Şimdi Ara

Let's Play Serisi İçin Oylama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. YouTube üzerinde hakkı yenmiş, hak ettiği değeri görememiş, gözden kaçırılmış oyunları oynayarak izleyicilere sunduğumuz bir kanalımız var.

    Underrated Games

    Yeni bir oyun serisi başlatmak istiyoruz. Kanal ile ilginiz olmasa bile en azından oylamaya katılırsanız çok seviniriz. Tercih edeceğiniz oyuna tick atıp alttaki "vote" tuşuna basmanız yeterlidir.

    Çok teşekkür ederiz.

    Oylama için: Straw Poll Adresi







  • Dishonored , Half Life , Metro'nun Efsane Oyunlar Olduğunu Söylemek İsterim

    Bende Oyun Videoları Çekip Sizin Aranıza Katılmak İsterdim Bi Ara Yaptım Bu İşi Fakat Youtube Hep Videoları Kırpıp Gösterdiği İçin Pes Etmiştim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BerkMendi

    Dishonored , Half Life , Metro'nun Efsane Oyunlar Olduğunu Söylemek İsterim

    Bende Oyun Videoları Çekip Sizin Aranıza Katılmak İsterdim Bi Ara Yaptım Bu İşi Fakat Youtube Hep Videoları Kırpıp Gösterdiği İçin Pes Etmiştim

    Video çekme işini arkadaş yapıyor. Ben vakit bulamıyorum. Oldukça zahmetli bir iş. Oyunu oynayacak zaman ayırması bir yana düzenleme, render ve upload evreleri var.

    Desteğiniz için teşekkür ederiz.
  • The walking dead olsa iyi olurdu ama onu çekenler çok sayıda olduğu için daylight

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metro 2033, ( listeye cs ve half life'ı dahil etmiyorum onlar herhangi bir listeye girebilecek kadar düşmedi ) benim için gelmiş geçmiş en iyi fps oyunuydu. hikayesi atmosferi sunuşu oynanışı yaratıcılığı olsun.

    ama gel gelelim codda koşa koşa bıçak çeken ''noob'' oyuncu kitlesi, oyunu yükleyip bu ne ya beceremiyorum dedi, onlar için kırılınca yeni maske aramak, filtre değiştirmek ne kelime, gerektiğinde gaz maskesi takmak bile komplikeydi. Sonra oyun 5 dolardan satılmaya, bundle lara düşmeye başladı. deveye diken. cod 70 dolardan satılıyor.

    Gerçi bir yandan da seviniyorum bu beceriksiz arkadaşlar böyle efsane bir oyunun tadına varamıyor, liseli ağızlarında oyunun ismini döndüremiyorlar.
  • bende desteklerinizi beklyorum arkadaşlar...
    oyuna gelen adam
  • Kanalın sahibi benim arkadaşlar. Normalde salt takipçi kitlesi dışında gereksiz yere subscribe edip videolara göz atmayan bir kitle oluşsun istemediğimden reklam yapmıyorum ben ama Ridygo kardeşim madem buraya kanalı atmış, ben de isteklerinizi ve görüşlerinizi dikkate alacağımı bildirmek isterim.

    Felsefem her zaman eğlenmek, eğlendirmekten ziyade, sırf video çekmiş olmak için çekmeyip, ''ben zaten oynayacağım, hadi siz de izleyiverin'' kafasında, izleyicinin de benimle beraber atmosfere dahil olmasını istemektir. Bunu zaten popüler oyunlardan kaçınabildiğim sürece kaçındığımı görerek anlayabilirsiniz eğer kanala göz atarsanız.

    İyi seyirler diliyorum şimdiden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falloutçu -- 4 Mayıs 2014; 23:59:59 >
  • Dishonored demissiniz ama lp dishonored serisi ceken kanal cok goruyorum bence onu kaldirin :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dishonored yada Half Life seçenekleri, LP yapmam için değil de bu tarz oyunlara karşı izleyici isteği ve reaksiyonu konusunda fikir sahibi olmam için eklendi. Yani onlara verilen oylar kafamda kendi türlerine dağıtılıyor merak etmeyin.

    Hatta Witcher yada halihazırda yapmakta olduğum New Vegas LP'si için, interaktif bir uygulama da yapabiliriz. Yani ben gelip oyunun ilerleyişi hakkında fikrinizi sorduğumda, kurye şu yolu seçmeli gibisinden fikir verir yada ipuçlarınızı paylaşırsanız, seriyi siz şekillendirebilirsiniz. Bunlar kanala , daha doğrusu videolara gösterdiğiniz ilgiye göre beraber radikal değişikliklere gidebilme olanağımızı artıracaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falloutçu -- 5 Mayıs 2014; 14:10:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.