Bildirim
Lenovo Zuk Z2/Z2 Pro Ana Konu (96. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
zuk z2 mi zuk z2 pro mu. 765 tl ye hangi satıcıdan aldınız bana mesaj atarsanız sevinirim. -
merhaba rusyada yasiyorum telefon zuk edge 4/64
telefonu aldigim satici bu Turkiye ye gonderimi olup olmadigini bilmiyorum ama yurtdisindan alacak arkadaslar satin alabilir (2. teli aldim sorun olmadi )aliexpress.com
17216.1руб. |Оригинальный lenovo ZUK край 4G LTE сотовом телефоне 4G RAM 64g ROM Snapdragon 821 2,35 ГГц 4 ядра 5,5 дюйма, разрешение 1920x1080 P 13.0MP Камера-in Мобильные телефоны from Мобильные телефоны и телекоммуникации on AliExpresshttps://ru.aliexpress.com/item/Original-Lenovo-ZUK-Edge-4G-LTE-cell-phone-4G-RAM-64G-ROM-Snapdragon-821-2-35GHz/32816531089.html
alibonus diye bir uygulama var aliexpresten aldiginiz her urun icin %10 geri odeme yapiyordu su anda 8,75 e dusurduler oda iyi sorgusuz sualsiz 200 $ lik bir urun aldiysaniz bilinki 8,75 size eri donecek yaklasik 1 ay sonra.
asagida linkini yazdim google translete vs araciligiyla uye olup (android markettede uygulamasi var) alisveris bu sekilde yapilabilir Turkiyedeki arkadaslarim bu sekilde yapiyor ve geri para geliyor problem yok
https://alibonus.comalibonus.com
-
quote:
Orijinalden alıntı: celik44
Zuk z2 almayi düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz. Genel olarak kronik sorunları var mı.
zuk z2 ingilizce kullanicaksan tavsiye ederim guclu bir telefon (Turkce oluncaenteresan ama telefonda takilmalar oluyor karakter sorunundan olabilir ) onceki mesajlarimda vermis oldugum captain nemo android 7 rom var halen kullanmaktayim hic bir sikinti cikmadi sarj olarakta 7 saaat ekran aliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wara -- 6 Temmuz 2017; 11:59:42 >
-
Arkadaşlar merhaba. Zuk Z2 Pro siparişi verdim, yolda. Stock rom/custom rom ise hangisi konusunda karar vermek için yazılanları okudum ama sormak durumundayım. Çünkü görüş yazan arkadaşların ortak noktası Türkçe uyumlu rom derdi gibi görünüyor. Ben telefonu İngilizce kullanacağım, Türkçe uyumu önemli değil benim için. İngilizce kullanım için hangi rom daha mantıklı olur, ne dersiniz? Pil performansı, kamera uygulaması stock rom'a göre kötüleşmemesi gibi konular önemli. Stock rom'un dil desteği haricinde belirgin bir handikapı var mıdır? -
zuk edge 6/64 modelini alsaydın farklı düşünürdün . ayrıcam kamera olarak zuk z2 pro daha iyi . OİS var ... -
quote:
Orijinalden alıntı: Brian Damage
Arkadaşlar merhaba. Zuk Z2 Pro siparişi verdim, yolda. Stock rom/custom rom ise hangisi konusunda karar vermek için yazılanları okudum ama sormak durumundayım. Çünkü görüş yazan arkadaşların ortak noktası Türkçe uyumlu rom derdi gibi görünüyor. Ben telefonu İngilizce kullanacağım, Türkçe uyumu önemli değil benim için. İngilizce kullanım için hangi rom daha mantıklı olur, ne dersiniz? Pil performansı, kamera uygulaması stock rom'a göre kötüleşmemesi gibi konular önemli. Stock rom'un dil desteği haricinde belirgin bir handikapı var mıdır?
