Şimdi Ara

LENOVO Z580 İ5 3. NESİL 8GB RAM 750 GB HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
1.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Van İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratti405 -- 11 Şubat 2014; 1:26:54 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: tzdndm

Merhaba, Eylül 2012 Vatan faturalı beyaz renk HTC One X Endeavor (32gb) ile takas düşünürmüsünüz ? +300 ekleyeceğiniz şekilde.

nazikçe hayır diyorum size...

Nazikçe ?
    takdir sizin diyeyim.
    hayırlı satışlar.

hocam siz benden üste 300 lira istiyorsunuz telefonunuz kaç lira edee haberiniz var mı?
    http://forum.donanimhaber.com/m_76365531/tm.htm
    forumdan bir ilan örnek olarak.

İkincisi ise hafızasıdır. LTE versiyon 16GB hafızaya sahiptir ve bu hafızanın kabaca 12.5gb tı kullanılabilir ve gerisi sistem dosyaları tarafından kullanılmaktadır.
    Endeavor da ise 32GB belleğin 27.5 GB lık kısmı kullanılabilir ve geriye kalanı sistem dosyalarıdır.
    Her iki ürünün Türkiye satış fiyatları (KVK - TELPA - BAŞARI - TELESERVICE vs..) ortalama LTE versiyon için 1350-1399 arası ve Endeavor için 1650-1700 arasıdır.
    Örnek olarak bugün TeknoSA da 1299 gibi fiyata alabileceğiniz One X modeli LTE dir. Zaten etiketinde bile yazıyor hafızası.
    Bendeki cihazın yine ikinci el olan emsalleri (yani fatura, full kutu içeriği, satın alınma tarihi bakımından benzer olan) ortalama 1250-1350 arası satılmaktadır.
    Sizin 1019 tl olarak verdiğiniz fiyat bana çok uygun geldi. Bu nedenle teklif vermek istedim.

Ve aslında aklımdan bir ultrabook geçmekte idi. Sebebi ise şu an kullandığım Packard-Bell LS44 TK-501 dizüstü bilgisayarımın çantası ile 5kg gelmesi ve hergün büro-ev arası götürüp getirmekten gınah geldiği içindi. +netbook ta alabilirdim fakat kullandığım muhasebe programım ve bürodaki diğer bilgisayarla ağ bağlantısı ve yazıcı paylaşımı sıkıntıları gibi problem yaşamak istemediğimden Win7 64 bit olması gerektiğinden bana 2gb tan daha fazla ram'li netbook gerekiyordu fakat onların fiyatlarıda sizin fiyatınıza çok yakın(sıfırları). Bu nedenle sizin bilgisayarınızı büroda kullanmak ve bendeki bilgisayarıda evde kullanmak gibi bir düşüncem vardı. Bendeki bilgisayarında sizdekinden farkı Ram 6gb ve HDD 500gb. Yakın yani.. Telefonumu nakit satabilirsem direkt ultrabook niyetindeyim fakat takas teklifimide öyle bir aklıma geldiği için yapmıştım.

Üstte bahsettiğim gibi ilan metniniz samimi ve fiyatınızda uygun geldiğinden bu şekilde teklif sundum. Ve dediğim gibi takdir sizindir.

• quote:

Merhaba,
    HTC One X modeli dünya çapında iki farklı şekilde piyasaya sürülmüştür. Bu model ilk kez dünya piyasasına açıldığında "LTE" ve "Endeavor" olarak iki versiyona sahiptir.
    LTE version ile Emdeavor arasında iki fark vardır. Birisi işlemcidir. LTE de 1.5GHz çift çekirdek işlemci ve Endeavor'da 1.5GHz dört çekirdek işlemci kullanılmaktadır.
    İkincisi ise hafızasıdır. LTE versiyon 16GB hafızaya sahiptir ve bu hafızanın kabaca 12.5gb tı kullanılabilir ve gerisi sistem dosyaları tarafından kullanılmaktadır.
    Endeavor da ise 32GB belleğin 27.5 GB lık kısmı kullanılabilir ve geriye kalanı sistem dosyalarıdır.
    Her iki ürünün Türkiye satış fiyatları (KVK - TELPA - BAŞARI - TELESERVICE vs..) ortalama LTE versiyon için 1350-1399 arası ve Endeavor için 1650-1700 arasıdır.
    Örnek olarak bugün TeknoSA da 1299 gibi fiyata alabileceğiniz One X modeli LTE dir. Zaten etiketinde bile yazıyor hafızası.
    Bendeki cihazın yine ikinci el olan emsalleri (yani fatura, full kutu içeriği, satın alınma tarihi bakımından benzer olan) ortalama 1250-1350 arası satılmaktadır.
    Sizin 1019 tl olarak verdiğiniz fiyat bana çok uygun geldi. Bu nedenle teklif vermek istedim.

Ve aslında aklımdan bir ultrabook geçmekte idi. Sebebi ise şu an kullandığım Packard-Bell LS44 TK-501 dizüstü bilgisayarımın çantası ile 5kg gelmesi ve hergün büro-ev arası götürüp getirmekten gınah geldiği içindi. +netbook ta alabilirdim fakat kullandığım muhasebe programım ve bürodaki diğer bilgisayarla ağ bağlantısı ve yazıcı paylaşımı sıkıntıları gibi problem yaşamak istemediğimden Win7 64 bit olması gerektiğinden bana 2gb tan daha fazla ram'li netbook gerekiyordu fakat onların fiyatlarıda sizin fiyatınıza çok yakın(sıfırları). Bu nedenle sizin bilgisayarınızı büroda kullanmak ve bendeki bilgisayarıda evde kullanmak gibi bir düşüncem vardı. Bendeki bilgisayarında sizdekinden farkı Ram 6gb ve HDD 500gb. Yakın yani.. Telefonumu nakit satabilirsem direkt ultrabook niyetindeyim fakat takas teklifimide öyle bir aklıma geldiği için yapmıştım.

Üstte bahsettiğim gibi ilan metniniz samimi ve fiyatınızda uygun geldiğinden bu şekilde teklif sundum. Ve dediğim gibi takdir sizindir.

hoca m ben neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum.teklifin için ilgilenmediğimi belirteyim.iyi günler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 950 tl nakıt teklıf eden vısor

Orijinalden alıntı: visor

950 tl nakıt teklıf eden vısor

fiyat son

ALISVERISLERIM ONCE URUN SONRA ODEME SEKLINDEDIR.2003 DEN BERI FORUMDAYIM.URUN GONDERIP DE PARASINI ALAMAYAN OLMADI BUGUN KADAR.REFERANSLARIM HERSEYI ANLATIR ZIRA
  • kesin alicam . istanbul ici elden teslim olurmu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: oktay-oktay27

kesin alicam . istanbul ici elden teslim olurmu ?

olur pm atın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: SeriaLLorD

Temmuz bitti hala fiyatta indirim yapmadin be kardeşim

daha düşük fiyata satmam kendim kullanırım.

Elektrik Mühendisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.