Şimdi Ara

Leptopum Oyunları İyi Çalıştırır mı ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
2
Favori
5.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: duayen00

ne yapar peki ?

Doğan görünümlü Şahin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

quote:

ne yapar peki ?

Doğan görünümlü Şahin.

Tamam kardeşim benim Leptop Çöp atacam zaten 7-8 yıl sonra
  • quote:

BELLEK 8 GB
    BELLEK TİPİ DDR3 Dahili Kamera var
    EKRAN BELLEĞİ 2 GB Ayrılmış Ekran Kartı EKRAN BOYUTU 15,6"
    EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366 x 768 EKRAN ÖZELLİĞİ WXGA HD led
    GRAFİK TİPİ ATI hd6610 İŞLEMCİ Intel Core i5 2430M

Nerden buldun bunu ATI hd6610 diye bir model bile yok inanmazsan burdan bak http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

• bende biryerden alıntı yaptım
  • quote:

ne yapar peki ?

Ekran kartının GPU'sudur ekran kartını güçlü yapan.Bak linkdeki HD6970 modelide 2 GB, ama 6610 u 10'a katlar.

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-eah6970dcii2d4s2d5-hd6970-directcu-ii-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=52289

• Casper'ın her zaman yaptığı göz boyamalardan biri.
  • Kardeşim anlamadığım şu aynı kalitede aynı malları diğer marakalarda alıyor sadece markası farklı Casper Yoksa HP de aynı donanım parçayı aynı yere koyuyor
  • quote:

Kardeşim anlamadığım şu aynı kalitede aynı malları diğer marakalarda alıyor sadece markası farklı Casper Yoksa HP de aynı donanım parçayı aynı yere koyuyor

6610 filan koymuyor HP
  • Güzelim forum ne hale gelmiş; muhabbetlere bak konulara bak!
  • Yıl 2011 olmuş

1- Hayla Casper Alan Var.
    2- Hayla Oyun İçin Notebook Alan Var
    3- Hayla Ekran Kartının Belleğine Bakıp Alan Var.
    4- Hayla Bu Tip Konular Var.
    5- Hayla Liseliler var.

Edit : 2012

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 23 Ocak 2012; 2:11:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Yıl 2011 olmuş

5- Hayla Liseliler var.

güzel özet olmuş
  • quote:

Yıl 2011 olmuş

5- Hayla Liseliler var.

Yıl 2012 olmuş hala "hayla" yazan tipler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

Yıl 2011 olmuş

5- Hayla Liseliler var.

Yıl 2012 olmuş hala "hayla" yazan tipler var.

Kefal.MKV 1080p 5.1 dts
  • konunun ismine bak "arkadaşlar yeni laptop pardon leptop aldım gelin"

fail bir konu daha.....
  • adam yeni almış heyecanlanmış hava atmak gibi bir amacı yok sevincini burada paylaşmak istemiş ne kadar iğrençsiniz siz ya soğuttunuz adamı 2 dakikada . Bikere hava atmak istiyo diyen hayvan; 2 bin liralık dizüstüyle kim kime ne havası atar onu bile didikleyecek kadar komplexlimisin sen, bide malın teki gülmüş muhaha diye o yorumuna nasıl insansınız siz yaa
  • konuyu açan cahil tamam da yazanlar daha cahil arkadaş.
    tamam casper kötü marka, kara listede falan ama adam almış napcaksınız.
    onboard ahahahah demeden önce bi bakaydınız bilgisayara neymiş ne değilmiş.
    bir çok bilgisayar bugün masaüstünde intel gma kullanıyor, oyunlarda hariciye geçiyor.
    ayrıca biri yazmış öyle bi ekran kartı yok diye, tam bir bilgim yok ama 6610m sanırım oem bir kart. alıp masaüstüne takamamanız, piyasada bulamamanız onu "yok" yapmaz.
    çoğu oyunu da güzelce oynar heralde

konu açan arkadaşa da tek önerim "EKRAN KARTI RAM'İNE BAKARAK BİLGİSAYARIM İYİ DEME"
    gir vatan'a bak, 1gb lık bir kart 100 lirayken başka bi kart 500 lira. neden sence?
  • sana sunu soyleyim laptop'da oyun oynamaz.

ve iyi bir oyun donanimi soyle olur;

4 cekirdekli islmeci

4gb ram

gtx560 ve ustu ekran kartlari.

aldigin laptop'da oyun oynanmaz. anca internet, office, video, musik vs vs... islerine yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

