Şimdi Ara

Lens Satin Almak Icin 'Lens Dunyasi' Guvenilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar daha oncede bir site sormustum . Bu seferde lenslerimi lensdunyasi com dan almak istiyorum. Daha once alisveris yapan oldumu sikinti yasar miyim?

İnternetten almanı pek tavsiye etmem bence bir gözlükçüye gidip ordan alman daha iyi olur.

Bende başka yerlerden almayı düşünüyorum, gözden önemli değil ama fırsatcılık bunların ki de.
    Evet haklisiniz ama numaralari lenslerin bir cogu internet ortaminda recetenizi mail atarak alabiliyorsunuz . fiyattan ziyade cevredeki optik magzalar siparisle getiyor ve gunlerce bekledigimi biliyorum . Beklemek gunu birlik almak istersenizde sayili AVM icinde bulunan optikcileri gezmeniz gerekiyor. Sitelerden hem uygun hemde belirli marka kullaniyorsaniz tek tikla kapida oluyor sahsen tercihimin buyuk nedeni budur
  • lensmarketten alıyorum ben yıllardır
  • Bende bugune kadar lenmarketten aldim ama fiyatlari gercekten ucurdular birde gonderimde sikinti yasadim kargo gercekten beni ikidir cildirtti . Gerci surekli irtibat kurdu lensmarket hakkini yiyemem
    Kampanyali olanlar cok iyi fiyata denk geliyor ama ayni lens markasi ,ayni renk, ayni numara 43 TL digerinde 35 TL arti 3,90 TL ye ek 150 ml solisyon
  • Lensmarket'ten veya diğer lens sitelerinden aldığım lensler 45-50 lira civarlarındayken, bir gün acelem vardı bir optikçiden alayım dedim. Aynı lens için benden 105 lira istedi. 3 kutusu bir arada mı diye sordum, hayır beyfendi tek kutu orjinal bunlar dedi. Almadım tabi. 5 yıldır "çakma" lens kullanıyorum ama daha bir sorun yaşamadım. Bir kutu lens için 100 lira da verilmez ki be kardeşim. Hayır, optikçi beni mi öpmeye çalıştı yoksa cidden çakma-orjinal diye ayrılıyorlar mı hala anlayamadım.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.