Şimdi Ara

Lens tavsiye ve kullanımı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
5
Favori
7.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ABİLER MERHABA BEN 13 YAŞIDAYIM GÖZLÜK KULLANIYORU GÖZ NUMAARAM GİTTİKÇE BÜYÜO LEN KULLANAK İSTİYORUM LENSİN NASIL KULLANILDIĞINI BİLİYORUM BANA LEN ÖNERİRMİSİNİZ ZATEN TAEKWONDOCUYUM MÜSABAKAIM MÜSABAKALRA GÖZLÜKLE ÇIKAMAM LEN ALAM LAZIM ÇIKAR AT ALÇAMA HEP KULALLIM DAA İYİ YLIK FALAN ÖNERİNİZ UCUZ Bİ LEN 50 TL Yİ GEÇMİCEK ACİL PM !....

TEŞEKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedkan yafes23

Merhaba bende renkli numarasız lens almayı düşünüyorum hiçbir zararı yok mu ? takıp çıkarmayı yaparken bile zorlanıcakmışım gibime geliyor :S Önerebileceğiniz lens var mı ?

Orijinalden alıntı: ReturnOfLegend

Ben biomedics 55 UV kulanıyorum.120ml solisyonu+3çift lensi 35TL'ye aldım kargo dahil.internetten almanızı öneririm eğer parası öenmli değil kral olsun diyorsanız bioinfinty önerebilrim.

Bende bu şekilde aldım lensmarketten. biomedics 55den çok memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: arda_hann

ABİLER MERHABA BEN 13 YAŞIDAYIM GÖZLÜK KULLANIYORU GÖZ NUMAARAM GİTTİKÇE BÜYÜO LEN KULLANAK İSTİYORUM LENSİN NASIL KULLANILDIĞINI BİLİYORUM BANA LEN ÖNERİRMİSİNİZ ZATEN TAEKWONDOCUYUM MÜSABAKAIM MÜSABAKALRA GÖZLÜKLE ÇIKAMAM LEN ALAM LAZIM ÇIKAR AT ALÇAMA HEP KULALLIM DAA İYİ YLIK FALAN ÖNERİNİZ UCUZ Bİ LEN 50 TL Yİ GEÇMİCEK ACİL PM !....

TEŞEKÜRLER

50 tl altı lensleri önermem

http://www.lensmarket.com/ciba-vision/air-optix-aqua bunu öneririm.Site tamamen güvenilir.Kapıda ödeme ile aldım 59 liraa geldi toplamda.Lensler seni idare eder bayagı.

• quote:

Orijinalden alıntı: arda_hann

ABİLER MERHABA BEN 13 YAŞIDAYIM GÖZLÜK KULLANIYORU GÖZ NUMAARAM GİTTİKÇE BÜYÜO LEN KULLANAK İSTİYORUM LENSİN NASIL KULLANILDIĞINI BİLİYORUM BANA LEN ÖNERİRMİSİNİZ ZATEN TAEKWONDOCUYUM MÜSABAKAIM MÜSABAKALRA GÖZLÜKLE ÇIKAMAM LEN ALAM LAZIM ÇIKAR AT ALÇAMA HEP KULALLIM DAA İYİ YLIK FALAN ÖNERİNİZ UCUZ Bİ LEN 50 TL Yİ GEÇMİCEK ACİL PM !....

TEŞEKÜRLER

35 liraya Biomedics 55 al. Herkes tavsiye ediyo lensi. bende 7 aydır kullanıyorum çok rahat bi lens

如果一把刀愛我泡 yani;
    ''aşk bir sabunsa köpürt beni pakize''
  • 6 aydır lens kullanıyorum. Gözlüğe göre acayip rahat birşey. Buğu olma yok, kirlenme yok, gözden düşme tehlikesi yok, kırılma tehlikesi yok, yağmurda damla olma yok. Bazen haftalarca çıkarmadığım oluyor. Sadece sabahları uyanınca bir 10-15 dk gözün alışma süresi oluyor o kadar. Onun haricinde varlığını bile hissetmiyorum.

Ben şuana kadar Purevision ve Purevision HD kullandım. Purevision HD tavsiye ederim. Oldukça ince ve rahat bir lens. Yalnız Purevision'a göre biraz dayanıksız. PV 2 ay rahat kullanılabiliyorken PV HD 1.5 ayda batmaya, görüntüde bozukluğa sebep oluyor ancak aradaki rahatlığa ve fiyat farkına kesinlikle değer.

lens kullanmak bana çok ürkütücü geliyor. hiçbir kaynak lensin zararsız olduğunu söylemiyor. doğru şartlarda kullanmak gerekiyor. periyodik değişime özen göstermek gerekiyor gece çıkarmak gerekiyor.
    sudaki bazı bakteriler gözde mikrop oluşturacağından banyoda çıkarmak gerekiyor. (banyoda bulaşan bakteri yüzü yıkarkende bulaşabileceğinden lens gözünüzdeyken yüzünüzü yıkayamazsınız anlamı çıkarıyorum)
    elinizin temizliğine çok dikkat etmelisiniz. gece uyurken lensi çıkarmak zorundasınız. aylık lens bile olsa gece lensle yatmak hiç doğru değil. gözünüzün korneasına yapışıyor, çıkarırken göze zarar verebiliyorsunuz.
    bunun yanında korneayı inceltiyormuş. lens kullananlar lazer ameliyatı olamıyormuş.
    bu yazdıklarımın belki hepsi doğru değildir ancak insan gözünü riske atamıyor. bir sorun olursa geri dönülemez sorunlar ortaya çıkacaktır.
    bunun yanında göz küresinin arkasına lens kaçarsa çıkarması gerçekten çok zor oluyor.
    vs vs vs
    birşeyde bunca ayrıntı varsa risklidir. bence lens kullanmaktan kaçınmak gerekir.

gündüz lens kullanmaya devam etsemde eve geldiğimde hemen lensi çıkarıyorum.

