Şimdi Ara

Levi's 1 Alana 1 Bedava - Ücretsiz Kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
5
Favori
4.439
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şunları normal beden ölçülerini verselerde anlasak.xl gibi.
    Veya xl-xxl kaça karşılık geliyor arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hercul3367

Şunları normal beden ölçülerini verselerde anlasak.xl gibi.
    Veya xl-xxl kaça karşılık geliyor arkadaşlar.

iyi de hocam kotta öyle bi standart yok. birinci rakam bel ikinci rakam boy. mesela zayıf uzun biri 32 34 giyerken benim gibi iri uzun biri 40 34 giyeblir. o şekilde düşünün
  • Yorum şurda otlansın akşam bakarım
  • Levis cok kaliteli bir marka fakat ulekeden cikma muhabbetlerinden sonra sahte urun satan yerlerin cok buyuk bir bolumu artik levis satiyor. Gecen gun eminonune gittim butun isportacilar levis kot satiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

Levis cok kaliteli bir marka fakat ulekeden cikma muhabbetlerinden sonra sahte urun satan yerlerin cok buyuk bir bolumu artik levis satiyor. Gecen gun eminonune gittim butun isportacilar levis kot satiyordu.
    teşekkür ederim
    2 adet sipariş verdim üstelik tam bedenlerim stokta varmış
    bu fiyata levis bedavadan biraz pahalıya geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

Levis cok kaliteli bir marka fakat ulekeden cikma muhabbetlerinden sonra sahte urun satan yerlerin cok buyuk bir bolumu artik levis satiyor. Gecen gun eminonune gittim butun isportacilar levis kot satiyordu.

hocam firmanın yorumları hep olumlu %97 puanı var. sahte değildir diye düşünüyorum. frma bilgileri der şöyle
    Satıcı İsim/Unvanı: MERSİNLİ KONFEKSİYON TEKSTİL TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ
    Satıcının Açık Adresi: F ÇAKMAK BULVARI SANKO PARK İÇİ 217 ŞAHİNBEY/ GAZİANTEP
  • Lafım meclisten dışarı fakat Gaziantep ise bir bit yeniği ararım antep işi olabilir yani
  • Antep malı olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironcarbonom

Lafım meclisten dışarı fakat Gaziantep ise bir bit yeniği ararım antep işi olabilir yani
    antep yan sanayi üretimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironcarbonom

Lafım meclisten dışarı fakat Gaziantep ise bir bit yeniği ararım antep işi olabilir yani
    Sanko parkın içinde sahte satamazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: valar_morghulis

antep yan sanayi üretimi

Alıntıları Göster
    22 tl çek kullanabilen oldu mu ?

çekler bu kampanyayla birleşiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: valar_morghulis

antep yan sanayi üretimi

Alıntıları Göster
    mağazadakilere benzemiyor sanırım kalite farkı var
  • 89 olanlar 119, 129 olanlar 159 oldu. Sepete atıyorum diğer pantolona bakarken bindirim geliyor almıyorum. Alacak varsa mobil11 kuponunu kullansın birleşir sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

89 olanlar 119, 129 olanlar 159 oldu. Sepete atıyorum diğer pantolona bakarken bindirim geliyor almıyorum. Alacak varsa mobil11 kuponunu kullansın birleşir sanırım.
    Arkadaşlar çakal satıcı fiyatları artırdı. Böyle kendini akıllı sanan kurnaz firmalara para kaptırmayın. 190tl'lik pantolonu 250 yaptılar, 60 lira fark bindirdiler. Böylelerine prim vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunner92fb

Arkadaşlar çakal satıcı fiyatları artırdı. Böyle kendini akıllı sanan kurnaz firmalara para kaptırmayın. 190tl'lik pantolonu 250 yaptılar, 60 lira fark bindirdiler. Böylelerine prim vermeyin.

Alıntıları Göster
    1 saat önce 109 ve 129 lira olan pantolonlar şimdi 139 ve 159 olmuş. Böylelerinden malı alıp iade edeceksein ve negatif yorumu da basacaksın.

• Bende bakıyorum bu kadar yüksek değildi fiyatlar diyorum
    Almıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frk_Plt

Bende bakıyorum bu kadar yüksek değildi fiyatlar diyorum
    Almıyorum
    levis in kalıpları artık iyi değil. daha önce alıp/denemediyseniz iade etmeniz yüksek. sahte de çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doer

levis in kalıpları artık iyi değil. daha önce alıp/denemediyseniz iade etmeniz yüksek. sahte de çıkabilir.

Alıntıları Göster
    99 Liraya 2 adet beğendim bedenimde var çakma mıdır napalım almayalım mı beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doer

Alıntıları Göster
    20 yıl önce kalite vardı şimdi en dandik ürün ederi 40 tl geçmez karton kot modele bakıyorsun zibidi tarzı

501 dışında düğmeli değil eskiden hep düğmeliydi şimdi bozuk fermuarlı ürün satıyorlar

hepsi dandik türkiye üretimi kalite yok

eskiden satılan ürünün yumuşacık kumaşı vardı şimdi kartondan farkı yok çamaşır makinesinden çıktığında ütülemeye bile gerek yoktu

şimdi ütüsüz kot giyilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 15 Nisan 2016; 13:02:34 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.