Şimdi Ara

leptop adaptör girişi çok ısınmış sizde nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim leptopun adaptör şarj girişi,yani leptopa takılan şarj ederken o kısım varya o ucu metal olan yer yani leptopa giren kısım,daha önce pek bakmamıştım ve bu ara bakınca farkettim,daha önce bakmadığımdan dolayı farkı anlayamadım,leptopu ilk çalıştırmada kısa süre sonra şarjı çıkarıp metal kısma ellediğimde biraz ısınmış oluyordu,ama leptopu bir süre kullandıktan sonra o kısma elledim,nerdeyse elini yakcak kadar ısınmış durumda,acaba bu normalmi,yoksa sorunmu var,leptop pili ise ortalama 15 dakika gidiyor,yani daha önce 1 saat gdiyordu,acaba pille alakalıda olurmu
    bilgisi olan varsa sevinirim,ayrıca bu yazıyı okuyan arkadaşlarda leptop sarş ederken leptopa giren kısmı cıkarıp elle bakabılır 1 sanıyenızı almaz

• Bende gram ısınma yok , kasadan kasaya değişebilir...
  • Merhaba dostum,

Birkaç gün önce başıma adaptör girişi ile ilgili bir sorun geldiği için biraz dikkatli olmanı gerekirse notebook'unu şarjdan çıkarıp, kapatıp dinlendirmeni tavsiye edeceğim.

Benim notebook IBM'in thinkpad serisindendi. Geçen sene orijinal adaptör çok ısındığını farkettikten kısa süre sonra bozuldu. Şimdilerde muadil bir adaptör kllanıyordum. Geçen bunun da aşırı ısındığını farkettim, kısa süre sonra da şarj olmaz oldu notebook. Ben yine adaptör yandı diye düşünürken, bir arkadaştan oriijinal adaptör aldım denedim maalesef sorun notebook'un adaptör girişinde çıktı. Servise götürdüm; sadece teşhise 30 dolar+kdv istedikleri için yaptırmadım. Zaten büyük ihtimal anakartın beslemesi yanmştır o da çok para demişlerdi.

Geçengün notebook'u gözden çıkardığım için oturdum başına tek tek söktüm heryerini. Adaptör girişinde sorun olsaydı temassızlık gibi yaparım diye düşünüyordum ama öyle çıkmadı. Adaptör girişinden kısa bir kablo ile anakarta soket şeklinde aktarılıyor elektrik. Baktığımda bu kablonun ucunda elektrik vardı. Demekki anakartla ilgili bir sorundu. Yapamam diye geri topladım notebook'u.

Velhasılı anormal sıcaklıklar mutlaka bir sorunun belirtisidir. Bir müddet dinlendirmen iyi olur...

• 15 dakka anca giden bir batarya herhalde en az 3 yıl tepe tepe kullanılmıştır.
    Ömrü biten batarya problemi görünüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.