Şimdi Ara

LEVIS ERKEK KOT PANTOLONLAR 12 TAKSİT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
5
Favori
4.578
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: B_Beyrek

Fiyat hesabı doğru 169 tl 1,45 e bölünürse fiyat bulunur. Yalnız firmanın kapalı olması fatura kesmeye mani değil ne demek. Kapanış yapıldıysa vergi mükellefiyeti bitmişse fatura nasıl kesilecek?

Dostum firmamız kapanmıştır ama ürünlerin tamamı farklı bir firmaya fatura edilmiştir.
    Faturayı dediğin gibi vergi muafiyeti oluşmuş olan firma kesemez.

Bizde satılan ürünlerin faturalarını YASAL olarak kesebiliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: viva1903

quote:

Orijinalden alıntı: C£nq

Hocam indirim konusunda yanlış bir hesap yapmış olduğunuzun farkında mısınız ? 169 liralık ürünü hesaplamışsınız ama anlamadım, %45 indirim var ise 169/100*45 yaparak indirim 76,05 olduğunu görürüz, yani ürün de 92,95 liraya gelir. Yanlışım mı var ?

Dostum ,

Gördüğünüz fiyatı % 45 e böleceksiniz .

169 / 1,45 = 116,51 TL dir.

Bu hesaba göre donanımhabere özel %31 civarı bir indirim mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmutlu38

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: C£nq

Hocam indirim konusunda yanlış bir hesap yapmış olduğunuzun farkında mısınız ? 169 liralık ürünü hesaplamışsınız ama anlamadım, %45 indirim var ise 169/100*45 yaparak indirim 76,05 olduğunu görürüz, yani ürün de 92,95 liraya gelir. Yanlışım mı var ?

Dostum ,

Gördüğünüz fiyatı % 45 e böleceksiniz .

169 / 1,45 = 116,51 TL dir.

dalga mı geçiyorsunuz adam mı seçiyorsunuz anlamadım?

ya ben yıllardır 4 işlem öğrenememişim. ya da sizde bir esnaf olarak art niyet ararım hatalı başlık açmaktan dolayı.

%45 indirim demek = ürünün fiyatı x 0.55.

yani 100 liralık pantolona %45 indirim olursa 55 liraya almamız gerekir.

hata yaptınız. savunmayın bari

:)

• Arkadaşlar anladığım kadarıyla mutabık kalamayacağız bu durumda .

Eğer Forum Donanım indirimli fiyatların direkt yayınlanması konusunda MUTABIKSAK direk fiyatları yazacağım.
  • Evet ürünün %45 ini düşmek ile 1.45 çarpanını kullanmak arasında fark var neden olduğunu henüz bulamadım. Aslında konuyu direk bayan kotlarda olduğu gibi 69 lira yahut civarından satışa çıkacağı için ilgiyle takip ediyordum. Şu anda kararsızım. "DH özel" fiyatlarını ilk mesaja iliştirmek daha az kafa karıştırıcı olabilir.
  • ARKADAŞLAR ÜRÜN İSİMLERİ DH İNDİRİMLİ FİYATIDIR DİYE DEĞİŞECEK .
  • kot ceket gelicekmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil07

kot ceket gelicekmi?

Adil şuan değil dostum . Konu başlığında belirttim

Nasipse bayramdan sonra
  • B_Beyrek kullanıcısına yanıt
    verdiğin örnek saçma
    %45 indirim farklı olay

ana para(100)lira üzerinden %18 yaparsan 118 yapmasıyla
    kdv dahil 100 lira olması çok farklıdır, 84,75 kdvsiz rakamdan %18 kdv eklersen 100 lira yapar

bunları karıştırmayalım lütfen
  • Arkadaşlar Tamam Konuyu değiştirsek de Matematik Paneline Çevirmesek :)

Hatalı Benim özür dilerim . DH İNDİRİMLİ fiyatlar eklenmeye başlandı . Net rakamlar yayınlanıyor
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Söylemek istediğim konuyu ben yanlış açtım ben hatalıyım . Hangi hesap doğru yapılır tartışmasını da maalesef ben açmış oldum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viva1903 -- 13 Ekim 2013; 23:23:29 >
  • TÜM FİYATLAR DH İNDİRİMİ ŞEKLİNDE DÜZELTİLMİŞTİR.

