Şimdi Ara

Leoric's Signet Kasma Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
5.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Leoric’s Signet 14. seviye bir yüzük olmasına karşın verdiği %20 – %30 Bonus Experience ile normal ve Paragon seviye kasanlar için olmazsa olmaz eşyalardan birisidir. Yüzüğün fiyatı şu an 70m – 250m arası değerlerine göre değişmektedir.

Yüzük olduğu için karakterinizin değerlerinden fazla bir şey kaybetmeden seviye kasmanıza yardımcı olur.

Kendi yüzüğümü 1 haftalık kasma sonucunda buldum. Sizlere de bu konuda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.

Kasma Yöntemi

Kasma yöntemi hız ve süre gibi özelliklere dayalı birkaç şekilde anlatacağım. Bu sayede size uygun olan seçebileceksiniz.

1) Uzun Yöntem

Normal zorluk seviyesi ACT 2 8. (The Black Soulstone) görevi seçiyoruz.
    Oyuna girdiğimiz de teleporter’dan Desolate Sands’e geçip, oradaki Vault of the Assassin’e gireceğiz. Bu sayede Vault of the Assassin için checkpoint’i alacağız ve burada 5 NV yapacağız. Buraya girmemizin sebebi 5 tane Nephalem Valor almak.
    5 NV aldıktan sonra köye ışınlanacağız ve teleporter’dan Sewers of Caldeum’a ışınlanıp, bölgedeki her şeyi temizleyeceğiz.
    Daha sonra şehre geri dönüp, Caldeum’a yani iç şehre gideceğiz ve oradaki Ruined Cistern bölgesine giriş yapacağız.
    Ruined Cistern’ı temizleyince sonundaki delikten Path to the Oasis’a çıkacağız.
    Path to the Oasis’ten Dalghur Oasis’a önümüze gelen herşeyi temizleyerek devam edeceğiz ve Dalghur Oasis’te haritanın her noktasını açacağız. Bütün mağara, harabe ve kulübelere gireceğiz.
    Dalghur Oasis’te bitince sondaki Ancient Waterway’e giriyoruz ve oradaki Western Channel, Eastern Channel ve Hidden Aqueducts’ı Ancient Path çıkışına kadar temizliyoruz.
    Ancient Path’e gelince oyundan çıkıyoruz ve işlemleri Resume Game diyerek tekrarlıyoruz.

Kısacası 5 NV alıp, Sewers of Caldeum’dan Ancient Path’e kadar oynuyoruz.

Bu yazı D3Farmer arkadaşımız tarafından yazılmıştır.

Yardım ve konunun devamı için;
    Leoric's Signet Kasma Rehberi

Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter. bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: oldumu denmez oldu mu denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İngilizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. Türkçede -bilite diye bir ek yoktur, bu tarz yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

Bunu yapan vatandaş düşürmüş mü acaba :)
    Diablo'da herhangi bir itemi düşürme diye bir rehber mi olurmuş yahu. Normal modun act 2 'sine gidin herşeyi kesin işte .

Orijinalden alıntı: asdasd4441

Diablo'da herhangi bir itemi düşürme diye bir rehber mi olurmuş yahu. Normal modun act 2 'sine gidin herşeyi kesin işte .

+1, act 3 ten de dusuyor ayrica, hem de daha uzun instance :)

Orijinalden alıntı: oray

quote:

+1, act 3 ten de dusuyor ayrica, hem de daha uzun instance :)

Alıntıları Göster
    http://www.youtube.com/watch?v=SXjXxf5Afhg&list=PLDF3E6A3076B67364&index=2&feature=plpp_video

şans işi adam direk sewerdan valorsuz falan düşürüyo, iyice soğudum oyundan :)

• quote:

+1500
    Böyle saçma sapan bir kasma yöntemi görmedim ki olamazda zaten... Act 2'de her mob, her kırılabilir objeden düşebilme ihtimali var ki bugün nalet olsun 3. kere o Manald Heal ring'ini düşürdüm
    bi kaç gün farm ile yapılmayacak iş değil fakat bayıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolvérine

quote:

+1500
    Böyle saçma sapan bir kasma yöntemi görmedim ki olamazda zaten... Act 2'de her mob, her kırılabilir objeden düşebilme ihtimali var ki bugün nalet olsun 3. kere o Manald Heal ring'ini düşürdüm
    bi kaç gün farm ile yapılmayacak iş değil fakat bayıyor.

Alıntıları Göster
    güzel bir rehber denemek lazım yarın deniyelim bakalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC81C2CE7

güzel bir rehber denemek lazım yarın deniyelim bakalım

Alıntıları Göster
    monk conviction submission ile koşarken herkes ölüyor etrafta...Bu şekilde kolay oluyor. Ama bi yerden sonra sıkılıyor insan yinede. geçen legendery ring düştü manald çıktı moral sıfır oluyor o zaman işte.

Orijinalden alıntı: AthabaskA

monk conviction submission ile koşarken herkes ölüyor etrafta...Bu şekilde kolay oluyor. Ama bi yerden sonra sıkılıyor insan yinede. geçen legendery ring düştü manald çıktı moral sıfır oluyor o zaman işte.

Alıntıları Göster
    olması gereken MF kaç peki? bende %200 var.... 5 NV ile....

Orijinalden alıntı: tafshan

olması gereken MF kaç peki? bende %200 var.... 5 NV ile....

Alıntıları Göster
    Arkadaşım diablo'da bari yapmayın şu işi. diablo'da herhangi bir item için kasma yöntemi olmaz, oyunun bütün sistemi 'random' üzerine kuruludur yapmayın. milleti yanlış yönlendirmeyin, ayıptır.

