Şimdi Ara

Lenovoda çalışıyorum soruları alıyım (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
4.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kralcamoka


    quote:

    Orijinalden alıntı: pinkcrow7


    quote:

    Orijinalden alıntı: kralcamoka


    quote:

    Orijinalden alıntı: black_flood

    Bu lenovo ideapad 110 serisinde servia kapağı yok telefon ile desteği aradım alat mı ediyorsunuz yoksa küfür nü tam anlamadım ama servis kapağı yoksa servise dahi göndersem garanti kapsamında paeasını dahi versem yapılamaz deniyor bu nasıl bir saçmalık madem ssd takamayacağım cihaza ne diye satıyorsunuz böyle dandik ürünleri acaba ? 😠 lanet olsun ürünlerinizin hepsinene saçma adamlarsınız bütün firmalar deatek vermektesir bu durum hırlı mısınız hırsız mısınız TÜRKİYEDE hak gaspı yaparak bir açıklama yapılırsa sevinirim ben bu cihaza her türlü ssd takarım ya da taktırırım seve seve değil göbek ata ata bu cihazı geri alacak servisiniz ya da değiştirecek diskini.

    Takarsında servis anlarsa kullanıcı kaynakkı hata diyip para isteyebilir.

    Eğer ben takabilirim diyorsanız zarar vermeden açıp takarsınız.Lenovo bu sebeple cihazı garanti dışı bırakmaz(Kırıp dökmezseniz)
    Yok ben takamam derseniz Servis hizmet bedeli karşılığında takar.



    Lenovo onun garantisini bu cihazda vermiyor. Kırıp dökmeden takarım derseniz ideapad 300 veya 500 serilerinde yapabilirsiniz. ideapad 100 ve 110da kullanıcın alt kapağa müdahale etmesi garanti kapsamı dışında bırakır. Eğer servis müdahale edildiğini anlamazsa garanti kapsamında onarır.

    Hocam şöyle ifade edeyim. Evet garanti şartlarına göre açılmaması gereekiyor. Zira servis kapağı bulunan bir model değil.Ancak Lenovo Yetkili servisi bu konuda gayet esnektir.
    Tekrar ediyorum herhangi bir zarar vermeden disk değişimi,ram upgrade yapabilirsiniz.




  • Merhaba arkadaşlar elimde lenovo flex 14 laptop var 500 gb hdd var acaba ben hdd yi ssd ile yükseltme olanağım var mı? Ayrıca ramde yükseltilebilir mi? Yardımlarınız için teşekkürler...
  • badboy-s B kullanıcısına yanıt
    Cihazda servis kapağı olmadığı için Garantisi varsa Garanti kapsamı dışında kalır. Garanti süresi bittiyse Lenovayı aramanı tavsiye ederim.
  • Tamamdır teşekkürler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.