FİYATLAR NETTİR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @dn@n

verdiğin örnek saçma
    %45 indirim farklı olay

ana para(100)lira üzerinden %18 yaparsan 118 yapmasıyla
    kdv dahil 100 lira olması çok farklıdır, 84,75 kdvsiz rakamdan %18 kdv eklersen 100 lira yapar

bunları karıştırmayalım lütfen

İşin doğru anlatımı budur. %45' lik bir iskonto söz konusu değil sonuç olarak. DH'de ve matematiksel şekilde nasıl reel iskonto hesapladığımızı kabaca burada yansıtılan %25 hesabından bulabilirsiniz ki bu da fiyat x 0.25 e tekabül eder. Arkadaş fiyatları düzelttikten sonra asıl olması gereken oranı hesaplayabiliriz sanıyorum.

• Ben hâlâ anlamadım ki?

Şimdi bunu :

http://www.sanalpazar.com/Dh-Indirimi-Levis-Engineered-Jean-W32-L34-Beden-0027__isp11621040

189 liraya mı alıyoruz DH indirimiyle yoksa %45 düşecez mi daha?
  • quote:

İç iskonto dış iskonto nedir nasıl hesaplanır Google yazılırsa doğru bilgiye ulaşılır. Kimseyle polemiğe girmiyorum yaptıgım hesabı saçma bulan arkadaşa izah ediyorum. Ayrıca buraya yazma şuraya yaz ifaden çok sakat sonuçta senin haklı olduğunu söylemek için yazıldı herşey. Neyse hayırlı satışlar diliyorum.

Dostum desteğin için teşekkür ederim . Ben yanlışlıkla seni etiketledim . :)

kusura bakma -
  • Tüm mesajlarımı siliyorum konu saçma bir noktaya gitmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Ben hâlâ anlamadım ki?

Şimdi bunu :

http://www.sanalpazar.com/Dh-Indirimi-Levis-Engineered-Jean-W32-L34-Beden-0027__isp11621040

Dostum yukarıda yazan her şeyi unut :)

Sanalpazar.com daki fiyatlar Net DH indirimli fiyatlardır
  • %45 indirim var demeyin çünkü öyle bi durum yok. Şu yaptığınız hesabı hiçbi sitede de görmedim bu güne kadar yada mağzada. örneğin;

http://www.gittigidiyor.com/gunun-firsati/

ya da

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-ativ-book-np275e5e-k01tr-amd-e2-2000-175ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd600391&categoryId=98

attığım linklerdeki ürünleri inceleyin ve ilan başlıklarınada bakın. Yüzde 21, 57, 30 indirim denilen ürünlerin hepsi "ürünün fiyatı * 0.57, 0,30, 0,21" oranlarıya çarpılarak indirim yapılmıştır.

Çıkın bügün bi magzaya gidin orda bile dediğiniz şekilde bi hesaplama yok ve bugüne kadarda görmedim.

Bence ilanınızın başlığını güncelleyin, %30 ise indiriminiz onu yazın aksi takdirde insanlar kandırıldığını düşünür ki buda şu durumda normaldir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Ben hâlâ anlamadım ki?

Şimdi bunu :

Dostum yukarıda yazan her şeyi unut :)

Sanalpazar.com daki fiyatlar Net DH indirimli fiyatlardır

Eyvallah hocam. Ben bir tişörtleri , montları falan bekleyeyim uygun olursa benim açımdan. Hazır İzmir'deyim de zaten , Sanalpazar komisyonu , kargosu falan onlarla da uğraşmamış oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: pesaction

%45 indirim var demeyin çünkü öyle bi durum yok. Şu yaptığınız hesabı hiçbi sitede de görmedim bu güne kadar yada mağzada. örneğin;

http://www.gittigidiyor.com/gunun-firsati/

ya da

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-ativ-book-np275e5e-k01tr-amd-e2-2000-175ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd600391&categoryId=98

attığım linklerdeki ürünleri inceleyin ve ilan başlıklarınada bakın. Yüzde 21, 57, 30 indirim denilen ürünlerin hepsi "ürünün fiyatı * 0.57, 0,30, 0,21" oranlarıya çarpılarak indirim yapılmıştır.

Çıkın bügün bi magzaya gidin orda bile dediğiniz şekilde bi hesaplama yok ve bugüne kadarda görmedim.

Bence ilanınızın başlığını güncelleyin, %30 ise indiriminiz onu yazın aksi takdirde insanlar kandırıldığını düşünür ki buda şu durumda normaldir.

Dostum

FİYAT - ÇARPMA - İNDİRİM ORANI - YÜZDE İŞARETİ - EKSİ - EŞİTTİR

Hesap makinesi indirimi budur . :)

Alım ve satım yaparken yaptığımız hesabı burada yayınlayarak kafa karışıklığına sebep olduk Haklısın . Ama aldığımız ve verdiğimiz indirim oranları her zaman böyleydi. Başlık değiştirilmiştir. Önerin ve görüşlerin için teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.