letterlarda yollanan çoğu itemler ve paralar kayboluyordu. lag oldu düzelir diye bekliyor herkes ama itemler yok oluyor. dilerim düzeltirler bu sorunları.
yaaa neden kaldırıldııı bende tam gb alcaktım şimdi adamın yanında girmeyi denicem premiumda yok oooff ooofff hepsi dupecilerin yüzünden oldu onlara
arkadaşlar bizim salaq gibi anvilde yapıldığını bildiğimiz bus dupede letterda yapılıodu....
Bilgi için teşekkürler bende 2 saattir niye mektup atamiyorum diye düşünüyordum
arkadaşlar bizim salaq gibi anvilde yapıldığını bildiğimiz bus dupede letterda yapılıodu....
biraz fazla attın bus düpe letterle alakası yok bilmeden konusma
Adamlarda ne yapacagını şaşırdı en ıyısı kapatma oluyor.slect karakterle dupe yapıyorlardı onu kaldırdılar şımdı oldugunde taş yoksa hapı yuttun yanında.ne guzel laterla savaşalrada felan pot yolluyorduk bırbırmıze,bir şey yollacagın zaman adamın oyunda olmasına gerek yoktu şmdi dupecıler yuzunde buda kalktı bakalım daha neler ıptal olacak bu dupe yuzunden
quote:
yaaa neden kaldırıldııı bende tam gb alcaktım şimdi adamın yanında girmeyi denicem premiumda yok oooff ooofff hepsi dupecilerin yüzünden oldu onlara
Senin aldığın GBler nerden gelio sanıon?? (DUPE)
şu dupeciler yüzünden oyunda herşey kötüye kullanılıyor. olan bu işle uzaktan yakından ilgisi olmayan normal oyuncuya oluyor. çoğu güzel şey gibi bunu da kaldırmışlar . kısa zamanda düzelir inşallah. ayrıca leterlarda bir sürü de item kayboldu para kayboldu onları geri versin düzeltsin oyunu biraz K2.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme