ARKADAŞLAR BİLGİSAYAR ALICAM LEPTOP MU YOKSA MASAÜSTÜ PC Mİ BİDE DÜŞÜK FİYATTAKİ LEPTOPLAR OYUN ÇALIŞTIRMIYOR DİYORLAR DOĞRU MUU
birinicisi leptop değil LAPTOP bence masaüstü pc çünkü daha fazla performans veriyorlar oyun için en iyisi masaüstüler ama ben çok gezen bir insanım diyorsan ve fazla oyun oynamıyorsan laptop senin için daha iyi ha bide laptopların ekran kartları onboard oldukları için ilerde ekran kartını değiştirme imkanın olmayacak mecburen laptopu değiştirmen gerekecek ama masaüstünde böyle bir problem yok
Amaç oyun değilse laptop al,amacın sadece nete girmek ve dolaşırım fazla diyosan yine laptop al.Ama oyun ve yüksek performans isterim dersen tabiki desktop pc.
masaüstü pc ler daha iyi performans verir fakat laptop u da istedigin yere goturebilirsin. Ama oyun oynamak içinse masaüstü; farklı bir iş için kullanacaksan dizüstü al derim.
tamamen kullanım amacına, yaşam stiline bağlı bir seçim. senden başkası cevaplayamaz, ihtiyaçlarını bilemez.
desktop pc nin performansını veren laptoplar evet 10 sene önce yoktu :)
Amacına göre değişir. Oyun ise masa üstü bilgisayar.Ama iş için Laptop daha mantıklı...
masaüstü tabiki
valla ben desktop pc diyorum. Nedeni;masaüstünde gördüğün rahatlıgı laptop da bulamazsın.oyun oynamak internete girmek rahatça yayılarak oturmak vb...laptopun tek avantajı çok geziyorsan yanında taşıman.laptopda oynadıgın oyunlar masaüstü pc de oynadıgın oyun çok farklı bizzat denedim.
Tabiki dektop laptop küçük parçalar üretildigi için hem parçaları pahalı hemde sistemi upgrade etme imkanın asırı derecede kısıtlı . Laptop alcaksan oyunu unut anca 4000 ytl fiyatına satılan laptoplarla anca güzel bir ekran kartı olurda anca oynarsın gereksiz luzumsuz bişey bence . Sürekli pc ni yanında tasıyan biriysen eger laptop tabiki 1.5 sene ibm thinkpad laptop kullandım hiçte memnun degildim ben genelde pc anımda tasıyan biri olmadıgım için o işide tasınabilir hdd le yapıom yani gereksiz bişe bence.
Bence oyun oynasanız da oynamasanızda desktop pc şart..Alınacaksa ben laptopın 2. pc olarak alınmasından yanayım..Çok gezsen bile evinde bir desktop pc olmalı..
Katılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: awallabilla
Bence oyun oynasanız da oynamasanızda desktop pc şart..Alınacaksa ben laptopın 2. pc olarak alınmasından yanayım..Çok gezsen bile evinde bir desktop pc olmalı..
üniversite öğrencileri için özellikle laptop bana göre.. normal kullanıcı için de desktop olabilir. ama senin nasıl bi amaç için kullanacağın önemli?
laptop al birtanede ps2 al laptopla müzik internet gerekirse flim falan vs..ps2 ilede tak televizyona oyna oyunları yok ekran kartı kaldırmıyor yok ram istiyor yok kıl yok tüy yok dx10 geç bunalrı ben olsam 2.el forumda 150 ytl temiz ps2 ler var birtane onlardan alırdım
bencede masaüstü al. ben çok pişmanım laptop aldığıma. en azından wakti gelince masa üstü bi şekilde yenileniyom ama laptop sadece ram ve hdd değişiyo. haa biz keyif yapalım dedik keyfi bile biyere kadar walla....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme