Şimdi Ara

LEVEL UP BOT CSGO 17:1 PUBG 18:1 Cevher 225:1

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sayın forumdaşlarım. Hepinize iyi oyunlar! Botumuz aktif hale gelmiştir. Şu an piyasanın en uygun botlarından birisiyiz. Şu an için güncel oranımız 17 set katşılığı 1 Cs Go anahtarı ve ya 1 set için 225 cevherdir.
    Hepinize bol leveller desteklerinizi eksik etmeyin :)

http://steamcommunity.com/profiles/76561198371866826/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ---H2O--- -- 24 Nisan 2018; 10:11:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Günceldir

• Günceldir

• pubg hangi anahtarlari kabul ediyor
  • CeyX_X kullanıcısına yanıt
    Early bird key kabul ediyor hocam.

• Botu açtığınız günden beri uzaktan sessizce izliyorum botunuzu ve sizi. Şimdiye kadar ne bir söylemim oldu ne de bir sitemim. 14.09.2017 tarihinde başladığımız Sevinc Level Bot projesi aralıksız olarak çalışmaya devam ediyor. Rekabet güzeldir, iyidir diye düşündüm botu açtığınızda. Fakat görüyorum ki siz 3 - 4 hafta öncesine kadar benden botun kodlamasını satmamı isteyen, Türkçeyi doğru düzgün bile kullanamayıp 33 yaşında olduğunu iddia eden birisiyle işbirliği içerisine girmişsiniz. Kendi tercihiniz, istediğiniz kişilerle işbirliği yapabilirsiniz fakat işbirliği yaptığınız kişilerin Sevinc ismini "Botumuz Hem Türkçedir Hemde İngilizcedir Seviç Gibi Artık Sevinç Level Botu Eklemenize Gerek Yok Hem Karlısınız Hemde Türkçe 2 Side Türkçedir :) İyi LvL Kasmalar Şimdiden" şeklinde hedef göstererek insanları manipüle etmesi ne ticaret etiğine uygun ne de bu sektöre. İşbirliği yaptığınız kişinin Türkçe dediği botunuzun hoş geldiniz mesajı dışında herhangi bir Türkçe komut ya da işlem gerçekleştirdiğini göremiyorum. İnsanları yalan yanlış yönlendirmeye çalışmanız hiç hoş değil. Kimlerle işbirliği yaptığınızı görmek isterseniz de özelden yazın bana, elimdeki ekran görüntülerini size göstereyim. Siz de kiminle işbirliği içerisinde olduğunuzu anlayın.

LEVEL UP BOT CSGO 17:1  PUBG 18:1 Cevher 225:1LEVEL UP BOT CSGO 17:1  PUBG 18:1 Cevher 225:1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Life1Chance -- 24 Nisan 2018; 17:43:29 >

• Bence ikinizinde yaptığı hoş değil. Aynı kart oranlarıyla satış yapın.

Level bot işine tekrar başlarsam ortada bot falan kalmaz.

Bknz: Herkes 25:1 yaparken 27:1, herkes 21:1 yaparken 25:1 oranıyla satıyordum. Bunun sebebi Türklerin scam botlardan ve millet kart oranını azalttı diye anında düşüren bir kaç türk bottan uzak durmasıydı. Bu level botundan hiç kar etmedim, para kazanmadım. Level.guide sitesinde ilk 3'te yer aldım hep. Forumda akılsız bir arkadaşın kendine ait botu ucuz yollu peşkeş çekmesiyle bıraktım. Piyasa da söz sahibi olmanız bu yüzdendir.

Piyasaya ayak uydurduğunuz ve piyasa yapıcı olmak yerine peşinden gittiğiniz sürece botlarınız global'e dönmez.

İyi satışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş reklama para vermek yerine oranı yüksek tutarak reklam yapmayı amaçlıyor kanımca.
    Benim kimseyle bir problemim ya da sıkıntım yok. Ki en başta botun sahibi arkadaşla da sohbetimiz vardı. Oran konusuna dönecek olursak bu zamana kadar piyasadaki oran neyse fazlası oldu eksiği olmadı bizde de. Gönül isterdi ki her zaman piyasadan daha fazla oran vermek, ama maalesef bizim de belirli bir bütçemiz var.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Life1Chance -- 24 Nisan 2018; 18:43:31 >
  • 1Life1Chance kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten bu konu için çok özür dilerim ben hiç bir zaman sizi kötülemek amaçlı bir şey demedim demem de gerçekten özür dilerim. Bu arkadaşlar reklam amaçlı konuşmuştum ve reklamımı yapacağını söyledi zatwn bunu yazdığını görünce de ben kendisine mesaj attım silmesi için mesajlar duruyordur büyük ihtimal ss atarım eve geçince. Tekrar silmesi için konuşucam. Zaten kontrol ediyorsanız ben sevinc bota satış yapıyorum hala benim amacım sizin kadar büyük bi bot yapmak değil zaten ki gerçekten hala sizi herkese tavsiye ediyorum. Dediğiniz gibi 33 yaşında olduğunu iddia ediyor ben de inanmadım açıkcası sadece reklam için anlaşmıştık tekrar özür dilerim sizden. Kusura bakmayın tekrardan.

• ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocam. Sizler gibi olmamız imkansız zaten. Biraz tanındıktan sonra benim de oranlarım normale döner. Ben de kimseyle zıtlaşmak istemem.

• Günceldir

• Botunuz ban yemiş sanırım. Geçmiş olsun.

https://steamcommunity.com/profiles/76561198371866826
  • 1Life1Chance kullanıcısına yanıt
    Ben de sizden hemen önve farkettim hocam teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.