Şimdi Ara

Leon mu Astra mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
20.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar uzun zamandır c segmenti konusunda arayışlardayım sizlerin de yardımı ile seçeneklerimi 2 ye düşürttüm. Leon 1.6 tdi manuel + led paket + 17" jant + 5,8" ekran sound sistem dolu bir leonla, 1.6 cdti 136 hp 320 nm astra sedan sport + sunroof modeli arasında kaldım iki araçta manuel vites olacak benim için en önemli etkenlerden birisi aracın ses yalıtımı, çekişi ve yakıtı. çekiş konusunda tahminimce leon hafiflikten ötürü astra ile aynı gider ama diğer konularda beni aydınlatırsanız memnun olurum.

• Benzinli deseniz tartışmasız leon derim.
    Ama dizelde astra ağır hasar.
    Yeni kasa da ciddi manada hafifledi
    Astrada.
    Leon kullanıyorum 1.4 manuel. Astra 136 hp otomatik test sürüşü yaptım . gayet güzel oturaklı ama otomatik vites hoşuma gitmedi. Manueli daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BojanBogdanovic

Benzinli deseniz tartışmasız leon derim.
    Astrada.
    Leon kullanıyorum 1.4 manuel. Astra 136 hp otomatik test sürüşü yaptım . gayet güzel oturaklı ama otomatik vites hoşuma gitmedi. Manueli daha iyi olur.

hocam yeni astra ağır gelir bana ben 1.6 cdti sedan kasa sport modelini düşünüyorum manuel vites ikiside 2014 yada 2015 model olacak yani 2. el
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhantastan

quote:

Orijinalden alıntı: BojanBogdanovic

Benzinli deseniz tartışmasız leon derim.
    Astrada.

hocam yeni astra ağır gelir bana ben 1.6 cdti sedan kasa sport modelini düşünüyorum manuel vites ikiside 2014 yada 2015 model olacak yani 2. el

Pardon hocam.
    Eski kasa gerçekten ağır gelebilir.Hem performansı torpuler hem yakıtı artırır.

• Başka fikri, onerisi olan yok mu arkadaşlar ?

• Leon al gec. Hocam astra o paralar etmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle astra j hocam ses yalıtımı yol tutuşu konforu ve sürüş keyfi leona göre çok daha iyi, leon 10 bin tl daha ucuz olsaydı rakipsiz olabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccc123 -- 13 Mart 2016; 23:26:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astra mı Insignia mı
    10 yıl önce açıldı
    Leon mu Polo mu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Astra al gec. Hocam leon o paralar etmez.

• Tartışmanın anlamı yok. Astra
  • Hocam astranin ses yalitimi leondan iyi mi ? Bunu rakam vererek aciklama sansiniz var mi ? Yani biri 10 uzerinden 6 digeri 7 gibi...

• Tasarım olarak leon daha iyi hb astra'lara baktın mı

• yeni astra al

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Tasarım olarak leon daha iyi hb astra'lara baktın mı

Astra sedan dusunuyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: HAKTAN06

yeni astra al

Yeni astranin fiyati cok yuksek hocam

• Ben bu şartlarda leon alırdım hb olsa astra derdim

• bütçeniz?
  • Leon alirdim. Astraya gore daha dinamik ve daha estetik bir arac bence. Tabii bu soyledigim fr icin gecerli.

• 136'lık 1.6 CDTI köpek gibi gidiyor,amele TDI'ı hiç düşünmeyin bile Astra'nın yanında.Yol tutuş,malzeme kalitesi olarak falan Astra sollar,tasarım göreceli bence Astra daha yakışıklı.

Tartışmasız Astra.

• http://www.otomobildunyam.com/karsilastirma-opel-astra-ve-seat-leon/ Leon Astra kıyaslaması yapmışlar ben izlemedim ama senin belki isine yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D78B5F520 -- 14 Mart 2016; 5:55:37 >
  • Bende astra j var 1.6 benzin. Arkadasimda leon var astranin rahatligini kalitesini leonda bulamadim. Astra hem oturakli hem kaliteli. Leonculara sor elinde tornavidayla gezerler trim sesi kovalamak icin

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.