Şimdi Ara

Lens konusu beyler lütfen yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şu zamana kadar Bausch&Lomb Purevision ve Acuvue OASYS lens kullandım.İkisini de 2-3 gün aralıklar tak-çıkar yaparak kullandım.İkisinin de farklı farklı sorunları oldu batma vb. Şimdi purevision HD lense bi bakmayı düşünüyorum ama 3 aylık alınca korkarak alıyorum ya sorun olursa diye.Bu lenslerin deneme ürünleri oluyor.Nerden bulabilirim denemelerini ?

Ayrıca lens olarak tavsiye verir misiniz veya lenslerde gördüğünüz aksaklıkları söyler misiniz?

Edit: Günlük lens kullanan var mı beyler bir de ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Firenze- -- 12 Kasım 2011; 17:56:50 >

• up yahu yok mu bir allahın kulu konuşacak?
  • Birine rahat gelen lens başka birinde batma gibi sonuçlar doğurabilir. Çünkü bazıları ince bazıları daha kalın , bazılarının çapı daha büyük bazılarının çapı daha küçük olur. Bu da kişiden kişiye değişen sonuçlara neden oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Birine rahat gelen lens başka birinde batma gibi sonuçlar doğurabilir. Çünkü bazıları ince bazıları daha kalın , bazılarının çapı daha büyük bazılarının çapı daha küçük olur. Bu da kişiden kişiye değişen sonuçlara neden oluyor.

Peki hocam günlük lensler hakkında var mı bi bilgin ? Normaline göre daha zor takılıyor falan zart zurt diyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSur_TurK

quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Birine rahat gelen lens başka birinde batma gibi sonuçlar doğurabilir. Çünkü bazıları ince bazıları daha kalın , bazılarının çapı daha büyük bazılarının çapı daha küçük olur. Bu da kişiden kişiye değişen sonuçlara neden oluyor.

Peki hocam günlük lensler hakkında var mı bi bilgin ? Normaline göre daha zor takılıyor falan zart zurt diyorlar ?

O konuda pek bir bilgim yok. Ama aylık lensler daha rahattır. Yatmadan önce çıkar sabah tak gibi bir olayı yok. Yeni başlayanlar için de günlük lensi tavsiye etmem. Eğer takıp çıkarmada bir problemim yok, 1dakikadan az sürede hallediyorum diyorsan günlük lensi deneyebilirsin. Batma bulanıklaşma gibi olaylar lensin oksijen geçirme oranıyla orantılı olduğundan pek bir problem olacağını sanmıyorum. Fakat bir doktora danışıp problemini anlatsan iyi olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.