Şimdi Ara

Lenste leke

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba iphone 8 plus telefonumun lensinde hafif bir leke var. Fotoğraf çekerken bi etkisini görmedim fotoğraflarda belli olmuyor. Kameraya girip ışığı sonuna kadar artırıp azalttığımda da belli olan bir şey yok. Sizce fotoğraf kalitesine etki eder mi, edip etmediğini anlamak için ne yapmalıyım teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaxhiaN -- 17 Ekim 2019; 13:42:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba hocam teşekkürler yanıtınız için. o durumu biliyorum güneşi karşıma alıp çektiğimde oluyor normal bi durum galiba. Benimki fiziksel bir leke kamera lensindeki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HaxhiaN kullanıcısına yanıt
    Yazdığınızı yanlış anladım sanırım, leke dediğiniz şey kameranın lensinde mi gözüküyor yoksa telefon ekranında mı?
  • Kamera lensinde hocam. ekrana ve fotoğraflara bi etkisi yok gördüğüm kadarıyla. sizce sorun olur mu? Etkisi olup olmadığını nasıl anlarım? fotoğraf çekerken ışığı fulleyip ekran beyazken bakıyorum bi leke gözükmüyor.

• HaxhiaN kullanıcısına yanıt
    Eğer morumsu bir iz görüyorsanız o safir cam karışımı olduğu için, farklı olsa bile çok takmazdım sonuçta fotoğraflara etki etmiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akzidenz

Eğer morumsu bir iz görüyorsanız o safir cam karışımı olduğu için, farklı olsa bile çok takmazdım sonuçta fotoğraflara etki etmiyor..
    Mor değil de sonradan oluşmuş bi iz gibi. Teşekkürler hocam iyi akşamlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.