KK'nin adaylığını akp'ye çok yakın bir kişi olan Hasan Cengiz organize etmiş. Hasan Cengiz, kk'nin adaylığını kabul etmesi için, Akşener'e 100 milyon verdi iddiası Birileri kk'nin adaylığını engellemezse, bu 100 milyon doların ses kayıtlarını yayınlarız iddiası. Akşener'in masayı devirmesinin nedeni bu olduğu iddiası. Akşener'in Mansur yavaş ve İmamoğlu'nun adaylığından rahatsız olması. Şunları tv'de anlatsa yer yerinden oynar. Bakalım neler olacak. ![]() Hem saraya yakın hem de Kılıçdaroğlu'nun adaylığını organize ediyor, bir ayağı CHP'de diğer ayağı iktidarda. Siyaset tek elden mi organize ediliyor?
Çok şaşıracağınız ilişkiler ağı.
Meral Akşener özür diledi, peki özür yeter mi?
Sunucu: Lube Ayar
Diğer sosyal medya adreslerimden takipte kalabilirsiniz.
Facebook - https://bit.ly/2rGlQQK
Instagram - https://bit.ly/2BLlLO3
Twitter - https://bit.ly/2AUfr5x https://www.youtube.com/live/jHuKDWr80lY?si=uKVkUS6KkbKmRMKO |
Levent Gültekin'den Bomba Açıklamalar.

-
-
Adamın yaptığı açıklamalar yeri oynatacak cinsten. Bırakın merkez medyayı, sosyal medyada bile gündem olamıyor. Gerçekten yazık.
-
Bu siyaset bu yüzden bana göre olmadı hiç. Seçimden 1 sene kadar önce meral akşener ve iyi partililer mansur yavaş veya ekrem İmamoğlu'nu desteklediler. Bariz birçok konuşma var. Seçime kadar ben iyi partililerin ağzından bu isimleri hep duydum. Kılıçdaroğlu aday olunca kıyamet koptu, hep bu 2 adayın daha fazla şansı olduğu, en zayıf adayın Kılıçdaroğlu olduğu vurgulandı. Hatta geçen hafta yeni demeç vardı, "ilk defa Erdoğan'dan yüksek oy alacak 2 aday vardı" diye.
Geçenlerde senin paylaşımında sanırım "masadan kalkma kurgu dendi, yukarıda akşener'in Mansur ya da Ekremin isminin öne çıkmasından rahatsızlığından bahsediliyor. ???
Ben anlamıyorum. Hangisi gerçek?
Daha önce de dedim, eğer bunlar kurgu ise ne gibi fayda umuldu bu saçma kurgulardan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Videoyu izlemedim ama sadece senin yazdıkların bile gereksiz bir video olduğunu özetliyor.
Tamam KK kötü tamam KK siyasetten anlamıyor tamam Meral Akşener başarılı değil flanda bu söylemlerde artık eleştirmek veya gazetecilik flan değil. 5N1K kuralına uyulmayan alakasız bir paylaşım büyük hitmal. Tenezzül edil Sosyal medya veya TV kanlları bile kullanmamış.
Belge yok bilgi yok delil yok şahit yok büyük ihtimal bütün söylediklerinin.
Diyorlar deyip geçiyordur.
öyle olduğu söyleniyor diyordur.
Yok iddia ediliyor diyordur
Ses kaydı var olduğu iddiası var diyordur kesin...
Not: Birde bir şey biliyorsa seçimden önce konuşacaktı. SEçim bitmiş 3 ay geçmiş halen bu tarz iddialar boş oluyor bence. Yok şu yaptı arkasında bu var yok Sarayın adamı flan hoş değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 28 Ağustos 2023; 23:19:18 > -
İzle öyle konuş.
-
Meral Akşener'e Ruşen Çakır Levent Gültekin'in 2 belediye başkanının öne çıkmasından rahatsız olma iddiasını sormuş. Meral Akşener, Kılıçdaroğlu ile böyle bir görüşme yaptığını kabul etmiş. Kılıçdaroğlu en başından beri 6'lı masanın adayı idi.
-
Ümit Özdağ adeta kendini parçaladı. Akşener cevap bile vermedi.
haber3
Ümit Özdağ’dan Akşener’e çağrı: ''Şikeli bir seçime bir daha izin vermeyin!''https://www.haber3.com/guncel/politika/umit-ozdagdan-aksenere-cagri-sikeli-bir-secime-bir-daha-izin-vermeyin-haberi-6079103 -
İşte ben de merak ediyorum, tüm parti tiyatro mu oynadı? En baştan beri muhalif seçmenin en az istediği aday kılıçdaroğlu iken, kılıçdaroğlu'nu aday yapmakla iyi parti ne umdu?
Videoyu izlememişiniz. İzleseydiniz bunu sormazdınız.
-
Genel olarak sevmiyorum bu adamı.
Düne kadar en koyu AKP'liydi. Sonra en muıhalif oldu. Sonra en koyu KK destekçisi oldu. SOnra birden en koyu KK karşıtı oldu !
Bunları biliyordu madem seçim öncesi anlatacaktı ! Tekrar sorayum belge bilgi şahit var mı yoksa dece varsayım ve diyorlar diye mi konuşuyor ?
Not: Bu kanalı yeni açmış anlaşılan PR için büyük başlıklı bir video çekmiş sadece bence. Hiç bir sosyal medya hesabı hiç bir ünlü gazeteci kaale bile almamış ki paylaşmamış.
-
Hala daha videoyu izlememişin. Bende tesevcilerle olan ilişkilerinden dolayı sevmiyorum. Hayat görüşlerimizde çok farklı. Son 3 seçimdir, cumhurbaşkanlığı Erdoğan'a hediye ediliyor. Sevmesek de, bu adam milletin gözünü açmaya çalışıyor.
-
Levent öyle pek koyu akp'li olmadı. Hatta onu akpli olarak hatırlamıyorum.
Yalan olma ihtimali yüksek. Sn. Muharrem İnce'ye de saraydan para aldı çekilemez diyorlardı sonucu gördük
100 milyon dolar para almış , masaya geri dönmesi için para aldığının ses kaydı yayınlanacak diye tehdit edilmiş
-
Dediğime geliyor olay...
Tamam İDDİA söyledikleri. Belge yok bilgi yok tarih yok saat yok görüşme yaptığını bilen yok. Destekleyen kişi yok.
Bana böyle böyle dedi diyor ! Karşı tarafta demedim diyor hadi çık işin içinden !
-
Karşı taraf CHP değil ki kk. Kk böyle bir açıklaması yok... Adam umit ozdag ile gizli protokol yapmadı mı HDP ile de yapmıştır muhtemelen . Böyle konuşma yapması da muhtemeldir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X