Şimdi Ara

Leptoplar için yüksek kapasiteli taşınabilir batarya ve Msi ge60 2oe pil kullanımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bilip bilmeden konuşmayın lityum lion piller öyle kolay patlasaydı kullanım alanı bu kadar yaygın olur muydu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sofiman

Bilip bilmeden konuşmayın lityum lion piller öyle kolay patlasaydı kullanım alanı bu kadar yaygın olur muydu ?

Kullanım alanı yaygın olan birşey patlamaz diye birşey mi var?

Açın biraz haber okuyun patlayan samsung, iphonelarda rüzgar enerjisi mi kullanılıyor, ki siz konuda ne konuşulduğununda farkında değilsiniz, arkadaşın verdiği linkteki bataryaya ve kapasitesinin büyüklüğüne bakın sonra gelin konuşun, ben zaten kesin patlar diye birşey demedim, risklidir dedim 500 mah bataryanın patlamasıyla 86000 mah lık bataryanın patlamasını karşılaştırın ve burda ucuz çin malı bir bataryadan bahsediyoruz

Şöyle bir örnek vereyim, çin malı 2.sınıf parçalarla üretilmiş bir otomobil ve birde alman yapını 1.sınır malzeme ile yapılmış 2 araçla şarampole uçun, hangisinde kurtulma şansınız daha fazladır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 19 Ekim 2013; 22:32:17 >

• Sofiman kullanıcısına yanıt
    Hocam sizce bu ürünün güveniliriği hakkında birşey söyleyebilir miyiz ? Yada sakat olup olmadığı nasıl anlaşılır ihtiacım var ama cesaret edemiyorum. Piyasadaki diğer ürünler ise leptobun bataryasının yarısı gücünde anca
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Kaliteli bir batarya önerebilir misiniz ?
  • @donanımcı123
    Ben bu işin okulunu okuyorum bırakında sizden bi farkım olsun değil mi ?

@Khaleesis
    malesef dostum. direk şunu al kullan diyemem çünkü hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım var. O bataryanın milyon tane çıkışı var. En kötü usb den şarja takılı kalır. USB 5VDC üzerini kabul etmez zaten ki 131$ olan bi alette usb portunu taktığınız zaman gidipte 19V vermez. Tercih senin kime inanıp kime güveniyorsan onu al. Yalnız bana çok pahalı geldi
  • Bu arada arkadaş açın gazate kitap haber okuyun demiş. Ben hergün senin yaşın kadar makale okuyorum işim gereği. Saçma sapan konuşturuyorlar akşam akşam.

Vazgeçtim kardeşim alma sen onu. Nasıl biliyorsan öyle yap.
  • quote:

Bu arada arkadaş açın gazate kitap haber okuyun demiş. Ben hergün senin yaşın kadar makale okuyorum işim gereği. Saçma sapan konuşturuyorlar akşam akşam.

Neyin kafasını yaşıyorsun bende anlamadım, hadi selametle.
  • quote:

Bu arada arkadaş açın gazate kitap haber okuyun demiş. Ben hergün senin yaşın kadar makale okuyorum işim gereği. Saçma sapan konuşturuyorlar akşam akşam.

Lithium-ion polymer battery core nedir?
  • lityum ion pilin türün. batarry core da batarya çekirdeği demek. yani lityum ion lu batarya çekirdeği
    Sufficent for your safety. Equipment new lithium-ion polymer battery core, no explosion hidden trouble diye bir ibare geçiyorda acaba dedim bu pil türü diğerlerinden farklımı dediği gibi önleyici bir etkisi varmı. Sizin yardımıc olabiliceğinizi düşündüm.
  • ilk kelimeyi yanlış yazmışsın Sufficient olacak :)

diyor ki

senin güvenliğin için yeterli. ekipman, yeni lityum ion polimer batarya çekirdeğidir. patlama gibi gizli sorunu yoktur
    Alıp terasta bütün gün çalıştırsam acaba belli olurmu patlama gibi bir sıkıntısı varsa bu tür aletler nasıldır hocam. Yanına eski bir alet kurarım feda edebileceğim 19v versin dursun.
  • Ahahahah. Dostum güvenmiyorsan hiç alma
    Bir Mythbusters deneyi yapayım ozaman :D teşekkür ederim yardım ettiğiniz için
  • kardeşim bence patlamaz ama alma derim ağır olabilir zaten laptopta ağır sen pcyi sat ultrabook falan al
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.