Şimdi Ara

Leverage (2008- ) | 4.Sezon (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
3
Favori
17.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni dizi arıyorum, bunu tavsiye ediyormusunuz gençler

Orjinalden alıntı: ambrosia_

ilk sezon bitti 2inci sezon hakkında bilgi bulamadım çekilmiycekmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ambrosia_

ilk sezon bitti 2inci sezon hakkında bilgi bulamadım çekilmiycekmi?

yokmu arkadaşlar bilgisi olan?

Ambrosia_: 2. sezon çekilecek diye diye biliyorum hatta yabancı bi site var bakabilirsinhttp://www.tv.com/story/12301.html

Selamlar
    Saygılar

Orjinalden alıntı: F3mania

VaLour : 1-2 Bölüm izlemişsin fikir sahibi olmuşsundur dizinin ilerleyiş şeklinden her bölümde ayrı olaylar oluyor.
    Tüm sezonu izlemiş biri olarak ben her bölümü sıkılmadan izledim eğlenceli ve değişik bir dizi... devamını da bekliyoruz sabırsızlıkla tavsiye ederim.

Sağol diğer bölümlerinide izleyeceğim
  • Chev: Renkler ve Zevkler tartışılmaz tabiki fakat her bölümde ayrı olaylar olmasına rağmen dizinin ana bir konusu var hatta son 2 bölüm bunun üstüne kurulu idi. Uzun soluklu bir dizi olması için diye tahmin ediyorum ''Fringe'' dizisini izliyorsan bilirsin o dizide de her bölümde ayrı olaylar oluyor ama kendi içinde özel ilerleyen bir konusu var buda daha cok malzeme daha çok sezon anlamına geliyor herlade...,
    Selamlar...
  • 2. sezon 8 bölümü de izledim 1.sezon gibi yine mükemmeldi bu dizi kesinlikle zeka ürünü oyucular inanılmaz...Birde bu diziye benzer dizi ararken Hustle denen diziyi buldum ama keşke bulmasaymışım ben böyle saçma böyle kötü kadrolu böyle basit bir dizi görmedim 3 sezon birden indirdim 3 bölüm zor izleyebildim birde utanmadan bazıları Leverage'e Hustle çakması diyorlar Hustle Leverage'e rakip bile olamayacak kadar basit ve iğrenç...

Bu arada Leverage 3.sezon siparişini de aldı

Bu muhteşem diziyi izleyin izlettirin izlememekte ısrar edeni dövün falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastenc -- 15 Eylül 2009; 17:48:09 >

''Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim.''
    (El Gazali)
  • Hustle'a benzeltilmiş bir dizi bence.Aynı ondaki gibi zeka oyunları abartılı sahneler var ama Hustle bundan cok daha iyidir.

Bu arada izlemekte tereddütte kalanlar için:
    Görebileceğiniz en iyi dizilerden biri. Aksiyon, komedi,dram hepsi var. Dizinin tek kötü tarafı var, o da ikinci sezonun Türkçe altyazılarının tam olmaması.

Bu arada küçük bir sorum var, S02E09 un sonunda sağ aşağıda "Season Finale" yazıyordu, fakatwww.epguides.com a göre 13'üncü bölüme kadar gidecek. Acaba gerçekten sezon finali mi yaptılar?

Orijinalden alıntı: BaueR24

Hustle'a benzeltilmiş bir dizi bence.Aynı ondaki gibi zeka oyunları abartılı sahneler var ama Hustle bundan cok daha iyidir.

Bir üst mesajında yazdığım gibi Hustle kadar mantık hatalarıyla dolu,zayıf planlı ve berbat kadrolu bir dizi daha görmedim resmen iğrenç ama ilk üç bölüm iğrençtir daha sonra toparlamıştır bilemem ama dizinin toparlanmasını bekleyecek kadar da bu iğrençliğe sabırlı olamam dediğim gibi planlar ve kjadro bakımından Leverage'ın eline su dökemez bu berbat dizi...

@Eveon

Dizinin tek kötü tarafı 2.sezon altyazılarının tam olmaması demişsin bu kanıya nasıl vardın anlamadım altyazıların hepsi tam üstelik divxplanette altyazısı ençok indirilen 2. dizi...

Sezon finali işini ben de anlayamadım umarım sadece ara verilmiştir birkaç haftaya tekrar başlar...

(El Gazali)

• Fragmanını gördüm Coupling'teki Jane oynuyor. İzlemek gerek
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • Pazar günü ilk bölümünü seyrettim...Güzel diziydi bu haftayı beklyom bağğlım ne olucak...

(El Gazali)
  • netteki problemi bi halledeyim indirip izlemeye başyacağım
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.