Şimdi Ara

14 AY KVK GARANTİLİ HTC ONE X (FATURA & FULL KUTU İÇERİĞİ) - SON FİYAT 850 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
3
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    SATILMIŞTIR...

17.08.2012 fatura tarihli 14 ay daha KVK garantisinde HTC One X cihazımı satıyorum. HTC One alacağımdan satılıktır, yurtdışı kapalı kutu One ile takas tekliflerine açığım. Fiyatım sondur, şu olur mu bu olur muyla uğraşmak istemiyorum. Zaten fiyatı yüksek tutmadım hemen satıp hafta sonu One almak istiyorum.

Fiyat : 850 TL sondur, lütfen teklif yapmayınız.
    Kargo Alıcıya Aittir..

Edit : Alacağım One için bir arkadaşla fiyatta anlaştım. Yani cihazı artık bulduğum için son fiyatı da 850 TL'ye çektim, acil paraya çevirip arkadaştan One'ı alacağım.

Yani bu fiyattan sonra kimse artık özelden fiyatta şu olur mu demesin lütfen ve takas olayı da yoktur..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _extreme_ -- 26 Haziran 2013; 13:30:37 >

• takip çok uygun kusura bakmassan one ile one x arasındaki fark ne ?
  • EmreKaanYksl kullanıcısına yanıt
    HTC One;

- Full HD ekran (daha parlak, daha keskin)
    - Gorilla Glass 2 panel
    - Stereo Hoparlör (Dahili Amfi)
    - 2 GB RAM
    - Daha kaliteli ön ve arka kamera
    - Daha hızlı işlemci + GPU
    - Daha iyi batarya süresi v.s..
  • saolasın ablamı aradım gelince konuşuruz dedi büyük ihtimal alıcam
    satış ne kadar hızlı olursa, bende o kadar çabuk HTC One'a sahip olacağım.

Zaten fiyat bu yüzden uygun..
  • bişi sorucam htc one x fazla ısınıyormuş gereçkten okadar belirgin ısınma varmı bide şarjı nasıl gidiyor
    Alacağım HTC One bu cihazdan daha fazla ısınıyor öyle söyleyeyim.

Üst segmentteki akıllı telefonların donanımları yüksek olduğundan ince kasada tabii ki ısıyı kullanıcıya fazla hissettiriyorlar. Bu cihazda browserda gezerken yada oyun oynarken bariz ısınıyor. Galaxy SIII, SIV, One X, X Plus, One v.s bunların hepsi donanımlarından ötürü fazla ısınıyorlar..

Şarjı ilk çıktığında sorunluydu ama 4.1.1 Jelly Bean güncellemesi ile güç tasarruf modunda baya bir gelişme gösterdi. Ben şarj sıkıntısı yaşamıyorum, sonuçta akıllı telefon sahibi isen her akşam şarj edeceksin kafan rahat olacak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _extreme_

Alacağım HTC One bu cihazdan daha fazla ısınıyor öyle söyleyeyim.

Üst segmentteki akıllı telefonların donanımları yüksek olduğundan ince kasada tabii ki ısıyı kullanıcıya fazla hissettiriyorlar. Bu cihazda browserda gezerken yada oyun oynarken bariz ısınıyor. Galaxy SIII, SIV, One X, X Plus, One v.s bunların hepsi donanımlarından ötürü fazla ısınıyorlar..

Şarjı ilk çıktığında sorunluydu ama 4.1.1 Jelly Bean güncellemesi ile güç tasarruf modunda baya bir gelişme gösterdi. Ben şarj sıkıntısı yaşamıyorum, sonuçta akıllı telefon sahibi isen her akşam şarj edeceksin kafan rahat olacak..

öylede yok yani gün içinde bitmez değilmi

Valla Motorola RAZR MAXX'da olsa, 3300 mAh bataryayı istersen gün içinde rahatlıkla bitirebilirsin. Sonuçta bu kullanıcıya göre değişir. Benim telefonu kullanım sürem + yaptığım işlemler ile seninki farklı olacaktır. Sen gün içerisinde en az 2-3 saat oyun oynarım + 1 saat browserda takılırım + vs.. dersen akşam eve gelene kadar telefonun kapanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _extreme_

Valla Motorola RAZR MAXX'da olsa, 3300 mAh bataryayı istersen gün içinde rahatlıkla bitirebilirsin. Sonuçta bu kullanıcıya göre değişir. Benim telefonu kullanım sürem + yaptığım işlemler ile seninki farklı olacaktır. Sen gün içerisinde en az 2-3 saat oyun oynarım + 1 saat browserda takılırım + vs.. dersen akşam eve gelene kadar telefonun kapanır.

tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam elimde Avea cihazı HTC One var takas edebilirim. Telefon numaranızı PM Atarsanız iletişime geçeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fukceng

Hocam elimde Avea cihazı HTC One var takas edebilirim. Telefon numaranızı PM Atarsanız iletişime geçeyim.

Görüşüldü, ancak fiyatta karşılıklı sikintilar yaşandı

Takip
  • şehir neresi hocam
  • RitueL R kullanıcısına yanıt
    İstanbul kardeşim..
  • Güncel..
  • htc one erelim sana siyah yurtdışı bize 700 tl ver üste
  • cihanleanne C kullanıcısına yanıt
    siyah düşünmüyorum, yurtdışı cihaz içinde 1600 fazla..
  • Hocam Galaxy Wonder ve 32 gb nexus 7 tabletimle takas düşünürmüsün?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum takas olursa sadece HTC One ile düşünüyordum ama artık takası da kapattım.

Dün akşam, alacağım One için bir arkadaşla fiyatta anlaştım. Yani cihazı artık bulduğum için son fiyatı da 850 TL'ye çektim, acil paraya çevirip arkadaştan One'ı alacağım.

Yani bu fiyattan sonra kimse artık özelden fiyatta şu olur mu demesin lütfen ve takas olayı da yoktur..
  • Takip
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.