Bildirim
Leptop ekran kartım küçüldü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: merhaba123321
Arkadaslar benim bir bilgisayarım var laptop yada neyse ondan bu win7 format tı ben bunu xp i arttırdım şımdı win 7 deyken ekran kartım 758 mb tı şimdi 256 mb oldu acaba win 7 yapsam tekrar düzelirmi Acil Yardım lütfen
ekran kartın düşmemiştir zaten muhtemelen 256 mb idi ekran kartın Windows 7 de iken ram den alıp onu 700 yapmıştır illa yükseltmek istersen biosta advanced video var ordan paylaşım ayarlarına bakabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: koasrmtaanl
quote:
Orijinalden alıntı: merhaba123321
Arkadaslar benim bir bilgisayarım var laptop yada neyse ondan bu win7 format tı ben bunu xp i arttırdım şımdı win 7 deyken ekran kartım 758 mb tı şimdi 256 mb oldu acaba win 7 yapsam tekrar düzelirmi Acil Yardım lütfen
ekran kartın düşmemiştir zaten muhtemelen 256 mb idi ekran kartın Windows 7 de iken ram den alıp onu 700 yapmıştır illa yükseltmek istersen biosta advanced video var ordan paylaşım ayarlarına bakabilirsin
bios ta oyle bise yok bulamadım bide win7 deyken kasmayan oyunlar simdi felaket kasıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X