Şimdi Ara

Lens Neden Fenerbahçe'ye Gelmedi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son gelişmelerden sonra bana öyle geliyor ki, yine Aziz Yıldırım'ın egosu yüzünden bu transfer gerçekleşmedi.
    Aziz Yıldırım'ın son açıklamasından anladığıma göre;

Gökhan'ın gidişinde olduğu gibi, Aziz Yıldırım, Lens'in menejeri ile takıştı.
    Ve o yüzden transfer defteri kapandı. Aziz Efendinin kaprisi olmasaydı. Yüksek ihtimal Lens Fenerbahçe'ye gelmişti.

Zaten sinir oluyordum. İyice nefret etmeye başladım arık Aziz Yıldırım'dan
    Kendi kişisel çatışmalarını, hesaplaşmalarını,
    FB'nin üzerinde görüyor ve yaptığı saçma salak işlerin,
    aldığı saçma sapan kararların, FB'ye zarar verip vermiyeceği umrunda bile değil.

Başarısızlık durumunda Aykut'a da kesinlikle kızmayın.
    Bu Aziz efendi saçma salak davranıp belkide Aykut'un 3. 4. tercihlerini transfer edecek.
    Sonra da al takımı şampiyon yap diyecek.

Hazırlık maçlarından gördüğüm kadarı ile, her ne kadar takım hazır görünmese de.
    Bu sefer Aykut Kocaman 1 tane atar üstüne yatarım taktiği uygulamayacak gibi görünüyor.
    Aykut Hoca değişmiş. Ama Aziz Yıldırım aynı tas aynı hamam.
    Eğer takım başarısız olursa en büyük sorumlusu Aziz Yıldırım'dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 6 Ağustos 2017; 14:53:12 >

• 4.2 maaş + 5-6 m € civarı bonservisi var bu adamın. Sezon açıldığında elimizde paramız olmadığı için alamadık Kjaer satılmadan önceden de Beşiktaş anlaştı olay bundan ibaret.

Tamam iyi topçu seviyoruz ama sadece oyuncu transfer ederek şampiyon olunmuyor artık bu ligde. Beşiktaşla Başakşehir sistem oturttular ve 2 yıldır başarılılar. Aykut hoca da bir sistem oturtma peşinde ve buna yönelik Dirar transfer edildi savunma katkısı da olan bir kanat oyuncusu. Sturm Graz maçında çıplak gözle izledim çok faydalı olacak gibi. Yeni yapılacağı açıklanan 3-4 transfer şu ana kadar yapılanlar gibi nokta transfer olursa ve 1.5-2 ay içinde takım oturana kadar ciddi puan kayıpları yaşamazsak yarışta ciddi bir aday oluruz. Olmazsa da seneye en büyük aday oluruz
  • Yapılan karşılıklı açıklamalardan sonra iyice kafamız allak bullak oldu. Lens " teklif olmadı " diyor. Yönetim teklif yaptık diyor. Yönetimin daha önce yalan söylediğini ve kendileri hariç herkesi kötü göstermeye çalıştığını da biliyoruz. Ama 2 senelik sözleşme yapıldıysa ve 2 senelik için 4.2 istemesini de doğal karşılıyorum. 2 senede 4 milyon + bonus alacağına Cl avantajı ve 5 senelik sözleşme 2.2 milyon + bonuslar ile Fenerbahçe'den 2 senelik kazancından daha fazla kazanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Yapılan karşılıklı açıklamalardan sonra iyice kafamız allak bullak oldu. Lens " teklif olmadı " diyor. Yönetim teklif yaptık diyor. Yönetimin daha önce yalan söylediğini ve kendileri hariç herkesi kötü göstermeye çalıştığını da biliyoruz. Ama 2 senelik sözleşme yapıldıysa ve 2 senelik için 4.2 istemesini de doğal karşılıyorum. 2 senede 4 milyon + bonus alacağına Cl avantajı ve 5 senelik sözleşme 2.2 milyon + bonuslar ile Fenerbahçe'den 2 senelik kazancından daha fazla kazanacak.

Bence 2 taraf da doğru söylüyor.Fb 2.7 verdik 2.2'ye Beşiktaş'a gitti diyor.

Lens ise en üst seviye oynamak istiyorum bana teklif yapan da Beşiktaş'tı gerçekler acıtır diyor. Buradan FB teklif yapmadıdan ziyade CL seviyesinde Beşiktaş teklif yaptı çıkıyor "bence".

Yani oyuncunun önceliği CL belliki.Zaten geçen sezon da Fb'den önce biz ilgilenmiştik ama Nasri işi olacak diye Advocaat da gelince Fb'ye gitmişti Lens.Bu sezon Advocaat da gitti,CL imkanı da varken belli ki değerlendirmek istedi

• Adam video çekmiş, teklif yok ve şampiyonlar liginde oynamak istiyor.
  • Teklif olmadı yerine Dirar alındı. Aziz taraftarın gazını alıp Lens'i taraftarın önüne atmak için bizi yedi. Ardından gündem değişsin diye 4 yıldız gelecek dedi. Bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem05

4.2 maaş + 5-6 m € civarı bonservisi var bu adamın. Sezon açıldığında elimizde paramız olmadığı için alamadık Kjaer satılmadan önceden de Beşiktaş anlaştı olay bundan ibaret.

