Şimdi Ara

Lenovo Z500 İnceleme (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.011
Cevap
42
Favori
314.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seco4

touch padin sağ tarafında olması gereken ve internette falan sayfayı yukarı asagı kaydırmak için kısım bulamadım.bunda yok mu yoksa ben mi bulamadım

iki parmağnla aşağı yukarı yaparsan scroll özelliğini kullanabilirsin.sağ tarafta değil heryerinde oluyo

Eyv.. Çoklu Dokunmatiği her açıdan kullanmışlar desene touch pad de başka özellik var mı?

dört parmğınla aşağı doğru çekersen bilgisayarı kitliyo
    tersnde de açıyo
  • Orijinalden alıntı: seco4

Orijinalden alıntı: Myking36

touch padin sağ tarafında olması gereken ve internette falan sayfayı yukarı asagı kaydırmak için kısım bulamadım.bunda yok mu yoksa ben mi bulamadım

iki parmağnla aşağı yukarı yaparsan scroll özelliğini kullanabilirsin.sağ tarafta değil heryerinde oluyo

Eyv.. Çoklu Dokunmatiği her açıdan kullanmışlar desene touch pad de başka özellik var mı?

dört parmğınla aşağı doğru çekersen bilgisayarı kitliyo
    tersnde de açıyo

hocam cok sagol faydalı oldu ama bi sorum daha var :) klavyeden sesi açma ekranı kısma işlevini yapamıyorum Fn + f2 falan o kısımlar işlev görmuyo sen yapabildin mi onu.bu arada dediğin şey için 4 değil 3 parmak yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malicinar -- 1 Şubat 2013; 22:26:04 >

• fn tuşuna basma direkt ses ve işik ac kapat. fn tuşu f1 f12 tuş fonksiyonu için atanık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: isooherseli

fn tuşuna basma direkt ses ve işik ac kapat. fn tuşu f1 f12 tuş fonksiyonu için atanık..

valla oyleymiş neden aklıma gelmediyse
  • Bugün Vatan'ın bursada yeni açılan 2. şubesi NİLÜFER Hiperstoruna gittim. Ellerine hiç gelmemiş z500 yani kendi mağazalarına, ancak getirtebiliceklerini söylediler, istanbuldaki bir çok vatanda var stok durumları kontrol etti. Menteşe ve Harddisk ses sorunu sordum gerekirse 2 bilgiyar getirttirip satış işlemini yapmadan önce birlikte inceleyebilceğimizi söylediler.. Zaten bu laptopu almak istiyen arkadaşlar illaha sorsunlar, kontrol etsinler almadan önce.. Ancak Grisi var bütün stoklarda.. Vatandan daha önce beyazını alan arkadaşlar varsa bilmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SM0K -- 2 Şubat 2013; 0:28:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooyyuunnccuu

Bugün Vatan'ın bursada yeni açılan 2. şubesi NİLÜFER Hiperstoruna gittim. Ellerine hiç gelmemiş z500 yani kendi mağazalarına, ancak getirtebiliceklerini söylediler, istanbuldaki bir çok vatanda var stok durumları kontrol etti. Menteşe ve Harddisk ses sorunu sordum gerekirse 2 bilgiyar getirttirip satış işlemini yapmadan önce birlikte inceleyebilceğimizi söylediler.. Zaten bu laptopu almak istiyen arkadaşlar illaha sorsunlar, kontrol etsinler almadan önce.. Ancak Grisi var bütün stoklarda.. Vatandan daha önce beyazını alan arkadaşlar varsa bilmek isterim.

vatanın son kampanyasından alan herkezin beyaz diye biliyorum
  • Arkadaşlar z500 kullanıcılarından ricam güncel ekran driverları ile 3dmark 2006 puanını yazmaları mümküm mü? SS olursa daha da güzel olur.

Saygılar...
  • quote:

Sitesinden alan arkadaşlarında bazılarının eline beyaz, bazılarının gri geçmiş. Anladığım kadarıyla son stoklarda beyazları çıkartıp satıyolar.
  • quote:

quote:

Sitesinden alan arkadaşlarında bazılarının eline beyaz, bazılarının gri geçmiş. Anladığım kadarıyla son stoklarda beyazları çıkartıp satıyolar.

İç kısım gri arka kapak beyaz şeklinde satılıyor vatanda oyüzden gri diye geçiyor stoklarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorbey27

buyrun beyler ekran kartı güncellemesi indirip kurun.
    http://www.nvidia.com/object/notebook-win8-win7-winvista-64bit-310.70-whql-driver.html

verdiğiniz 310.70 eski driver. Yeni driverlar Sürüm Tarihi: Sat Jan 05, 2013 310.90 olan bu driverı kuramıyoruz sıkıntı burda
  • detaylı olmuş eline sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiYaH

İç kısım gri arka kapak beyaz şeklinde satılıyor vatanda oyüzden gri diye geçiyor stoklarında

Anladım hocam, bimeks'tekide siyah diye geçiyor herhalde.http://www.bimeks.com.tr/urun/126189/lenovo-z500-59-352523-w8-.aspx#specs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SM0K -- 2 Şubat 2013; 3:35:55 >
  • quote:

