Bildirim
Lens için en ucuz site
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
lensci.com dan bugün purevision kontakt lens ısmarladım maillerime hemen cevap veriyorlar salı engeç stokta olmaması durumunda çarşamba kargoya vereceklerini söylediler _____________________________ Izmir University Of Economics - Logistic Management -
www.lensmarket.com buradan alışveriş yapıyorum fiyatı gözlükçülere göre çok çok uygun ve gün içinde kargoya veriyolar aldığın lensi. _____________________________ -
http://www.lensoptik.com.tr 'den alışveriş yapan var mı? Çok uygun fiyatları. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: :::Banner:::
http://www.lensoptik.com.tr 'den alışveriş yapan var mı? Çok uygun fiyatları.
Şuana kadar 2 kere alışveriş yaptım. Lenslerim biterse bi daha burdan alacam. Kargoyu ertesi gün verdiler bu iki seferde. Çok profesyonel bir site._____________________________ -
lensmarket.com
5 6 kere lens aldım. max 24 saatte elime geçti... hem ucuz hem hızlı tavsiye ederim._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: webkurdu47
quote:
Orijinalden alıntı: :::Banner:::
http://www.lensoptik.com.tr 'den alışveriş yapan var mı? Çok uygun fiyatları.
Şuana kadar 2 kere alışveriş yaptım. Lenslerim biterse bi daha burdan alacam. Kargoyu ertesi gün verdiler bu iki seferde. Çok profesyonel bir site.
Ben de geçen gün lens aldım yaklaşık 36 saatte elime ulaştı._____________________________ 2008 Peugeot 308 Comfort 1.6 HDI 90 Hp İnci Siyahı
-
www.optiklensgrup.com fiyatlar oldukca uygun _____________________________ Her marka kontakt lens ve solusyon cesitleri ve en uygun fiyatlar... -
quote:
Orijinalden alıntı: posetcay06
www.optiklensgrup.com fiyatlar oldukca uygun
siteye baktım şirket bilgileri felan tam değil. adres yok bir kere. dolandırıcı olduklarınıda sanmıyorum ama güven olmaz.
ben lensmarket.com u öneriyorum. lensleri doktorumdan aldım ama solüsyonu lensmarketten aldım. hemen hemen aynı çoğu sitede fiyatlar.
lensmarkette çok kampanya oluyor ben toric lenslerin kampanyalarını bekliyorum. şidmi 250 liraya 4 kutu (24 adet lens) 3 tanede solüsyon veriyorlar çok uygun bence._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: İmdat Çekici
quote:
Orijinalden alıntı: posetcay06
www.optiklensgrup.com fiyatlar oldukca uygun
siteye baktım şirket bilgileri felan tam değil. adres yok bir kere. dolandırıcı olduklarınıda sanmıyorum ama güven olmaz.
ben lensmarket.com u öneriyorum. lensleri doktorumdan aldım ama solüsyonu lensmarketten aldım. hemen hemen aynı çoğu sitede fiyatlar.
lensmarkette çok kampanya oluyor ben toric lenslerin kampanyalarını bekliyorum. şidmi 250 liraya 4 kutu (24 adet lens) 3 tanede solüsyon veriyorlar çok uygun bence.
kapıda odeme ile gonderiyorlar zaten.. o yuzden gayet guvenilir bence.._____________________________ Her marka kontakt lens ve solusyon cesitleri ve en uygun fiyatlar...
-
internetten lens almak sakıncalı .ben bir kere aldım gözümde kızarıklık meydana gelsi.araştırdım .. sahte ve süresi geçmiş lens satın alabilir göz sağlığınızı tehlike altına alabilirsiniz..bir site keşfettim lens.optikgazete.com .kısa bir üyelik oluşturuyorsunuz siparişinizi seçiyorsunuz.sizi optik mağazasına yönlendiriyor .lenslerinizi optik mağazasından alıyorsunuz.güzel bir sistem...denemenizi tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilekcan1 -- 29 Nisan 2014; 12:31:25 >_____________________________ -
internetten lens almak sakıncalı .ben bir kere aldım gözümde kızarıklık meydana gelsi.araştırdım.sahte ve süresi geçmiş lens satın alabilir göz sağlığınızı tehlike altına alabilirsiniz..bir site keşfettim lens.optikgazete.com .kısa bir üyelik oluşturuyorsunuz siparişinizi seçiyorsunuz.sizi optik mağazasına yönlendiriyor .lenslerinizi optik mağazasından alıyorsunuz.güzel bir sistem...denemenizi tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilekcan1 -- 29 Nisan 2014; 12:31:47 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X