Tamam iyi topçu seviyoruz ama sadece oyuncu transfer ederek şampiyon olunmuyor artık bu ligde. Beşiktaşla Başakşehir sistem oturttular ve 2 yıldır başarılılar. Aykut hoca da bir sistem oturtma peşinde ve buna yönelik Dirar transfer edildi savunma katkısı da olan bir kanat oyuncusu. Sturm Graz maçında çıplak gözle izledim çok faydalı olacak gibi. Yeni yapılacağı açıklanan 3-4 transfer şu ana kadar yapılanlar gibi nokta transfer olursa ve 1.5-2 ay içinde takım oturana kadar ciddi puan kayıpları yaşamazsak yarışta ciddi bir aday oluruz. Olmazsa da seneye en büyük aday oluruz

4.2 sezonun hemen sonunda istiyordu. Biz 2.7 vermişiz.

Başka takımlardan teklif gelmeyince, FB ile de arada sürtüşme olunca.
    Beşiktaş'ın 2.2 'lik teklifini kabul etti sanırım.
    Sürtüşme olmasaydı ve yine 2.7'lik teklifle gidilseydi, bence yüksek ihtimal kabul ederdi.

Aziz Yıldırım son açıklamasında. Her olayda olduğu gibi, konuşursam şöyle olur böyle olur dedi.
    Ben de o yüzden Aziz Yıldırım'ın, yine menejerlerle takıştığı kanaatine vardım.

• cdemir kullanıcısına yanıt
    Doğrudur Aziz Yıldırım yıllardır menajerlerle iş yapmıyor. Beşiktaş'ın transferleri ile ilgili pek konuşmak istemiyorum ama Pepe ve Negredo transferlerinde Ahmet Bulut var bu adam babasının hayrına yardım etmiyor Beşiktaş'a. Kjaer'in satışı gecikince ve karşımıza bedelsiz Isla fırsatı çıkınca Lens'ten vazgeçildi.
    Beşiktaş'ta sözleşmesi 5 yıllık olacak bu da net 11 m € yapıyor primsiz. Fener 3 yıl anca önerirdi zaten 8 m € alırdı bizden. Bu açıdan da Beşişktaş'ı tercih etti muhtemelen GG olayı gibi az para aldı diyorlar ama sözleşme süreleri de önemli bu işlerde
  • quote:

Doğrudur Aziz Yıldırım yıllardır menajerlerle iş yapmıyor. Beşiktaş'ın transferleri ile ilgili pek konuşmak istemiyorum ama Pepe ve Negredo transferlerinde Ahmet Bulut var bu adam babasının hayrına yardım etmiyor Beşiktaş'a. Kjaer'in satışı gecikince ve karşımıza bedelsiz Isla fırsatı çıkınca Lens'ten vazgeçildi.
    Beşiktaş'ta sözleşmesi 5 yıllık olacak bu da net 11 m € yapıyor primsiz. Fener 3 yıl anca önerirdi zaten 8 m € alırdı bizden. Bu açıdan da Beşişktaş'ı tercih etti muhtemelen GG olayı gibi az para aldı diyorlar ama sözleşme süreleri de önemli bu işlerde

Transfer yapacaksan menejerlerle aranı iyi tutacaksın. Adamların işi de o. Ahmet Bulut tabiki de para karşılığı aracı olacak.

Ama dikdoğruk, egolu, burnu büyük Aziz Yıldırım. Ben ne dersem o diye diretiyor.
    Biraz ağırdan alsa, oluruna gitse, olacak transferler bu yüzden gerçekleşmiyor.

Rahat rahat 4. Yıldızı takabileceğimiz bir sezonda, Ersun Yanal'la takıştı ve yok yere takımdan kovdu..
    Fark atarak şampiyon olmuş takım, hala kendine gelemedi..
    Aziz Yıldırım'ın şahsi hesaplaşmaları, FB'ye çok zarar veriyor.

• quote:

Bence hiç alakası bile yok. Lens'i almak isteseler idi adam daha Türkiye'den gitmeden alırlardı. Neden almadıkları ayrı konu ama almak istenmedi bu adam. Almak istense transfer sezonun henüz başında 3.5 M verip Dirar alınmaz idi. Dirar direk olarak Lens'in yerine alındı sadece başlarda tepki çekmemek için bizi yediler bektede oynayabilir , bekte oynayacak falan filan diyerek.

• Bana göre 2 sebebi var. Parasını sonuna kadar hak eden bir adam için ölücülük yapılması ve Lens'in berbat top oynayan bir takımda kalmak istememesi. Çok net hatırlıyorum Lens'in çıldırdığı maçları, 2'ye 1 bile atmadıkları paslarda şok geçiriyordu. Takım oyunu oynamayan Fenerbahçe için çok büyük kayıptır Lens.
  • Offf yeter be

Şampiyonlar ligi icin geldi bjk ye doğuştan tinerci oldugu icin degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.