Şimdi Ara

lenovo z580 yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

z580 i7 model bilgisayarım var aldığım günden beri 3 5 açılışda 1 masaüstü geldikden kısa bir süre sonra donuyor ve 1 dk kadar sonra düzeliyor ve daha donmuyor

servis internetden kontrol ederek bios güncellemesi yaptı bi kaç kontrol yaptı fakat hatayı bulamadı

sorunu nasıl çöze bilirim

• Hd tüne programını kurup error scan bölümünden hdd bedsector testi yaparmısın ayrıca healt sekmesinde hata var mı bakın bencmark grafik testide yapın hiç bir uygulama açık olmasın bencmark testinde resimleri buraya atın.
  • dediklerinizi yapıp resim atacağım

ilginiz için teşekkür ederim
  •  lenovo z580 yardım lütfen

• HDD sağlıklı bu durum sürekli değil,windows gezgini anlık hata veriyor olabilir bu hiçbir işlem yapmamanıza neden olur.Bunu herhangi bir sürücü yada programda neden olabilir.Sistemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum recovery sabit olduğu için işletim sisteminde hata olduğu taktirde istediğiniz kadar sıfırayın makineyi aynısı olur ciddi rahatsız etmiyorsa sizi devam edin.Sıkılıyorum diyorsanız recovery dvdleri oluşturun ondan sonra farklı bir işletim sistemi kurun öyle deneyin düzelirse işletim sistemi kaynaklı memnun kalamzsanız dvdlerle geri yükleme yaparsınız recovery bölümünü.
  • bu dediğnizi bende düşündüm o yüzden recorvery harici başka bir dvd ile kurulum yaptım aynı sorun devam etti
  • Farklı bir HDD'yle test etme şansınız olsaydı güzel olurdu.Grafikte düşüş olmamasına rağmen sık aralıklarla zig zag var ben yine HDD'den şüpheleniyorum sıkıntı yok ama dar boğaz yapabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Farklı bir HDD'yle test etme şansınız olsaydı güzel olurdu.Grafikte düşüş olmamasına rağmen sık aralıklarla zig zag var ben yine HDD'den şüpheleniyorum sıkıntı yok ama dar boğaz yapabilir.

Oncelikle bana yardimci olamaya calidtiginiz icin tesekkuru borc bilirim
    bilgisayari servise yolladim garanti kapsaminda hdd yi degistirmisler
    benim en cok hosuma giden yan ise carsamba servise varmasina ragmen ayni gunun aksami onarilmis haliyle kargoya teslim edilmis

Lenovoya tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.