• bnde zaten mecburiyeten kullanacam müsabakalarda sabah okula giderken evi gelince elimi yıkar çıkarır koyarım gzlüğüü taarım zaten göz numaramda hey 2 ayda bi çıkıo çerçevesiz gözlük klanıom düşün
  • Arkadaslar bu mesele hız motoru yasamayı ısteyıp 20 tlye kask almanızla ılgılı 50 tllık demıssın dostum. Senı anlıyorum aıle durumumuzda el vermeyebılır fakat sonucta bahıs olan konu goz . Alırsınız ellı tlye ıkı gun sonra ıcerde yırtılır lensten sogursunuz . Onun hem saglık hem gorus ıcın doktorunuz tavsıye ettıgı ayrıca sızın en uygun lenste tecrube ettıgınız lensı alınız

• Merhaba hocam. Bugun lens için doktora gittim gözümdede ufak bi kızarıklık vardı iltaap oluşmuş 10 gun sonra kontrole gittigimde lensi yazıcakmış. Göz numaram 7.00 6.50 olması lazım. 11 yıldır gözlük kullanıyorum inş rahat alışırız

Kız arkadaşım için renkli lens bakıyordumda tavsiyeniz varmı acaba ?

yani numaralı felan olmycak sadece renk li olcak rengi için takıcak yani.. zararsız sadece renk için bi lens önerirmisiniz.. hangi siteler bilindik nerden alabiliriz ?

Orijinalden alıntı: prAmid

Merhaba hocam. Bugun lens için doktora gittim gözümdede ufak bi kızarıklık vardı iltaap oluşmuş 10 gun sonra kontrole gittigimde lensi yazıcakmış. Göz numaram 7.00 6.50 olması lazım. 11 yıldır gözlük kullanıyorum inş rahat alışırız

hocam emin olun alısırsınız ordan sonra keyfınıze bakın bıraz gec olmus ama aldınız ilk görüslerinizi anlatın lütfen

quote:

Merhaba hocam. Bugun lens için doktora gittim gözümdede ufak bi kızarıklık vardı iltaap oluşmuş 10 gun sonra kontrole gittigimde lensi yazıcakmış. Göz numaram 7.00 6.50 olması lazım. 11 yıldır gözlük kullanıyorum inş rahat alışırız

hocam emin olun alısırsınız ordan sonra keyfınıze bakın bıraz gec olmus ama aldınız ilk görüslerinizi anlatın lütfen

merhaba hocam 2 ayıma girmiş bulunuyorum deneme lenslerini atıp normal aldım. inanılmaz bir şekilde rahatım boşa kullanmışız bunca yıl ama çıkartmasında hala zorlanıyorum sankı gözümle bütünleşiyor :))

• quote:

quote:

quote:

merhaba hocam 2 ayıma girmiş bulunuyorum deneme lenslerini atıp normal aldım. inanılmaz bir şekilde rahatım boşa kullanmışız bunca yıl ama çıkartmasında hala zorlanıyorum sankı gözümle bütünleşiyor :))

hocam bosuna o kadar agırlık sızı cok ıyı anlıyorum . çıkarma konusundada hocam alt beyaz kısma çekin öyle çıkarırsanız daha iyi olur .hayırlı olsun güle güle kullanın

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam bosuna o kadar agırlık sızı cok ıyı anlıyorum . çıkarma konusundada hocam alt beyaz kısma çekin öyle çıkarırsanız daha iyi olur .hayırlı olsun güle güle kullanın

Sagol hocam cok bilgisayara vs bakinca agri yapiyormu sende

• Beyler dün torik lens aldım gözlük kadar net görüntü vermedi ve göz kırptıkça görüntüde bulanma olabiliyor.Ve bir de sol gözüme batma yaptı , bende attım lensleri çöpe.1 kutu almıştım 80 liraya 4 tanesi kaldı.Benimkiler air optik idi.Elinde acuvue oaisy lens olan varsa takas edelim.-3 miyop 1.25 astigmat olacak.

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Beyler dün torik lens aldım gözlük kadar net görüntü vermedi ve göz kırptıkça görüntüde bulanma olabiliyor.Ve bir de sol gözüme batma yaptı , bende attım lensleri çöpe.1 kutu almıştım 80 liraya 4 tanesi kaldı.Benimkiler air optik idi.Elinde acuvue oaisy lens olan varsa takas edelim.-3 miyop 1.25 astigmat olacak.

hocam bu pekte mantıklı bir seçenek degil baskasının gözündeki bulasıcı hastılıklar size gecer eger ilk kullanıcıysanız görüntü bulanma vs göz kapaklarında gariplik hissi ilk başlarda olacaktır..

quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Beyler dün torik lens aldım gözlük kadar net görüntü vermedi ve göz kırptıkça görüntüde bulanma olabiliyor.Ve bir de sol gözüme batma yaptı , bende attım lensleri çöpe.1 kutu almıştım 80 liraya 4 tanesi kaldı.Benimkiler air optik idi.Elinde acuvue oaisy lens olan varsa takas edelim.-3 miyop 1.25 astigmat olacak.

hocam bu pekte mantıklı bir seçenek degil baskasının gözündeki bulasıcı hastılıklar size gecer eger ilk kullanıcıysanız görüntü bulanma vs göz kapaklarında gariplik hissi ilk başlarda olacaktır..

Yanlış anladınız , açılmamış paketlerden bahsetmiştim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.