Şimdi Ara

Lenovo Z585 Format ve bir kaç soru daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lenovo z585 aldım arkadaşlar bir kaç sorum var da buraya yazayım dedim.
    1. sorum : şimd laptopda bulunan bazı özellikler var mesela akıllı dokunmatik yüzey yazmış buraya ama hiç bir klavuzda neyi kastettiğini ve bunun nasıl kullanılacağını yazmamış. bununla ilgili bilgiyi nereden edinebilirim.

2.Ben buna ubuntu yüklemek istiyorum ama format atınca orjinal windowsumu bir daha nereden kuracağım bilmiyorum ne cd geldi ne bişey. diski ikiye bölüp bir bölüme windows bir bölüme ubuntu kuracağım ama nasıl olacak birfikriniz var mı ?

3.bir de bu one key recovery nedir ne işime yarar kullanmalı mıyım gerekli midir?format atınca bir daha nereden kurabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spider003 -- 4 Eylül 2012; 21:34:11 >

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: spider003

lenovo z585 aldım arkadaşlar bir kaç sorum var da buraya yazayım dedim.
    1. sorum : şimd laptopda bulunan bazı özellikler var mesela akıllı dokunmatik yüzey yazmış buraya ama hiç bir klavuzda neyi kastettiğini ve bunun nasıl kullanılacağını yazmamış. bununla ilgili bilgiyi nereden edinebilirim.

2.Ben buna ubuntu yüklemek istiyorum ama format atınca orjinal windowsumu bir daha nereden kuracağım bilmiyorum ne cd geldi ne bişey. diski ikiye bölüp bir bölüme windows bir bölüme ubuntu kuracağım ama nasıl olacak birfikriniz var mı ?

3.bir de bu one key recovery nedir ne işime yarar kullanmalı mıyım gerekli midir?format atınca bir daha nereden kurabilirim?

Eger almis oldugun pc de orjinal windows yazilimi kuruluysa icerisinde recovery vardir harddiski komple tek parca haline getirmedigin surece orjinal yazilimi tekrar recovery yaparak kurabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unknown58

quote:

lenovo z585 aldım arkadaşlar bir kaç sorum var da buraya yazayım dedim.

Eger almis oldugun pc de orjinal windows yazilimi kuruluysa icerisinde recovery vardir harddiski komple tek parca haline getirmedigin surece orjinal yazilimi tekrar recovery yaparak kurabilirsin.

ama benim önce windowsu formatlayıp sonra ubuntu kurmam lazım peki windowsu formaltamak için nereye girmem lazım? bios mu yoksa bu key recovery için power tuşu yanında bir tüş daha yapılmış ona mı basarak başlatmalıyım?

• urunu ne kadara aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

urunu ne kadara aldınız ?

1466 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bölümleme ve windows kurulumu sayfasına ulaşamadım bir türlü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bölümleme ve windows kurulumu sayfasına ulaşamadım bir türlü

Senin yerinde olsam ilk basta acronis ile hdd yi komple imajını alırım daha sonra istedigini kurarsın baktın eskiye dönmek istiyorsun imajı olduğu gibi tekrar yüklersin.
  • spıder bey , urunu nerden aldınız o fıyata nerde satılıyor ?
  • spıder bey , urunu nerden aldınız o fıyata nerde satılıyor ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.