Şimdi Ara

lensi yanlışlıkla açtım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yaklaşık 2 haftadan beri lens kullanıyorum. artık alıştım 3 saniyede çıkarıp 5 saniye de takabiliyorum. ama ilk aldığım gün abim benim lensimi yanlışlıkla açıp takmış bende açmıştım. yani 1 tane fazladan lens açılmış oldu. bende onu solusyonlayıp kutuya koymuştum. lenslerim aylıktı. sorum şu kutuya koymuş olduğum lens ne olucak yani havasız ortamda kaldığı için işlevine devam eder mi yani 1 ay dolduğunda yeni lens açmak yerinde bu lensi takabilir miyim ? inşallah sorum anlaşılmıştır. şimdiden teşekkürler.

• Ben 1 aylık lensi 2.5 ay kullandım hiç sorun olmadı.Senin için rahat etmiyosa kullanma ama ben kullanırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Komutan Kangal -- 11 Ekim 2015; 18:50:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında havasız kalmıyor, o kutuyu ağzına kadar da doldursan üstte hava boşluğu kalıyor. Ben kullanmazdım.
  • Kutuya koy kalsın, diğeri bozulunca onu kullanırsın. Hiçbir şey olmaz hocam.

Ayrıca o lensi 1 ay kullanma. Yırtılıp, kaybolana kadar kullan.

• Dostum ben taktım alışamadım kutuya koydum solusyunlayip 1 ay sonra açtım solüsyon buharlasmis lens kuruyup yapıştı solusyunladim ama bise olmadi yani kullanamadım çöpe attim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hitlerin Bıyığı -- 11 Ekim 2015; 20:00:01 >
  • Aylık falan değil gelip bi daha al diye kandırıyorlar lensin gözünde eriyene kadar kullanabilirsin bulanık görmeye başlayınca anla ki yeni lens alma zamanın gelmiştir

• 1aylık lensleri 2.5 ay takanlara helal olsun ben kör olurum korkusuyla lens bile takamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 aylık lensi 1 yıl kullandım. Hiçbir sorun olmaz sadece güneşe karşı daha fazla hassasiyet oluşur 1 ay sonunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killabyte

1 aylık lensi 1 yıl kullandım. Hiçbir sorun olmaz sadece güneşe karşı daha fazla hassasiyet oluşur 1 ay sonunda.

Gözüne hiçbir etki olmadımı ?

• Lordimus kullanıcısına yanıt
    Hayır olmadı Bu aylık, haftalık diye sunulan lenslerin tamamen pazarlama stratejisi olduğunu düşünüyorum. 3 ay sonunda yeni lensler satılsın diye aylık deniyor.
  • quote:

Hayır olmadı Bu aylık, haftalık diye sunulan lenslerin tamamen pazarlama stratejisi olduğunu düşünüyorum. 3 ay sonunda yeni lensler satılsın diye aylık deniyor.

Hocam Yarından itibaren bende lens takıcam ilk taktığında filan neler oluyor bana bir kısa Özet geçermisin ve en önemlisinde herkese lens veriyorlarmı ?

• Anlamadığım olay abin lensi nasıl yanlışlıkla açabildi? Daha da önemlisi nasıl yanlışlıkla taktı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Anlamadığım olay abin lensi nasıl yanlışlıkla açabildi? Daha da önemlisi nasıl yanlışlıkla taktı?

Galiba abisi lens kutusu açılınca bir şey olmuyor sanıyordu
  • quote:

Hocam sen bilirsin ama lensleri çok uzun kullanmamaya dikkat et.Pazarlama stratejisi değil sağlık lenslerin değerleri farklıdır.Tabi 1 aylık lensi biraz daha fazla kullanırsın ama 1 yıl nedir ? Aman hocam dikkat et :)
  • Lordimus kullanıcısına yanıt
    Herkese veriliyor mu bilmiyorum ama absürt bir sorunun yoksa gözle ilgili verirler tabi. İlk hafta lensi takıp çıkarmada sorun yaşarsın. Sana lensi satan kişi der elleri sabunla takıp çıkarmada temiz ol felan, ilk 2 hafta yaparsın sonrasında da sabunla felan ne uğraşıcam diyip çat diye çıkarıp koyarsın kabına Korkulacak birşey yok lens olayında en fazla(olmaz ya) mikrop kapar göz onuda göz damlası ile atarsınız. Bu arada tavsiyem day and night lensidir. Diğer lenslere göre daha ince ve rahat.

lensi yanlışlıkla açtım!

• Lensi 3 ay kullan diyenleri dinleme, sağlık bu. Buyur burdan yak bi de:https://eksisozluk.com/entry/19564675
  • Ara ara lensi in suyunu değiştir birşey olmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.