Şimdi Ara

Lenovo Z580 59-352524 FreeDOS HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar günaydın bu notebooku uzun araştırmalarım sonucunda bugün alıyorum fakat freedos yani işletim sistemi yok bu bana skıntı yaratırmı driverleri bulamama gibi ilk notebook'um oluck ve hangi driverleri yüklemem gerekiyor.Teşekkürler şimdiden yardımlarınız için.

• Sıkıntı yaratmaz z580 modelinin bütün sürücüleri sitesinde mevcut hepsini yüklemelisin sürücü,sürücüdür hepsinin bir görevi var.
  • sıkıntı yaşamazsın zaten içinden driver cd si çıkıyor.
  • Sıkıntı yaşamazsınız efendim çünkü tamamına yakın free dos modellerde driver dvd leri çıkmaktadır.
    Çıkmasa bilewww.lenovo.com sitesınden sürücüler kısmından ulaşabilirsiniz.
  • teşekkürler bilgilendirmeniz için yeniden başlık açmayayım dedim peki notebook nasıl sizce?

LENOVO IDEAPAD Z580 59-352524 CI5-3210 2.50Ghz 6GB 500GB15.6" Free DOS

CPU Ailesi INTEL CORE I5
    İşlemci Modeli INTEL CI5-3210M 2,5GHZ
    Cache Bellek 3 MB
    Ekran Tipi HD LED
    Ekran Boyutu (Inch) 15,6
    Dogal Ekran Cozunurlugu 1366X768
    Ekran Kartı Bellek Kapasitesi 2 GB HARICI
    Sistem belleği türü DDR III 1066 MHZ
    Standart Sistem Belleği 6GB
    Maks. Sistem Belleği 8.192
    Sabit Disk (Gb) 500,0
    Sabit Disk Devir Hızı (rpm) 5.400
    Optik sürücü tipi SUPERMULTI DVD-R/RW
    Ses DAHILI HOPARLOR
    Ses Bağlantıları KULAKLIK
    Ses Bağlantıları MIC
    Seri Port YOK
    Paralel Port YOK
    HDMI Çıkışı YOK
    Irda portu YOK
    Bluetooth VAR
    WLAN/Wi-Fi VAR
    Network 10/100/1000 MBIT
    Modem Yok
    Tuş Dizimi Q TR
    Fare türü TOUCHPAD
    Parmak İzi Okuyucu VAR
    Kamera VAR
    Pil Ömrü Cinsi 6-cell Li-lon Battery
    Tasınabilir Bilgisayar Türü NOTEBOOK
    Net Agırlık Aralıgı KG 2 - 2,5
    İşletim Sistemi DOS
    Satış Garanti Süresi (ay) 24

• al al güzel alet 😊 ben pcdepodan aldım. Z500 e de bak Bi istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SRHTG

Arkadaşlar günaydın bu notebooku uzun araştırmalarım sonucunda bugün alıyorum fakat freedos yani işletim sistemi yok bu bana skıntı yaratırmı driverleri bulamama gibi ilk notebook'um oluck ve hangi driverleri yüklemem gerekiyor.Teşekkürler şimdiden yardımlarınız için.

Hayır yaratmaz tabi xp falan yüklemediğin sürece. Win 7 Win 7 driverlarını lenovo nun sitesinden grafik kart driverını ise nvdiasitesinden rahatlıkla indirebilirisn.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell 3585 vs Asus vivobook 15 ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

quote:

Arkadaşlar günaydın bu notebooku uzun araştırmalarım sonucunda bugün alıyorum fakat freedos yani işletim sistemi yok bu bana skıntı yaratırmı driverleri bulamama gibi ilk notebook'um oluck ve hangi driverleri yüklemem gerekiyor.Teşekkürler şimdiden yardımlarınız için.

Hayır yaratmaz tabi xp falan yüklemediğin sürece. Win 7 Win 7 driverlarını lenovo nun sitesinden grafik kart driverını ise nvdiasitesinden rahatlıkla indirebilirisn.

neden xp yüklemedikçe ben freedos sırf xp yüklemek için satın alıcam kullandığım programların bir çoğu xp de çalışıyor malesef

xp de driver desteği yok demeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Transformation

quote:

Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

quote:

neden xp yüklemedikçe ben freedos sırf xp yüklemek için satın alıcam kullandığım programların bir çoğu xp de çalışıyor malesef

xp de driver desteği yok demeyin

Bildiğim kadarıyla tüm driverlar için xp desteği vermiyor diye biliyorum diğer taraftan xp işletim sistemi microsoft tarafından artık desteklenmiyor o yüzden önermem xp de çalışan programalrı uyumluluk aracıyla win8 dede çalıştırabilirsiniz.

• Windows 7 de uyumluluk için aracı programlar vardı ama win8 sağlıklı çalışırmı bilmiyorum

• z580 kullanıcısıyım şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaratmadı win7 kullanıyorum. ayrıca nvidia ekran kartının güncellesmesi geldiğinde haber veriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.