Şimdi Ara

Leptobun üzerine elmalı soda döküldü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktaki gibi laptopun klavyesinden içeriye elmalı soda döküldü kapandı sonra cart curt... bunu bir güzel açtım komple her yerini kuruttum sildim anakartı prinçlere yatırdım sıkıntı yok gibi duruyordu. 2 gündür bilgisayardaki oyunları high ayarlarda 1080p çözünürlükte 30-45 fps gibi fix bi değer alarak oynarken Elmalı soda faciasından sonra 800x600 de bile 20 fpsyi geçemiyorum. ekran kartı 625m versiyonu driverler kurulu. video falan izletirken hız,görüntüde takılma gibi sıkıntılar oluşmuyor fakat oyunlar tam bir facia :(. Bir arkadaşıma danıştım anakartı izopropil alkole yatır kurut eskisinden güzel olur diye bir şey söyledi. Yapsam düzelme elde edermiyim ? veyahut ne yapmam gerekiyor tavsiyelerinizi bekliyorum.

Konuyu bu bölüme uygun buldum. Yanlış ise taşıyabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayBalikci -- 7 Temmuz 2016; 3:37:58 >

• Hocam elmalı soda olması kötü olmuş limonlu olsaydı belki kurtarılarbilirdi.
  • Hocam bir de benim yöntemi dene, alkol yada ispirto ile birlikte her yerini pamuk, kulak pamuğu ve bez ile güzelce sil ve 1-2 saat kurumaya bırak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: challengeRf

Hocam elmalı soda olması kötü olmuş limonlu olsaydı belki kurtarılarbilirdi.

Limonlu daha kötü yapardi
    Bence elmalı daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    !! KLAVYEYE KOLA DÖKÜLDÜ !!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.