Şimdi Ara

Letgo Araç Satım ilani (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
18.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1800₺ lık anakartla şu mesajı atan oldu

300 veririm ha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşeye para verirken 2,3 kez okuyacaksınız.
    Letgo gibi sitelerin çoğalmasını destekliyorum.
    Populerligi artinca sari site ucretsiz ilan limitini arttirdi hemen.
    Kendi Sirket aracımı Letgo'dan sattim.
    Cok Dangozu'da var, Beyefendi ve Hanimefendisi'de.
    Sarı Site de Dolandırıcı Dolu...

• Letgo gibi platformların çoğalması taraftarıyım ben.
    Malum sarı siteye bir önce ki sahip olduğum aracı koymuştum yaklaşık 2 ay kadar kaldı , fiyatı da uygun yazmama rağmen galericiler vs arayıp saçma sapan tekliflerde bulundular.
    Sonra Letgo ya koydum bir arkadaşın fikri ile , aracın ilanını açtıktan sonra 2. mesaj atan kişiye ertesi gün devrini verdim , hemde ilana koyduğum fiyata.
    Yani nerede nasıl satış yapacağınızı bilemezsiniz..
    Ki sattığım araç dışın da da sürekli bilgisayar parçaları satar oldum Letgo da , evet çok saçma teklifler geliyor bazen insan sinirleniyor ama sonunda gerçek alıcısı çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOADING_

Letgo'nun şu yanı güzel;
    Ürünün ederini düşünmeyip ucuza satanlar var.
    Ürünü anlaşıp elden alıyorsun.
    aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Amacınız arabanızı satmak ise let go ile uğraşmayın. Alıcı yok ölücü yok fazlasıyla troll var.

Denemek için 3000tl lik telefonu 2000tl ye sıfır yazdım ilan koydum. 1200 1500 ler havada uçuşuyor. Laptop fln takas isteyen her türden adam tuşlu telefon artı 800tl fln ilanı kaldırdım hala msj atıyor kafayı yemişler. Orda cebinde araba parası olan adam yok bence...
    O tipler her yerde var.
    Bende sahibindene 1.000 liralık elektronik cihazı 750 liradan ilana koymuştum 400 lira teklif edenler oldu.
    Bizim insanımız adam olmaz.
  • im just a regular everyday normal.....
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Aracımı letgo aracılığı ile sattım arada sırada da olsa güzel satışlar olmuyor değil :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Letgo = japon pazarı
  • Hiçbir yerde bulamayacağınız fırsatlar letgo ile karşınıza çıkabilir

Özellikle 2 aylık ilanlar var yani 2 ay öncesinin fiyatı

Özetle piyasadan %20 ucuz araba bulmak zor değil

Ucuz ve fırsat arayan DH ahalisi araba alırken diğer sitelerle birlikte Letgo'yu da talan etmeli iyice araştırmalı
  • letgo troll ve ölücü dolu. asla tavsiye etmem. küfürleşir durursun milletle
  • Letgo'nun filtreleme kategorisi bile berbat ötesi.
  • Son aracımı Letgo'dan aldım. Sarı sitede ilanı yoktu. Bazen denk geliyor olması iyi.
  • Firmalar çakaldır.. uyanık olmayan müşterilerini yolarlar.. bunu koskoca Google bile yapıyor. belki bir email bi sms gönderiyor göndermiyor ama koskoca google kızımın tabletine yıllık 50$ a aldığımız ingilizce setini bize sormadan yeniledi, zınk diye çekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: IO

sene 2020 sanal kart kullanmayan, buna rağmen kartını kullanmadığı zaman internet alışverişine kapatmayan insanlar var
    Hadi bunları yapmadın bari onaylarken kabul ettiğin sözleşmeyi oku.
  • abboww kullanıcısına yanıt
    letgo nun bir diger b*kt*n tarafı VPN / proxy kullanan ziyaretçilere kesinlikle izin vermemesi. Yani herkesin coğrafi konumunu takibe almaya ziyaretçilerinin kişisel bilgilerini hortumlayıp avuçlamaya ant içmiş bir uyanıklar takımı olması.

bir de dediğin gibi herkesin eskisi, hurdası, bit pazarında bile satılmayacak bitli küflü şeyleri zangırla dolu.

bu letgo 'dan kazanan tek kişi var o da bu letgo'yu işleten uyanıklar takımı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • letgoya bişey koymayın gerçekten mal dolmuş artık. redmi note 8 koydum, öylesine 700 tl yazdım, sıfır telefon.
    -bunu bu fiyata satamazsın
    -400 hemen alalım yazan
    -ilk defa akıllı telefon kullancam 300 var diyen mi dersin

yemin ediyorum bir tane sadece hemen gelip alayım yazan çıktı, 21 tane mesaj gelmiş 19u pazarlık yapıyor.
  • Benim kardesim burdan ps4 ve oyunlarını satti. Onada hep sacma teklifler gelmis. Bu durum her platform da oluyor zaten. Gercek alicilar kendini belli eder. Bu tip programların olmasi iyi bence.

• letgo güzel ama kitlesi çöp
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum. ekran kartı için onlarca kişi yazdı. kimi alay etti, kimi de randevu ayarlayıp randevu günü beni engelledi. ufak tefek şeyleri pazarlıksız satın. pahalı şeyler için çok yoruyorlar.
  • Ben letgo da kornis kilidi satan gordum ya perde dusmesin diye köşelere takılan parca.

Fotografi cekilebilen herseyi ilana koymus adamlar. 100 ilandan 95 i hurda çöp.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.