ingilizce kullanacaksan tabiki stock rom daha iyi . -
konya civarı elden zuk z2 pro arıyorum.. elinde olup satmak isteyen varsa irtibata geçelim.. -
Zuk z2 aldım. Aslında kendim mi5s kullanıyorum zuk u kardeşime hediye aldim. Rom konusunda epey tecrubeliyim. Bu telefona bir üniversite öğrencisinin rahatca kullanabilmesi için hangi romu tavsiye edersiniz. Rom kurmada yontem nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Zuk z2 aldım. Aslında kendim mi5s kullanıyorum zuk u kardeşime hediye aldim. Rom konusunda epey tecrubeliyim. Bu telefona bir üniversite öğrencisinin rahatca kullanabilmesi için hangi romu tavsiye edersiniz. Rom kurmada yontem nedir
Konu başlığında anlatım mevcut, custom rom kullanacaksanız şuan için en iyi rom Resurrection Remix. Size tavsiyem custom ROM kullanmak yerine stock rom kullanın. %70-%80 arasında türkçe, ingilizceye bir gareziniz yoksa mükemmel deneyimi en iyi o şekilde alabilirsiniz. Custom romların tümünde kamera stock roma göre iyi performans vermiyor. Özellikle yakın çekimlerde odaklama sorunları ve grenleme mevcut. Hakeza kullanıcı deneyimi bazında da ufak tefek can sıkıcı hatalar olabiliyor. Ayrıca custom rom kurabilmek için bootloader kilidini açacağınız dan mütevellit cihazınızı şarj etmek istediğinizde kabloyu yuvaya takar takmaz cihaz şarj olurken dahi açılıyor, bununda bir çözümü yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: arquerox
quote:
Konu başlığında anlatım mevcut, custom rom kullanacaksanız şuan için en iyi rom Resurrection Remix. Size tavsiyem custom ROM kullanmak yerine stock rom kullanın. %70-%80 arasında türkçe, ingilizceye bir gareziniz yoksa mükemmel deneyimi en iyi o şekilde alabilirsiniz. Custom romların tümünde kamera stock roma göre iyi performans vermiyor. Özellikle yakın çekimlerde odaklama sorunları ve grenleme mevcut. Hakeza kullanıcı deneyimi bazında da ufak tefek can sıkıcı hatalar olabiliyor. Ayrıca custom rom kurabilmek için bootloader kilidini açacağınız dan mütevellit cihazınızı şarj etmek istediğinizde kabloyu yuvaya takar takmaz cihaz şarj olurken dahi açılıyor, bununda bir çözümü yok.
%70 - %80 Türkçe olan stock rom nerde kardeşim gösterebilir misin acabA?
-
Zuk z2 için mokee rom kullanmanızı tavsiye ederim. Birçok rom denememe rağmen yine en stabil mokee de karar kıldım.
Eksileri
Kamera çok kötü video çekimlerinde donmalar var ve sürekli hata veriyor. Bunu bi şekilde camera programlariyla aştım şimdi gayet memnunum.
Çok sık olmamakla beraber bi sabah kalktığınızda telefonunuzun donmuş olduğunu görebilirsiniz bu da çok sorun edebileceğimiz bi durum değil.
Arkadaşlar bu konu başlığının büyük bölümünü okudum ki bende Zuk Z2 (5inch 4/64) kullaniciyim telefonun orijinal şarj aleti quick charge değil malum bende Blitzwolf 18w qualcom sertifikalı quickcharge 3.0 adaptör ünü aldım fakat telefon hala hızlı şarj olmuyor bu konuda bi yardımcı olun lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_Power -- 8 Temmuz 2017; 13:1:53 >
quote:
Orijinalden alıntı: M_Power
Arkadaşlar bu konu başlığının büyük bölümünü okudum ki bende Zuk Z2 (5inch 4/64) kullaniciyim telefonun orijinal şarj aleti quick charge değil malum bende Blitzwolf 18w qualcom sertifikalı quickcharge 3.0 adaptör ünü aldım fakat telefon hala hızlı şarj olmuyor bu konuda bi yardımcı olun lütfen.