Orijinalden alıntı: ssmaugg

Arkadaşım diablo'da bari yapmayın şu işi. diablo'da herhangi bir item için kasma yöntemi olmaz, oyunun bütün sistemi 'random' üzerine kuruludur yapmayın. milleti yanlış yönlendirmeyin, ayıptır.

Alıntıları Göster
    Bazı arkadaşlar rehber olmaz vs demiş. BNET forumlarında ve dünyanın sayılı oyun forumlarında önemli eşyalar için rehberler oluşturulmaktadır. Biraz Google'a girip, araştırıp bulabilirsiniz.

Ayrıca başkalarının bilgi seviyesini kendiniz gibi sanmayın örnek olarak daha oyunu yüklemeyi beceremeyen, ALT tuşunun oyunda ne işe yaramadığını bilmeyen bir çok oyuncu var.

Zaten bu tarz bir rehbere ihtiyacı olan ile olmayan bellidir. Sanki başkaları öğrenmesin diye bu tarz yorum yapılıyor gibi geldi bana. Bazısı da bilmediği halde insanları yanlış yönlediriyor. Bu rehberi hazırlayan arkadaşımız yüzüğü düşürdü ve herkes sahip olabilsin diye hazırladı. Ben de paylaştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MMOLOG

Bazı arkadaşlar rehber olmaz vs demiş. BNET forumlarında ve dünyanın sayılı oyun forumlarında önemli eşyalar için rehberler oluşturulmaktadır. Biraz Google'a girip, araştırıp bulabilirsiniz.

Ayrıca başkalarının bilgi seviyesini kendiniz gibi sanmayın örnek olarak daha oyunu yüklemeyi beceremeyen, ALT tuşunun oyunda ne işe yaramadığını bilmeyen bir çok oyuncu var.

Zaten bu tarz bir rehbere ihtiyacı olan ile olmayan bellidir. Sanki başkaları öğrenmesin diye bu tarz yorum yapılıyor gibi geldi bana. Bazısı da bilmediği halde insanları yanlış yönlediriyor. Bu rehberi hazırlayan arkadaşımız yüzüğü düşürdü ve herkes sahip olabilsin diye hazırladı. Ben de paylaştım.

Alıntıları Göster
    Oyun bu, KASMAYIN BU KADAR

• quote:

Orijinalden alıntı: MMOLOG

tamam haklısın da o arkadaş bu saydığı güzergahta düşürdü diye yüzüğün düştüğü bölgeler bunlardır gibi bir genelleme yapmak ne kadar doğru?

• bölgeler lvl bölgesi, 14-20 lvl adamlar geziyor orda ringde 17 lvl olunca orda düşmesi normal, ama rehberde 1 hafta kastım diyor, dün 1 tane run attım dhde multishot seçtim elitlerle beraber tek atışta tüm ekranı temizliyor zoltunu kesip bıraktım 2. turu atasım gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Master_Evil

bölgeler lvl bölgesi, 14-20 lvl adamlar geziyor orda ringde 17 lvl olunca orda düşmesi normal, ama rehberde 1 hafta kastım diyor, dün 1 tane run attım dhde multishot seçtim elitlerle beraber tek atışta tüm ekranı temizliyor zoltunu kesip bıraktım 2. turu atasım gelmedi

+1

Orijinalden alıntı: alkanerkn

quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

bölgeler lvl bölgesi, 14-20 lvl adamlar geziyor orda ringde 17 lvl olunca orda düşmesi normal, ama rehberde 1 hafta kastım diyor, dün 1 tane run attım dhde multishot seçtim elitlerle beraber tek atışta tüm ekranı temizliyor zoltunu kesip bıraktım 2. turu atasım gelmedi

+1

Alıntıları Göster
    Sadece bir yüzüğü bulmak için, exp getirmeyen, başka işe yarar eşyanın olmadığı, çok kolay bir yerde uzun süre oynamak insanı çok sıkar bence. Siz en iyisi dönün gene Inferno ya )
    Hearthstone : DarkEternal#2641

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Sadece bir yüzüğü bulmak için, exp getirmeyen, başka işe yarar eşyanın olmadığı, çok kolay bir yerde uzun süre oynamak insanı çok sıkar bence. Siz en iyisi dönün gene Inferno ya )

Hergün bi tur atmak baymıyo bea ama sonu yine inferno'ya geri dönmek oluyo

anasını sattıığımın ring'i

quote:

Alıntıları Göster
    benim anlamadığım olay 350 mf ile turluyorum bu ring için bırak bu ringi bi elite packten 2 den fazla rare atmadı

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    denedim de sıkıcı yani ben sıkıldım en azından 2 run attım sonra inferno da ölmeye devam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC81C2CE7

denedim de sıkıcı yani ben sıkıldım en azından 2 run attım sonra inferno da ölmeye devam :D

Alıntıları Göster
    yüzük düşecek diye orada kasmak biraz sıkıcı. bir de yüzüğün bonus olarak iyi getirisi var ama başka ek özelliği olmadığı için götürüsü de var. bu yüzüğü takıp elite kesemedik duruma gelince anlamı kalmaz.

tabi birde bunlardan 2-3 tane düşürüp sonra iyi bir fiyata satarak sağlam eşyalar alınabilir. bir kişide 2 tane bu yüzükten takılı olsa süper bonus alır ama çok güçsüzleşir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 11 Eylül 2012; 18:43:48 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.