Şimdi Ara

leptopun aniden 5sn kadar donması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
19
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu hatayı alıp duruyorum normal oyun oynarken video izlerken aklı esince geliyor 5sn sonra tekrar düzeliyor bazen tarayıcıyıda kapatıyor forumda bir sürü konusu var gördüm fakat denedim olmadı ekran kartını vs herşeyi güncelledim olmadı abi ne yapmam lazım varmı bilgisi olan Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu intel hd graphics driver for windows 8(r) görüntü sürücüsü yanit vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu
     leptopun aniden 5sn kadar donması

normalde win 8.1 di win 10 a geçince bu hataları almaya başladım yaklaşık 3 aydır alıyor artık sinirime dokunmaya başladı hele oyun oynarken gelince dahada bi sinirleniyorum.

sorunun win 10 ile alakalı oldugunu dusunuyorum yardımlarınız icin şimdiden teşekkürler.

pcdeki herşey şuanda günceldir.

edit:

resimde " for windows 8(r) " benim pcde win 10 kurulu orada win 10 yazması gerekmezmiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11 52 7 -- 7 Temmuz 2016; 21:35:39 >

• Dahili ekran kartı sürücüsü win 10 da hata veriyor intelin sitesinden ekran kartının win 10 uyumlu sürücüsüne ulaşın elle kurmayı deneyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.