Şimdi Ara

Levi's Red Tab koleksiyonu yandan cepli pantalon 22.05 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.717
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • daha buyuk bedenleri de temin etmeye calisiyoruz her kesime uygunluk acisinda.
    Tesekkurler :)

Orijinalden alıntı: FieSTaA

:D bu pantalona 20 tl vermem. Hatta hiç para vermem.

ürün çok ucuz duruyor allah aşkına.Levis 501,504 tarzı ürünlerde indirim ve kampanya ile cıkarsanız bence çok daha güzel olur.
    Dockersın kadifeli pantolonları yerine gabardin pantolonlarında kampanya yaparsanız çok daha iyi olur.

quote:

:D bu pantalona 20 tl vermem. Hatta hiç para vermem.

ürün çok ucuz duruyor allah aşkına.Levis 501,504 tarzı ürünlerde indirim ve kampanya ile cıkarsanız bence çok daha güzel olur.
    Dockersın kadifeli pantolonları yerine gabardin pantolonlarında kampanya yaparsanız çok daha iyi olur.

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-
  • indirim yaptıkları ürünler de zaten ucuz duran ürünler.En azından benim ilgimi hiç ama hiç çekmiyor

ben 504 bayrampaşa levis outletten 29 tly almstm.Bi başka şık duran modeli de 35e almıştım. Levis demek ki izin veriyor
    Çarşı "İmzanız kural dışıdır!!!"a Karşı "Referanslarım"
  • quote:

Orijinalden alıntı: captainace

bide su coverselerde özellikle düz siyahlarda bi indirim yapsanız ne sıcak fırsat olur

gittigidiyorda günlük indirimde 49tl, axesse peşin fiyatına 6 taksit

converse isteyen kaçırmasın bence normal fiyatı 99tl.
    tabi değmez bu para converse'e ama 99 yerine 49 vermek daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 28 Ocak 2010; 11:58:57 >
    Urun fiyatlari pahali olunca da burda sicak firsat olmadigi icin tepkiler aliyoruz.
    Gecenlerde converse in metallica ayakkabilari ile bir duyuru yaptim, fiyat cok ucuz olmasa bile koleksiyon urunun fiyatini baya bi indirecektik ama sagolsun forumdan bir arkadasimiz bunun sicak firsat olmadigini dusunup beni sikayet etmis ve o yuzden 12 saat banlendim.
    Akabinde gerekli admin ve ilgililere mail attim ama kimse cevap vermedi ve bizde bundan sonra fiyatlari daha dusuk urunlerimizde kampanya yapmaya karar verdik.

Ilginize tesekkurler.
    Öküz Başlı Antilop©Öküz Başlı Antilop©Öküz Başlı Antilop©Öküz Başlı Antilop©Öküz Başlı Antilop©Öküz Başlı Antilop© Öküz Başlı Antilop©Öküz Başlı Antilop©Öküz Başlı Antilop©, Öküz Başlı Antilop©Öküz Başlı Antilop©Öküz Başlı Antilop©Öküz Başlı Antilop©Öküz Başlı Antilop©Öküz Başlı Antilop©Öküz Başlı Antilop©Öküz Başlı Antilop©Öküz Başlı Antilop©Öküz Başlı Antilop©
  • Butun urunlerimizde hic bir kosul belirtmeden iade yapabiliyorsunuz.
    ilginize tesekkurler.
  • 501 magazanizda 80 ytl ye satilabilior outletlerde gitmek nasip olmuo..hic sitenizde 100 den asagi 501 dusmedi..

http://www.giymix.com/Levis-501-Rag-About-Erkek-Pantolon-30-32,PR-4142.html

Orijinalden alıntı: can217

Butun urunlerimizde hic bir kosul belirtmeden iade yapabiliyorsunuz.
    ilginize tesekkurler.

Değişim prosesi nasıl olacak acaba ürünü size gerimi kargolayalım ben 2 düğmeli ceket aldım kalıplar biraz küçük kesilmiş levisde bir büyük bedeni ile değişim istiyorum

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

göbeği bırak sıska olmak lazım bu bedeni giyebilmek için

Öhhü öhhüü.. Alınıyorum bak.. :)

Orijinalden alıntı: fatokato

quote:

Orijinalden alıntı: can217

Butun urunlerimizde hic bir kosul belirtmeden iade yapabiliyorsunuz.
    ilginize tesekkurler.

Değişim prosesi nasıl olacak acaba ürünü size gerimi kargolayalım ben 2 düğmeli ceket aldım kalıplar biraz küçük kesilmiş levisde bir büyük bedeni ile değişim istiyorum

Ozelden mesaj attim tesekkurler.

bugun
    http://www.giymix.com/Levis-Siyah-Taslanmis-501-32-30,PR-4886.html

bu kotu 53.90 a aldim

birde kapsonlu baskılı yesil sweat aldim 35.90 lira.

merak ettiğim su bu indirim ykm nin mi levisin ozel indirimimi bi haftada 504 modellerde levis indirime gtmis 55 milyondan satmişti....yine ykmde gormustum

onlar nasıl bu fiyata bu urunleri satabiliyorlar....

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

29 ve 30 bedeninden başkası yok malesef

Zaten giymix.com da 30 bedendan aşağı pantolon yok adamlar piyasada ne akdar kalmış mal varsa toplayıp satıyorlar

Orijinalden alıntı: gunesindostu

canbey bilginiz olması acısından soyluyorum

bugun
    http://www.giymix.com/Levis-Siyah-Taslanmis-501-32-30,PR-4886.html

bu kotu 53.90 a aldim

birde kapsonlu baskılı yesil sweat aldim 35.90 lira.

merak ettiğim su bu indirim ykm nin mi levisin ozel indirimimi bi haftada 504 modellerde levis indirime gtmis 55 milyondan satmişti....yine ykmde gormustum

onlar nasıl bu fiyata bu urunleri satabiliyorlar....

Gercekten cok cok iyi bir fiyat. Klasik pazarlamaci gibi konusmak istemiyorum fakat maliyet fiyatindan daha altina satilmis.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.