Şimdi Ara

Levent Uğur & Beşiktaş Uğur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha öncede konu açmıştım bugun kayıt için görüşcem inşallah... Maslakta yurtta kalıyorum levent daha yakın..Ama sormak istediğim şey hangisinin hocaları daha kaliteli ? Bide fiyatlr hakkında bilgisi olan var mı? Malum ögrenciyiz Büt.em max 3500 TL

• Bi önceki konuyu bileyen arkadaşlar için hatırlatma mezun grup.

bide bana iyi bi biyoloji matematik hocası lazım :)
  • Beşiktaş uğurun hocaları daha iyidir - hatta eski rehberlik hocam orda şu an gördüğüm en iyi rehberlikçidir - ama fiyatı daha tuzludur söyliyim şimdiden . Levent uğur dediğin sanayi mahallesine açılan dershane o da yeni açıldı hiç kimse hakkında birşey bilmiyo o yüzden oraya gitme derim.. Ayrıca UĞUR takıntısı niye

Dipnot: Beşiktaş uğur un fiyatları minimum 2800,3000 falandır. Ucuz ve ismi olan dershane arıyorsan Kültür ü dene derim Leventte şubesi var onunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamancokzor -- 28 Eylül 2011; 13:54:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamancokzor

Beşiktaş uğurun hocaları daha iyidir - hatta eski rehberlik hocam orda şu an gördüğüm en iyi rehberlikçidir - ama fiyatı daha tuzludur söyliyim şimdiden . Levent uğur dediğin sanayi mahallesine açılan dershane o da yeni açıldı hiç kimse hakkında birşey bilmiyo o yüzden oraya gitme derim.. Ayrıca UĞUR takıntısı niye

Dipnot: Beşiktaş uğur un fiyatları minimum 2800,3000 falandır. Ucuz ve ismi olan dershane arıyorsan Kültür ü dene derim Leventte şubesi var onunda

Sağol dostum 3000'e razıyımda millet sağda solda 4000-4500 fln yazmış E bende ögrenciyim aylık max 350 lira ayırabilirim dershaneye

Uğur takıntımda Eskişehirde 5 sene gittim (bence) Eskişehirdeki en iyi dershane geröekten benim gittiğim yıla kadar hocalarıda çok kaliteliydi sonra biraz bozdu...

Tamam o zaman Leventteki iptal bugun gittim oralara göremedim zaten.. Şişliye kadar yürüdüm ordanda ib cevahir yapp döndüm geldim...

Yarın Eskişehire gidiyorum giderken Beşiktaştaki Uğur'a uğrayıp bi fiyat alcam... Duruma göre Kültürüde düşünebilirm çok teşekkürler

• İndirim yaptırsana arkadaşım, İtü-Makina öğrencisisin seni 1 milyara almaları lazım. Ben finale yazıldım İzmir, 420 puanın üstünde alanları sadece kdv ödüyerek alıyorlar. Sen ne 420 puanı, direk İtü-Makina öğrencisisin seni de bedavaya almaları lazım. 2 milyardan fazla para sakın verme bence illa indirim yapmıcaz diye tuttururlarsa başka dersanelere bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Muktedir_

İndirim yaptırsana arkadaşım, İtü-Makina öğrencisisin seni 1 milyara almaları lazım. Ben finale yazıldım İzmir, 420 puanın üstünde alanları sadece kdv ödüyerek alıyorlar. Sen ne 420 puanı, direk İtü-Makina öğrencisisin seni de bedavaya almaları lazım. 2 milyardan fazla para sakın verme bence illa indirim yapmıcaz diye tuttururlarsa başka dersanelere bak.

tamam dostum biraz ısrar etcem...Zaten ben oraya gidince sanki başka bi dershane bulamamış oraya muhtaç gibi olmicam :)

Dicem söz: İtü makinada okuyorum bu sene çok boş zamanım var...Dersane gidip gitmemek hakkında kararsızım ama eğer uygun bi yer bulursam tekrar şansımı deneyecem..

Eğer çok abartı bi fiyat söylerse hmm(olmayan sakalımı kaçır gibi yaparak ) peki iyi günler deyip çıkarım yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ali Kuçik Göztepe'de
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.