camel al,camelin de ayakkabisini kullaniyorum sekil bozuklugu bile daha olmadi ve kaliteyi cok iyi hissediyorsun
  • bu yorumlar bile yeter bana timberland veya camel almaya karar verdim hayirlisi bakalim. alicagim botun -35 lere kadar dayanmasi lazim biraz soguk bi memleketteyim zaten bu yuzden cok kaliteli birsey olsun diyorum
  • bende camel active var tam bot değil ama bu 3. kışı olcak gayet memnunum tipi falanda güzel
  • timberland lerde çok sağlam bi bot sayılmaz sonuçta nubuk süet tarzı bişi eninde sonunda görünüşündeki güzelliği kaybedecek ben harley aldım çizmeelerinden 4-5 senedir kulalnıorum hala ilk aldım gunku gibi (bayan olmamında etkisi var heralde temzi kullandım için)
    dağcı botları en sağlamı bunlar valla..!! çok güzel görünüşlü olanlarıda var
  • cameller ne kadar pekii..birde harley lerin fiyatlarını bilen varmı..aşağı yukarı kaç para ederler??banada lazımda bi çift bot.
  • ben cameli gecen hafta 130 milyona aldım.
  • bot=camel

10 yıl kullandım, hiç bişi olmadı.

sonra adidas aldım, memnun değilim. levisa bulaşma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.