Bugün Vatan'ın bursada yeni açılan 2. şubesi NİLÜFER Hiperstoruna gittim. Ellerine hiç gelmemiş z500 yani kendi mağazalarına, ancak getirtebiliceklerini söylediler, istanbuldaki bir çok vatanda var stok durumları kontrol etti. Menteşe ve Harddisk ses sorunu sordum gerekirse 2 bilgiyar getirttirip satış işlemini yapmadan önce birlikte inceleyebilceğimizi söylediler.. Zaten bu laptopu almak istiyen arkadaşlar illaha sorsunlar, kontrol etsinler almadan önce.. Ancak Grisi var bütün stoklarda.. Vatandan daha önce beyazını alan arkadaşlar varsa bilmek isterim.

bende beyaz aldım ama pcdepo dan.menteşe ve hdd sesi sorununa rastlamadım maaşallah taş gibi makine.su anda sıkıntı olabılecek tek şey nvidia nın sıtesındekı son ekran kartı guncellemelerının tum lenovolara yuklenememesi şahsen yuklemeyı denemedım deneyen varsa soyleyebılır mı acaba

Ayrıca alacak olupta rengıne karar veremeyenlere beyaz tavsıye ederım cok karızma duruyor ama iç kısmı gri butun renklerının.....beyaz olanının sadece dıs yuzeyı beyaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malicinar -- 2 Şubat 2013; 13:44:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Arkadaşlar z500 kullanıcılarından ricam güncel ekran driverları ile 3dmark 2006 puanını yazmaları mümküm mü? SS olursa daha da güzel olur.

Saygılar...

+1
  • Far cry 3 ultra değerlerde yani en yüksek ayarlarda fps 16-15 arasında değişiyor arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkyy

Far cry 3 ultra değerlerde yani en yüksek ayarlarda fps 16-15 arasında değişiyor arkadaşlar

Far cry 3 zaten ağır bir oyun. Kasması normal. Ayarları düşürmeyi deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

Far cry 3 ultra değerlerde yani en yüksek ayarlarda fps 16-15 arasında değişiyor arkadaşlar

çok fazla bi kasma yaşamıyorum GT645 için beta driver diye bişey çıkmış ben daha yeni duyuyorum yani nedir bu yüklesek bi probelm yaşar mıyızhttp://www.geforce.com/drivers/beta-legacy

• quote:

Orijinalden alıntı: SiYaH

quote:

Orijinalden alıntı: zorbey27

buyrun beyler ekran kartı güncellemesi indirip kurun.
    http://www.nvidia.com/object/notebook-win8-win7-winvista-64bit-310.70-whql-driver.html

verdiğiniz 310.70 eski driver. Yeni driverlar Sürüm Tarihi: Sat Jan 05, 2013 310.90 olan bu driverı kuramıyoruz sıkıntı burda

1.http://www.laptopvideo2go.com/drivers adresine girin. Orta tarafta biraz alt kısımda işletim sisteminize uygun en üstteki sürücüyü tıklayın.
    2.Açılan forum sayfasından Driver 'a tıklayarak gerekli driverı indirin ve sağ tıklayarak belirtilen bir klasöre çıkartın. Ama sakın yüklemeyin.
    3.Gene aynı sayfada Modded INF e tıklayarak .inf dosyasını indirin.
    4.İndirdiğiniz inf dosyasını driver'ı açtığınız klasörün içindeki Display.Driver klasörüne kopyalayın. Üzerine yazmak isteyecek evet deyin.
    5.Driveri açtığınız klasördeki setup.exe dosyasını çalıştırıp driveri kurun. oldu da çalışmazsa aygıt yöneticisine girip ekran kartı sürücüsünü güncelleyin. Driverı açtığınız klasörü gösterin.
    Yeniden başlatın. Bu kadar

NOT: .inf dosyasını indirme sorunu yaşayan arkadaşlar linke sağ tıklayıp farklı kaydet yapın .txt uzantılı metin belgesi olarak kaydedecektir yani xxx.inf.txt şeklinde sondaki .txt uzantısını silerseniz sorun çözülür yada tıkladığınız linkteki yazıların tümünü seçip çalıştırdan notepad yazıp yazıları yapıştırdıktan sonra .inf uzantılı farklı kaydet yapın

Bazı arkadaşlar inf dosyasını indirmede sorun yaşadığı için konuya ekliyorum arkadaşlar win7 64bit 301.42 verisiyon içindir
    http://www.dosya.tc/server19/tobga4/nvwi.rar.html

ALINTIDIR

• quote:

quote:

alakası yok 21.5 inch de full hd de full ayarlarda oynuyorum gram kasma yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: oncuozkan

quote:

quote:

alakası yok 21.5 inch de full hd de full ayarlarda oynuyorum gram kasma yok

Far cry 2 olmasın o? Ufak at da civcivler yesin. Biraz mantıklı sallasan inanacağım da sen resmen sallamışsın. Kanıtın var mı bari?

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.