Şimdi Ara

Lens Ve Biber Gazı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Şeriat Sucuğu

quote:

Orijinalden alıntı: skunk11

Gezi olayları sırasında gazlandım, o esnada 4-5 kez gözümün içine doldurdular biber gazını, lens vardı.Yanmasının yanına + olarak çok fena bir batma oluyor, 3-4 saat boyunca gözüm batmıştı.Biber gazının etkisi ile alakalı olmayan bir batma.Daha yakından veya daha fazla biber gazında neler olur bilinmez ancak bazı arkadaşlar özellikle çıkarılması gerektiğini söylüyordu direniş sırasında..

Sucuk; ne alakası var? Neden adama saldırıyorsun durduk yere? Kimse kimseye durduk yere gaz sıkmıyor mu? Tabi, televizyondan izleyene toz pembe olay, asıl mesele oraya gidebilmekteydi, oraya gidenlerde terörist ilan edildi, helal olsun.

Bu forumda belki beşinci kez yazıyorum ama gezi ilk Bi kaç gun gezi eylemiydi hepiniz biliyorsunuz. Sancaktepe de gezi bahanesiyle her gün belediyelere saldırdılar polis kapımızın önünde attı biber gazını ve bu evde biri 1 biri uç yaşında iki çocuk yaşıyor o yüzden gezicilere bu nefretim.

ve evet kimse kimseye durduk yere biber gazı sıkmıyor. Hayatında kaç kere çarşıda gezerken karşından gelen adam üzerine biner gazı sıktı veya tokadı basıp yoluna devam etti.

lens kullanmak zaten uzun vadede göze çok zararlı bunu lensi kullanan herkes bilir. Sağlığınızı çok düşünüyorsanız once lens kullanmayı bırakın.

sen ne diyosun la birader?Kime ateş açıyorsun sen?Dağbaşımı la burası,devlette hak hukuk kalmadı diye dükkanın önünde eylem yapanlara ateş açmak o kadar kolaymı?Önce bi dükkanın olsun bakalım,hadi tutki babadan vs kaldı bir şekilde iyi kötü dükkan açtın sonra delikanlılık taslamaya artislik yapmaya kalıbın yetermi?Böyle foruma gelince ahkam kesiyorsunuz asarım keserim tripleri flan ama okulda 2 kızla muhabbet edemessiniz.Bak daha bugün üniler yeni açıldı geldi yine 1. sınıflar,yolda yürürken baş aşağı yürüyorlar ama hepsi eline 1500 gramlık laptobu alınca delikanlı kesiliyorlar.Demek istediğim sadece lafını bilde konuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi █Teoman█ -- 24 Eylül 2013; 3:12:37 >

• Yorumların hepsini okuyamadım ama başımdan geçeni anlatayım.Gezi olaylarında benimde başıma gelmişti aşırı derecede gözüm yanmıştı eve geçtiğimde çıkarıp solusyonuna koydum.2-3 gün sonra taktıgımda gözüm yine yandı bende attım onu solüsyonu değiştirip kabını yıkayıp yenisini kullandım bir sorun olmadı.
  • 3 senedir lens kullanıyorum artik gözlerim sogandan etkilenmiyor ama biber gazına maruz kalmadım hic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalan haber.(nokta)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.