Şimdi Ara

Leprechaun(Lanetli Cüce) Serisini Sevenler Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Leprechaun serisine bayılıyorum ya, 20 senelik film serisi

imdb puanı iyi değil ama bakmayın ona

çok sağlam bütün seri kesin izleyin, varmı izleyenler ya da

resimdeki yaratık kişileri çok fena öldürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çükübikoviç -- 1 Mart 2016; 17:36:45 >

• Çocukken izlerdim. Öyle birkaç sahne aklımda kalmıştı. Birkaç sene önce tekrardan izleyeyim dedim şu seriyi ama ilk filmi zarzor bitirmiştim. Diğerlerini izleme gereği duymadım. Zamanına göre fena değil, en azından farklı bir yapım ama olması gereken kalitede değil. Aslında şuna bir remake çekseler bence harika olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Çocukken izlerdim. Öyle birkaç sahne aklımda kalmıştı. Birkaç sene önce tekrardan izleyeyim dedim şu seriyi ama ilk filmi zarzor bitirmiştim. Diğerlerini izleme gereği duymadım. Zamanına göre fena değil, en azından farklı bir yapım ama olması gereken kalitede değil. Aslında şuna bir remake çekseler bence harika olur.

izlemediysen mesela şu 2dakikalık videoya bak

seride izlediğim en kötü öldürdüğü 2 kişiden biri bence . daha tam hepsine bakmadım tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çükübikoviç -- 28 Şubat 2016; 23:06:27 >

• Küçükken izlerdim keratayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: çükübikoviç

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Çocukken izlerdim. Öyle birkaç sahne aklımda kalmıştı. Birkaç sene önce tekrardan izleyeyim dedim şu seriyi ama ilk filmi zarzor bitirmiştim. Diğerlerini izleme gereği duymadım. Zamanına göre fena değil, en azından farklı bir yapım ama olması gereken kalitede değil. Aslında şuna bir remake çekseler bence harika olur.

izlemediysen mesela şu 2dakikalık videoya bak

seride izlediğim en kötü öldürdüğü 2 kişiden biri bence . daha tam hepsine bakmadım tabi

Hangi filmiydi bilmiyorum. Elemanın biri Leprechaun'un hazinesinden bir parça mı almış öyle bir şey. Adamın kadının her neyse karnı yarılıyor ve hazine çıkıyordu. Öyle bir şeyler işte.

• yukarda dedin ya bu filme remake çekseler diye, cidden sence bunu neden düşünmüyorlar? bence iyi hasılat yapardı
    sonuçta 2016 yılındayız, teknoloji ile çok fena çekerler ölüm sahnelerini falan

hatta leprechaun rolündeki adam şuan 45 yaşında, çok rahat aynı role devam eder :D

@Kartal Göz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çükübikoviç -- 1 Mart 2016; 14:47:15 >

• quote:

yukarda dedin ya bu filme remake çekseler diye, cidden sence bunu neden düşünmüyorlar? bence iyi hasılat yapardı
    sonuçta 2016 yılındayız, teknoloji ile çok fena çekerler ölüm sahnelerini falan

hatta leprechaun rolündeki adam şuan 45 yaşında, çok rahat aynı role devam eder :D

@Kartal Göz

Remake'i en çok hak eden filmlerden olurdu. Orası kesin. Bu adam olmasa da çekilebilir CGI aldı yürüdü çünkü. He olursa da olur tabi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ejderhalar aslında Dinozor mudur?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu filmin türü komedi..mi yoksa korku..mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: sinirlisinek

Bu filmin türü komedi..mi yoksa korku..mu?

ikisinin ortası

komik tarafı, resimdeki canavar komik ve insanları espriler yaparak öldüren. diyalogları süper bir canavar :D

korku tarafı ise, insanları çok kötü şekilde öldürüyor. çok acımasız

yukarda koydugum örnek videoya bakabilirsin, burayada koyayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çükübikoviç -- 1 Mart 2016; 17:35:08 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinirlisinek

Bu filmin türü komedi..mi yoksa korku..mu?

ikisinin ortası

komik tarafı, resimdeki canavar komik ve insanları espriler yaparak öldüren. diyalogları süper bir canavar :D

korku tarafı ise, insanları çok kötü şekilde öldürüyor. çok acımasız

yukarda koydugum örnek videoya bakabilirsin, burayada koyayım

Sagol hocam,ilk firsatta bu guzel seriyi izliyecegim.

• güzel film
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.