2021 yazında dans kursunda bi kızla tanıştık, hemşireydi 1 2 yaş büyüktü benden, 2 3 kez yazdım baktım olmuyor saldım sonra yazmadım hiç, kızda ne fizik var ne yüz, demin baktım instadan çıkarmış üniden bi kız vardı tanışmıyorduk ama 2020de yazmıştım bi gece kısa yazışmıştık, bunda da ne fizik var ne yüz, bu da çıkartmış instadan dünyada melek gibi kızlar var, güzellik anlamında diyorum, onlar yapsa neyse, vasat kızlar bile beni it yerine koyuyor @hamza5806 hiç acaba aynaya bakıp ben kimim diyolar mıdır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Leş leş karılar beni adam yerine koymuyor

-
-
Tr kizlarinda ego tavan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu karıların bana bunu yapmasına sebep olduğu için çükümü kesip atmamak için zor duruyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olay leşlikten ziyade yaklaşımda olabilir. "Karı"lar, bir iki bakıyordur sende iş yok by bye yapıyordur. Yoksa tipsiz olup, gül gibi kızları götüren götürür genco.😉
Bi bitmediniz bi ben mi güzel karıların yanında uzun boylu yakışıklı elemanları görüyorum
-
tanınmayan etmeyen leş gibi karılara günde 10 tane tarak kafalı yazdığı için olabilir mi kanka ?
-
Tr kızlarıysa normal.
Sen yazmiyormusun?
benim 26 yıllık hayatım boyunca iltifat ettiğim yürüdüğüm kadın sayısı 2 elin parmağını geçmez.
bana kaygan yeri dışında fayda sağlamayacak tipleri yatağa atabilmek için super mario gibi savaş vermek mantıksız gelmiştir her zaman.
ben sultanahmette büyüdüm ergenken 1 sene viyanada kaldım 4 sene boyunca yazları gittim. hep yabancı kadın gördüm.
oralarda büyüyen insanlar için tr kızları sadece evlenmeliktir. o da namuslu olanları.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X