Orj. Adaptörü 1 buçuk 2 saat arası tam dolu hale getiriyo daha nasıl hızlı şarj etsinki gayet yeterli bir süre. Tüm yeni nesil akıllı telefonların standart şarj süresi hemen hemen aynı. Daha hızlı sarj olsa batarya 1 seneyi çıkaramadan ölür. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: deta53
quote:
Orijinalden alıntı: dracofire
Batarya süresi iyi ve ısınma sorunu olmayan rom tavsiyesi olan varsa çok sevinirim, bir türlü son zamanlarda ısınma sorunu baş gösterdi romlarda Android 7 sürümü olan romlarda batarya süresi düştü, telefon zuk z2
Resurrection Remix OS 5.8.3 kullanıyorum. romun yeni sürümü daha dün yayınlandı deneyebilirisin.ben batarya tasarruf modu kapalı şekilde kullandığım halde 1 günü rahat çıkarıyor. bataryanın daha uzun ömürlü olmasını istiyosan hiç bir zaman %20 nin altına düşürme sıfırlama her daim canlı kalsın. daha uzun ömürlü olur.
Resurrection Remix OS 5.8.3
https://sourceforge.net/projects/resurrectionremix/files/zuk_z2/
gapps full
https://www.androidfilehost.com/?fid=745425885120739604
gapps mini
https://www.androidfilehost.com/?fid=673368273298962437
yükleme yaparken eror 7 diyor bir kac farklı twrp yükleyip denedim degişmedi
-
temiz kurulum yapmalısın bunun için, bootloader kilidi açık güncel twrp yüklü olduğunu varsayaraktan, teli pc ye usb kablo ile bağlayıp teli recovery modda aç wipe menuden advanced wipe tıkayıp usb otg harici hepsini seçip format at. sonra yükleyeceğin zip şeklinde romu gapps paketi ile birlike telefon belleğini at ve install dan sırasıyla önce zip şeklide romu sonra gapss paketini yükle ve telefonu reboot et işlem bu kadar rom da yükleme ile ilgili herhangibir sorun yok binlerce kişi indirip yüklemiş zaten bizzat kendim de denedim kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 8 Temmuz 2017; 17:45:19 > -
quote:
temiz kurulum yapmalısın bunun için, bootloader kilidi açık güncel twrp yüklü olduğunu varsayaraktan, teli pc ye usb kablo ile bağlayıp teli recovery modda aç wipe menuden advanced wipe tıkayıp usb otg harici hepsini seçip format at. sonra yükleyeceğin zip şeklinde romu gapps paketi ile birlike telefon belleğini at ve install dan sırasıyla önce zip şeklide romu sonra gapss paketini yükle ve telefonu reboot et işlem bu kadar rom da yükleme ile ilgili herhangibir sorun yok binlerce kişi indirip yüklemiş zaten bizzat kendim de denedim kolay gelsin.
tşk dediklerini yapınca kuruldu -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: M_Power
Orj. Adaptörü 1 buçuk 2 saat arası tam dolu hale getiriyo daha nasıl hızlı şarj etsinki gayet yeterli bir süre. Tüm yeni nesil akıllı telefonların standart şarj süresi hemen hemen aynı. Daha hızlı sarj olsa batarya 1 seneyi çıkaramadan ölür.
İyi güzelde Lenovo P2 5100mah pilini o sürelerde doldururken 3000 mah pilin bu sürelerde dolması kesinlikle kabullenemez en azından ben kabullenemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: BiIIyTheKiD
quote:
Orijinalden alıntı: arquerox
quote:
%70 - %80 Türkçe olan stock rom nerde kardeşim gösterebilir misin acabA?
Hindistan ve çin stock romlarda Türkçe dil oranı takribi %70 - 80 arasında. Bu benim gözlemim. Kalkıp da bunun % kaçı türkçe diye bir ölçme imkanımız yok. Uygulama kısımıda morelocal2 ile halledilebiliyor, kurduğunuz uygulamalarda Türkçe olmakta. Ayrıca translate kısımında oynanmış bir stock rom daha var, yanlış hatırlamıyorsam xda developer da paylaşılmıştı, araştırma içindeyim bir arkadaş da vardı, üst kısımlarda görülebilir, eğer o romu bulabilirsem burada paylaşacağım.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X