Şimdi Ara

Leonardo Dicaprio Nasıl Bu Kadar Büyüdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
2.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam şuan aktif kariyeri olan en büyük oyuncusu hollywood un ama sıradan bir oyuncu ve titanic zamanında baya yakışıklı adamdı ama şuan baya çirkinleşti o haline göre.Bu adam nasıl bu hale geldi anlamakta zorlanıyorum.Nasıl bu kadar popüler oldu.Yani iyi bir oyuncu ama bu kadar zirvede olmasına anlam veremiyorum.

• Çok haklısın ama sana buralarda hak veren pek olmaz.Taşlanırsın muhtemelen.
  • o popüler olmayacakta mahsun kırmızıgül mü popüler olacak , ama şuan tipsiz ona katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayarsız Enerji -- 4 Şubat 2014; 13:45:49 >
  • Sıradan bir oyuncumu? Kime göre neye göre? :)
    Leonardo DiCaprio, Marlon Brando olma yolunda hızla ilerliyor. Hem kariyer hemde cüsse olarak tabii :)
    Romantik filmlerden usta işi filmlere başarılı bir geçiş yaptı. Mutlaka onu yönlendiren ustalar vardır orada..
    Aynı şeyi Jim Carrey de denedi. Hafızasını sildiren aşık rolünde, 23 adlı filmi vs... Değişim Hollywood da şarttır.
    Yoksa çok uzun süre ayakta kalamazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyuzo

Niye gülüyorsun? Hayır fikrine katılmayabilirsin ama bu saygısızlık nedir ? Adam düşüncesini dile getirmiş nasıl bu kadar saygısız olabilirsiniz tanımadığınız birisine karşı ? Varsa karşı fikrin söyle tartışalım yoksa saygısızlık yapma .
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Çok haklısın ama sana buralarda hak veren pek olmaz.Taşlanırsın muhtemelen.

mantıklı düşünenler çıkacaktır kardeşim.Asla kötü oyuncudur diyemem leonardo dicaprio için ama bu başarısını oyunculuğu açıklamıyor.Yani bir "agent" başarısımıdır veya nedir onu merak ediyorum
  • şu anki hali eskisine göre daha yakışıklı.

bebek yüzlü erkek mi olur yahu?

eski haliyle kalsaydı, böyle zirveye çıkamaz, ergen kızların sevgilisi olarak kalırdı sadece.

böyle iyi, böyle iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi people are strange -- 4 Şubat 2014; 13:54:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dawinter

Sıradan bir oyuncumu? Kime göre neye göre? :)
    Leonardo DiCaprio, Marlon Brando olma yolunda hızla ilerliyor. Hem kariyer hemde cüsse olarak tabii :)
    Romantik filmlerden usta işi filmlere başarılı bir geçiş yaptı. Mutlaka onu yönlendiren ustalar vardır orada..
    Aynı şeyi Jim Carrey de denedi. Hafızasını sildiren aşık rolünde, 23 adlı filmi vs... Değişim Hollywood da şarttır.

Marlon Brando mu ? Yok artık daha neler.Ne kadar abartıyorsunuz Marlon Brando demişsiniz bir de.Hayır kötü oyuncu değil onu biz de biliyoruz da Marlon Brando olma yolunda ilerliyor demek Marlon Brando gibi bir adama hakaret resmen. Usta işi filmler demişsin de ben usta işi filmde felan oynadığını görmedim Di Caprio'nun . Adamın bugüne kadar oynadığı bir tane iyi film var onda da ufak çocuktu.(What's Eating Gilbert Grape) Geri kalan hepsi klişe filmler. Inception sağlam bir düşüncesi olan film o da usta işi denecek kadar iyi işlenmiş felan değil.Sadece düşüncesi iyi o da popülerliğiyle ön plana çıktı.

• Kendisine verilen kritik rollerin altından çok iyi kalktı. Özellikle bunda martin scorsese nin rolü çok büyük diye düşünüyorum.

