Şimdi Ara

LETTER YOLLAMA KALDİRİLDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 saattir letter atmaya çalişiyordum atmiyordu. Meğer kaldirmişlar. heberiniz olsun

http://www.knightonlineworld.com/news.php?n=3&id=46

• chest düpe olduu için kalktı
  • ok saol
  • letterlarda yollanan çoğu itemler ve paralar kayboluyordu. lag oldu düzelir diye bekliyor herkes ama itemler yok oluyor. dilerim düzeltirler bu sorunları.
  • yaaa neden kaldırıldııı
    bende tam gb alcaktım şimdi adamın yanında girmeyi denicem
    premiumda yok
    oooff ooofff hepsi dupecilerin yüzünden oldu
    onlara
  • arkadaşlar bizim salaq gibi anvilde yapıldığını bildiğimiz bus dupede letterda yapılıodu....
  • Bilgi için teşekkürler bende 2 saattir niye mektup atamiyorum diye düşünüyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: noyanbjkksks

arkadaşlar bizim salaq gibi anvilde yapıldığını bildiğimiz bus dupede letterda yapılıodu....

biraz fazla attın bus düpe letterle alakası yok bilmeden konusma
  • Adamlarda ne yapacagını şaşırdı en ıyısı kapatma oluyor.slect karakterle dupe yapıyorlardı onu kaldırdılar şımdı oldugunde taş yoksa hapı yuttun yanında.ne guzel laterla savaşalrada felan pot yolluyorduk bırbırmıze,bir şey yollacagın zaman adamın oyunda olmasına gerek yoktu şmdi dupecıler yuzunde buda kalktı bakalım daha neler ıptal olacak bu dupe yuzunden
  • quote:

yaaa neden kaldırıldııı
    bende tam gb alcaktım şimdi adamın yanında girmeyi denicem
    premiumda yok
    oooff ooofff hepsi dupecilerin yüzünden oldu
    onlara

Senin aldığın GBler nerden gelio sanıon?? (DUPE)
  • şu dupeciler yüzünden oyunda herşey kötüye kullanılıyor. olan bu işle uzaktan yakından ilgisi olmayan normal oyuncuya oluyor. çoğu güzel şey gibi bunu da kaldırmışlar . kısa zamanda düzelir inşallah. ayrıca leterlarda bir sürü de item kayboldu para kayboldu onları geri versin düzeltsin oyunu biraz K2.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.