Şimdi Ara

Level3 Dns Mi, Open Dns Mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
8.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gördüğünüz gibi DDNS seçili gelse bile Devre dışı. Bu nedenle ISS'in atadığı DNS kullanılıyor. Siz Google DNS, Yandex DNS kullanmak isterseniz Statik'i seçip yazabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu DNS dinamik IP adreslerinde modeme uzaktan erişim için alan adı tanımlaması ile alakalı diğer DNS ayarları ile ilgili değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendinize en uygun dns sunucuları için dnsbenchmark tool kullanabilirsiniz. En az gecikmesi olan ipleri en üste koyar. Şu an ttdns google dns sonra level3 gibi sunucular geliyor ama değişmişte olabilir siz kendiniz yapmalısınız. Youtubea bir inceleme videosu yapmayı düşünüyorum ama bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_298

Açıldığı günden beri kullanıyorum engelli değil en azından türknette.
    Sanırım 1.1.1.1'e bağlandığımızı sanıyoruz ve sahte sunuculara yönlendiriliyoruz. Çünkü normalde girebildiğim sitelere bunun ile giremiyorum. Wiki dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: interwap

Sanırım 1.1.1.1'e bağlandığımızı sanıyoruz ve sahte sunuculara yönlendiriliyoruz. Çünkü normalde girebildiğim sitelere bunun ile giremiyorum. Wiki dahil.

Alıntıları Göster
    Bende 1.1.1.1 kullanıyorum. Nereye bağlanıyoruz bilmiyorum ama gayet memnunum :)
  • Ttnet kullanıyorum. Özellikle akşam saatlerinde çok fazla ping olmaya başladı. DNS değiştirmek istiyorum fakat statiği seçtiğim halde değiştiremiyorum. Yardımcı olabilecek varmı?

Level3 Dns Mi, Open Dns Mi?
  • interwap kullanıcısına yanıt
    1.1.1.1 dinamik bir ip google.com gibi sizi gene cloudflare sunucusuna yönlendiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_298

1.1.1.1 dinamik bir ip google.com gibi sizi gene cloudflare sunucusuna yönlendiriyor.
    1.1.1.1 yasaklandı diye bir haber vardı. Ben giriyorum sıkıntı yok dediğimde bazı arkadaşlar yönlenen DNS yi kullandığımı söylenmişi.
    DNS kontrol eden bir web sitesinde Google DNS leri Belçika'da görülüyor. 1.1.1.1 DNS leri ile bağlandığımda 172'li IP ler Türkiye'de gözüküyor. Cloudflare web sitesinde belki 50 ülkede sunucuları var görünüyor ancak içlerinde Türkiye yok.
    Ya Türkiye'de sunucuları var, ya arkadaşların dediği gibi yada başka şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krmtrylcn

Ttnet kullanıyorum. Özellikle akşam saatlerinde çok fazla ping olmaya başladı. DNS değiştirmek istiyorum fakat statiği seçtiğim halde değiştiremiyorum. Yardımcı olabilecek varmı?

İSS modemi ise İSS ler bu modemler üzerinde istediği gibi at koşturuyor.

• interwap kullanıcısına yanıt
    Cloudflare'ın türkiye sunucusu var. Zaten o 172 li ip adreslerini kontrol ederseniz hepsnin cloudflare adına kayıtlı olduğunu görürsünüz.
    dig.whois.com.au
    Server Error
    https://dig.whois.com.au/ip/172.69.117.149
  • yukarı

• Open

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.