Birbiri ardına gelen kalite yapımlarda yer aldı ve hızlı bir şekilde A kalite oyunculuğa yükseldi. Herkese fırsat çıkar ama leonardo o fırsatları çok iyi değerlendirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Titanik'e göre artık daha yakışıklı ve daha derli toplu , karizmatik. Ayrıca yaşayan efsanelerden biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Kendisine verilen kritik rollerin altından çok iyi kalktı. Özellikle bunda martin scorsese nin rolü çok büyük diye düşünüyorum.

Birbiri ardına gelen kalite yapımlarda yer aldı ve hızlı bir şekilde A kalite oyunculuğa yükseldi. Herkese fırsat çıkar ama leonardo o fırsatları çok iyi değerlendirdi.

hah işte bende onu diyorum, çok önemli filmlerde oynuyor adam en aranan oyuncuların başında ama bunu nasıl başardı yani onu merak ediyorum.Standart bi hollywood oyuncusuyken diğer oyunculara nasıl fark attı.Kısacası zirvede olmasının sırrı ne onu merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Kendisine verilen kritik rollerin altından çok iyi kalktı. Özellikle bunda martin scorsese nin rolü çok büyük diye düşünüyorum.

hah işte bende onu diyorum, çok önemli filmlerde oynuyor adam en aranan oyuncuların başında ama bunu nasıl başardı yani onu merak ediyorum.Standart bi hollywood oyuncusuyken diğer oyunculara nasıl fark attı.Kısacası zirvede olmasının sırrı ne onu merak ediyorum

Mesajımda sorunun cevabı var zaten hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• St.Rendroy kullanıcısına yanıt
    Ney?

12 dalda oscar a aday gösterilen ve 11 dalda oscarı kazanan Titanic filminin baş rol oyuncusundan söz ediyoruz.

Demir Maskeli Adam

New York Çeteleri

Sıkıysa Yakala

Göklerin Hakimi

Köstebek

Kanlı Elmas

Zindan Adası

Başlangıç

Muhteşem Gatsby..

Bu filmler sana göre usta işi değilse; ya sinemadan anlamıyorsun yada sinemadan anlamıyorsundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38C7E608-754C-4B4B-A9C2-5E5418594086 -- 4 Şubat 2014; 15:32:29 >

• Birini sırf çok ünlü diye kötüleyenler, yha bir oyuncu var kimse bilmiyor o daha iyi deyip marjinal olmaya çalışanlar toplanmış. Aynı büyük müzik gruplarına laf edip kimsenin bilmediği tipleri dinleyip onları daha iyi sananlar gibi. Leonardo'nun abartıldığı falan yok hem çok yakışıklı bir herif hem de çok büyük oyuncu, oynadığı filmler de muhteşem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retired guy -- 4 Şubat 2014; 14:16:44 >
  • Adam her rolün altından kalktı ve hep iyi senaryolar seçti.Dev yönetmenlerle çalıştı(scorsese-nolan-tarantino-boyle-cameron)Başka da bir açıklaması yok Dawinter hocamın gösterdiği filmlerin büyük çoğunluğu bildiğin başyapıt.Ek olarak iki muhteşem filmi daha var.

Hangi oyuncu bu başarı grafiğini çizebilmiş ? Çok nadir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. King Schultz -- 4 Şubat 2014; 14:19:54 >

• Aynen öyle...

Ben liseye giderken, sınıftaki kızlar ellerinde sarışın bir çocuğun resimleriyle dolaşıyordu.. Biz erkekler anlamıyorduk tabii kimdir neyin nesidir. Vandamme, Jackie chan havalarındaydık :D

Kısa süre sonra çıktı ortaya durum;

O günden bugüne adam hızla yükseldi yükseldi yükseldi :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dawinter

Sıradan bir oyuncumu? Kime göre neye göre? :)

Marlon Brando mu ? Yok artık daha neler.Ne kadar abartıyorsunuz Marlon Brando demişsiniz bir de.Hayır kötü oyuncu değil onu biz de biliyoruz da Marlon Brando olma yolunda ilerliyor demek Marlon Brando gibi bir adama hakaret resmen. Usta işi filmler demişsin de ben usta işi filmde felan oynadığını görmedim Di Caprio'nun . Adamın bugüne kadar oynadığı bir tane iyi film var onda da ufak çocuktu.(What's Eating Gilbert Grape) Geri kalan hepsi klişe filmler. Inception sağlam bir düşüncesi olan film o da usta işi denecek kadar iyi işlenmiş felan değil.Sadece düşüncesi iyi o da popülerliğiyle ön plana çıktı.

