Şimdi Ara

Letitbit, Turbobit, Keep2Share, MyFastFile, Alldebrid, Premiumize Premium Üyelik (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
2
Favori
35.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: farselem

quote:

Orijinalden alıntı: desperadotr

Bu kadar eleştirici yoruma hiç gerek yok. Ününüzde iki seçenek var.

Korsan satıcılar: Alırsınız hesabı iki kuruşa sonrasında kaderinize razı olursunuz. Daha süresini doldurmadan patlıyor çoğu.

Bayi satıcılar: Upload siteleri ile ciddi işler yapıyorsanız işinizi riske atmak istemyorsanız standart fiyatı öder içiniz rahat olur.

Bir süre önce , önde gelen upload sitelerine yeni güvenlik uygulamaları getirildi. Açıkçası ben farklı yöntemler kullanıyorum. ve günde 3-4 hesabım patlıyor korsan olduğu için. bunları göz önünde bulundurun arkadaşlar.

Değerli yorumunuz için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    bugün sitenizden 75 günlük fileserve üyeliği aldım.ptt de az geciktiğim için eve geldiğimde site görevlisi offlineydi , mesaj yazdım mailime gönderirseniz sevinirim diye ,göndermişler şuan aktif ettim ve sorunsuz bir şekilde download yapıyorum teşekkür ederim hayırlı satışlar bol kazançlar dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMMORTALTY -- 2 Aralık 2011; 17:00:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IMMORTALTY

bugün sitenizden 75 günlük fileserve üyeliği aldım.ptt de az geciktiğim için eve geldiğimde site görevlisi offlineydi , mesaj yazdım mailime gönderirseniz sevinirim diye ,göndermişler şuan aktif ettim ve sorunsuz bir şekilde download yapıyorum teşekkür ederim hayırlı satışlar bol kazançlar dilerim...

Alıntıları Göster
    Güvenilir ve hızlı bir arkadaş, Gönül rahatlığı ile alış veriş yapabilirsiniz. Aynı gün içinde işiniz hallediliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

Güvenilir ve hızlı bir arkadaş, Gönül rahatlığı ile alış veriş yapabilirsiniz. Aynı gün içinde işiniz hallediliyor

Alıntıları Göster
    turbobit ve letitbit premium şifre almak istiyorum hesap numarası ziraat bankası tercihimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenbir

turbobit ve letitbit premium şifre almak istiyorum hesap numarası ziraat bankası tercihimdir

PM Gönderdim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cenbir

PM Gönderdim

Alıntıları Göster
    İnanılmaz derecede hızlı ve dürüst bir arkadaştır. Dediklerinin dışında asla kötü bir durumla karşılaşmıyorsunuz. Çok fazlasıyla ilgili bir arkadaş, ne sorduysam hiç sıkılmadan cevap vermiştir aynı zamanda bilmediğiniz konularda sizi sonuna kadar aydınlatıyor. İlgisi karşısında beni hayran bırakmıştır.

Allah işlerinin devamını artırır inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: khalkedon

İnanılmaz derecede hızlı ve dürüst bir arkadaştır. Dediklerinin dışında asla kötü bir durumla karşılaşmıyorsunuz. Çok fazlasıyla ilgili bir arkadaş, ne sorduysam hiç sıkılmadan cevap vermiştir aynı zamanda bilmediğiniz konularda sizi sonuna kadar aydınlatıyor. İlgisi karşısında beni hayran bırakmıştır.

Allah işlerinin devamını artırır inşallah.

Alıntıları Göster
    Takip..

• quote:

Orijinalden alıntı: potentus

Takip..

Alıntıları Göster
    bulunsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektro35

P.m gönderdim dostum

Alıntıları Göster
    Emre Bey! teşekkür ederim. 1 aylık letitbit premium hızlı bir şekilde aktif oldu şuada kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harun Kosa

Emre Bey! teşekkür ederim. 1 aylık letitbit premium hızlı bir şekilde aktif oldu şuada kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşım size pm yolladım bir ilgilenerseniz sevinirim netload için 3 aylık para yatırdım. 2. sinide sizden alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

Merhaba arkadaşım size pm yolladım bir ilgilenerseniz sevinirim netload için 3 aylık para yatırdım. 2. sinide sizden alıyorum

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yarım saat olmadı arkadaşa mesaj atalı ve parayı akşam yatırmıştım eve geldim hemen mesaj attım. İnanılmaz hızlı şekilde geri dönüş oldu. Aklınızda şüphe falan varsa kesinlikle düşünmeyin bile derim. sadece istediğinizi belirtin ücretini ödeyin ve tadını çıkartın. Daha hızlı bu ii yapabilecek bir kişi yok. Kendiniz almaya kalksanız daha uzun sürer emin olun

• Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: entiki

Takip
    arkadaşlar bu sitelerden hangisi hızlı indirme yapar acaba.uydunet 1mbit lik abonesiyim.genelde letitbit kullanıyorum ama oda 50 kb ile indiriyor.premium alsam kaç kb ile indirir acaba.birde premiumlara günlük kota sınırı varmıdır.teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurtan1970

arkadaşlar bu sitelerden hangisi hızlı indirme yapar acaba.uydunet 1mbit lik abonesiyim.genelde letitbit kullanıyorum ama oda 50 kb ile indiriyor.premium alsam kaç kb ile indirir acaba.birde premiumlara günlük kota sınırı varmıdır.teşekkürler

hız testlerinde aldığın sonucun 8de biri kadar görebilirsin en fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: nco

quote:

Orijinalden alıntı: gurtan1970

hız testlerinde aldığın sonucun 8de biri kadar görebilirsin en fazla

Alıntıları Göster
    Başka bir siteden Turbobit premium aldım.
    Ama flashget tarzı indirme programlarını kullanamıyorum.Linkleri tek tek internet tarayıcısından indirmek zorunda kalıyorum.Daha önce rapid, hotmail kullanırken sorun yoktu.

Acaba çözümü nedir?Yardımcı olursanız memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: elektro35

P.m gönderdim dostum

Alıntıları Göster
    emre kardeşim ben turbobit almak istiyorum ama kredi kartım yok :( kontörle alamaz mıyım ? ve turbobit fiyatlarını tekrar söylersen sevinirim teşekkürker :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrMetto

emre kardeşim ben turbobit almak istiyorum ama kredi kartım yok :( kontörle alamaz mıyım ? ve turbobit fiyatlarını tekrar söylersen sevinirim teşekkürker :)

Alıntıları Göster
    Bugün Depositfiles 1 aylık aldım+
    Çok hızlı işlem oldu,teşekkürler
  • ben pm yolladım ama konu güncel dîmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the show must go on

ben pm yolladım ama konu güncel dîmi?
    1 aylık letitbit alsam 30 gün boyunca istedigim kadar download yapabiliyor muyum
    yoksa 300 gb 10 günde dolar ise acc kapanıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdemTR

1 aylık letitbit alsam 30 gün boyunca istedigim kadar download yapabiliyor muyum
    yoksa 300 gb 10 günde dolar ise acc kapanıyor mu

Alıntıları Göster
    Konu günceldir arkadaşlar.
  • quote:

Konu günceldir arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    Ryushare premium almak istedim 2 dakikada işimi çözdü çok teşekkürler Emre kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.