Orijinalden alıntı: ExaltedTR

Oyun Oynamadığımızda Güç Tasarrufu İçin PC Onboard'u Kullanıyor,Ancak Oyuna Girdiğimizde Harici Ekran Kartı Devreye Giriyor.Yeni Laptopların Çoğunda Bu Şekilde.
    Bakın Benimkide Toshiba A660-1EK NVidia GT330M Ekran Kartı Var.Çalıştıra DxDiag Yazdığımda İntel HD Grafik Kartını Gösteriyor,Ancak NVidia Denetim Masasına Geldiğimde Sistem Bilgilerin Harici Ekran Kartı Gözüküyor,Arkadaşında Durumu Böyle Ondada Muhtemelen GT520M Falan Vardır Piyadaki Laptoplarda Bu Ara Çok Kullanılıyor.NVidia Denetim Masasından Ekran Kartı Modeline Bak ve Buraya Yaz.

benim şu anda kullandığım laptopta senin dediğin gibi. Dxdiag açınca Intel HD Graphic Family yazıyor fakat laptopun üzerinde Nvidia GeForce GT 520M 1 GB 128 Bit yazıyor. bu onboard falan ne oluyor onboard sistem nedir oyun oynanir mi ??? Laptop'um: Exper Karizma NRK3D serisi

onboard demek su demek:

ekran karti anakarta takili.
    ve degistirelemez, cikarilamaz veya daha iyi bir ekran karti takilamaz.

ve boyle donanimlarda oyun oynamak mantik disi.

eger oyun oynamak isitiyorsaniz, 1500tlye iyi bir sistem kurabilisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: baris68

sana sunu soyleyim laptop'da oyun oynamaz.

4 cekirdekli islmeci

4gb ram

aldigin laptop'da oyun oynanmaz. anca internet, office, video, musik vs vs... islerine yarar.

abartmayın ya.
    oyun var oyun var. battlefield 3, metro 2033 falan oynamak zorunda değil ki adam.
    bir de low ayarda açmak var full ayarda açmak var.
    fifa oynamak var, pes oynamak var, gta vice city oynamak var, age of empires 2 oynamak var, call of duty 4 oynamak var.
    bir de hepsini geçtim, laptopların çoğunda full hd monitör olmuyor. bu da doğal olarak ekran kartı gereksimini azaltıyor. en fazla zaten 720p oynayabilecek adam bi oyunu. en az gtx560 almasına gerek yok. 5670 ayarında ekran kartı çoğu kişiye yeter bu konularda.

ha illa battlefield 3'ü full ayarda oynayacağım diyorsan, laptop ile pek mümkün değil. mümkünse de monster'la falan mümkün.

• quote:

Orijinalden alıntı: bssahin

quote:

Orijinalden alıntı: baris68

sana sunu soyleyim laptop'da oyun oynamaz.

4 cekirdekli islmeci

4gb ram

abartmayın ya.
    oyun var oyun var. battlefield 3, metro 2033 falan oynamak zorunda değil ki adam.
    bir de low ayarda açmak var full ayarda açmak var.
    fifa oynamak var, pes oynamak var, gta vice city oynamak var, age of empires 2 oynamak var, call of duty 4 oynamak var.
    bir de hepsini geçtim, laptopların çoğunda full hd monitör olmuyor. bu da doğal olarak ekran kartı gereksimini azaltıyor. en fazla zaten 720p oynayabilecek adam bi oyunu. en az gtx560 almasına gerek yok. 5670 ayarında ekran kartı çoğu kişiye yeter bu konularda.

ha illa battlefield 3'ü full ayarda oynayacağım diyorsan, laptop ile pek mümkün değil. mümkünse de monster'la falan mümkün.

abartigim felan yok.
    senin ornek verdigin oyunlar eski nesilden hep.

ben su an guncel cikan oyunlari oynatacak bir sistem yazdim.
    ve gtx 560 gibi kartlarla bf3 gibi bir oyunu high ayarlarda 40+ fps degerlerinde oyniya bilirsin ustelik 1080p olarak.

bf3, metro 2033 ve yuksek grafik kalitesine sahip oyunlari 1500 tl'lik bir toplama PC ile rahat oynarsin.
    ve bf3 ultra ayarda acmak istersen gtx 580 sahip olmalisin ki, akici bir fps degeri ile oynayabilesin.
    buda 2000+ tl'lik bir PC ister.

yil 2012, olmus kim ister low ayarda oyun oynamak? akli olan oyun oynamak icin benim yazdigim donanima sahp bir PC kurar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.