Siyah olan yere kadar iyi gidiyodunda sonra saçmaladın hani.. Dicaprio hayranı falan değilim ama adamın oynadığı çoğu film usta işidir. Çalıştığı yönetmenlere bak. Martin Scorsese gibi bi adamın favori aktorü haline geldi adam. Yukarıdaki resimli listeye bir daha bak ve bir daha söyle adamın usta işi filmi yok diye Blood Diamond, Gangs of New York, The Departed, Inception, The Aviator.. vs. liste uzar gider..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 4 Şubat 2014; 14:26:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: John Mayer

Birini sırf çok ünlü diye kötüleyenler, yha bir oyuncu var kimse bilmiyor o daha iyi deyip marjinal olmaya çalışanlar toplanmış. Aynı büyük müzik gruplarına laf edip kimsenin bilmediği tipleri dinleyip onları daha iyi sananlar gibi. Leonardo'nun abartıldığı falan yok hem çok yakışıklı bir herif hem de çok büyük oyuncu, oynadığı filmler de muhteşem.

Dostum öyle marjinal olma derdim yok inanki.Tutupta sana şu oyuncu çok daha iyi demiycem.Dicaprio iyi oyuncu diyorum en başından beri ama hollywoodda onun ayarında 30-40 oyuncu vardır.Benim merak ettiğim bu leonardoyu öne çıkaran nedir.Yoksa leo boktan oyuncudur filan deyipte tartışma çıkarmak istemiyorum.Zirvede olmasının nedenini merak ediyorum sadece
  • İyi de bir yönetmenin dünyanın en popüler oyuncusuyla çalışması onu çok iyi bulduğu anlamına gelmez ki.He öyle de bulabilir o ayrı ama bu onun ekmeğine yağ sürer.Çoğu insan sırf DiCaprio oynuyor diye filme para veriyor yönetmenine bakmadan.

Saçma felan diyecek olan varsa düşüncelerime hiç tartışmayalım.Ben sizin düşüncelerinize hakaret etmiyorum siz de benimkilere hakaret edemezsiniz. Saydığınız filmlerin de çoğu klişe kusura bakmayın. Hele hele Departed.Spielberg'ün filmini unutmuştum o iyiydi onu saymadığım için kusura bakmayın. Titanic'i de yazmadım filmi beğenmiyorum ama 11 Oscar alması başarıdır tabi ki karşı geldiğimiz yok ona.

Ayrıca adam ünlü diye eleştirmiyorum sadece abartıldığını düşünüyorum.Ona bakarsanız Brad Pitt ya da Edward Norton da ünlü ama ikisinin de DiCaprio'dan daha iyi ve çok büyük oyuncular olduklarını düşünüyorum.Öyle olsaydı Brad Pitt'i de yerin dibine sokmak gibi bir gayem olurdu.Hemen genelleme yapmaya bayılıyorsunuz.

DiCaprio'nun en büyük yeteneği tutacağını bildiği senaryoları seçmek.İnsanların neyden hoşlandıklarını çok iyi biliyor .Zaten yönetmenler de dediğim gibi onunla çalışmaktan hoşlanıyorlardır.

Not:Şu afişleri simage yaparsanız iyi olur sayfa yamuldu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: miyuzo

Niye gülüyorsun? Hayır fikrine katılmayabilirsin ama bu saygısızlık nedir ? Adam düşüncesini dile getirmiş nasıl bu kadar saygısız olabilirsiniz tanımadığınız birisine karşı ? Varsa karşı fikrin söyle tartışalım yoksa saygısızlık yapma .

Arkadaş sen fikrini belirtmemişsin bildiğin saçmalamışsın. Sıradan oyuncu dediğin adamın 1 tane kötü filmi yoktur. Senin için kim iyi oyuncu? Adama yakışıklı değil çirkinleşti diyerek zaten kendine saygı duyulmasını engellemişsin.

Sıradan oyuncu dediğin adamın the wolf of wall street performansını izle bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 4 Şubat 2014; 14:39:56 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.