Şimdi Ara

Lenovo z500 Fan sesi problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 hafta önce lenovo z500 aldım fakat 4 gün önce başlayan bir sorunum var. Fan sürekli çalışıyor. Fanın sürekli çalışması normal mi sesi sürekli kulağımda bu beni rahatsız etmeye başladı. Az önce arkadaşımın hp laptopuyla karşılaştıdım onda hiç ses yok. Sizin z500 lerde fan sesi varmı ? i7 olan modelini kullanıyorum.

• Ben de bunlardan almayı düşünüyorum ama korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartı sürekli nvidia yı kullanıyorsa fan ondan sürekli çalışıyordur optimus programı ile bir ayar yapmayı dene. olması servisini ara sor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarForce

ekran kartı sürekli nvidia yı kullanıyorsa fan ondan sürekli çalışıyordur optimus programı ile bir ayar yapmayı dene. olması servisini ara sor.

Optimus programını nereden indireceğiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smldgr

Merhaba arkadaşlar
    1 hafta önce lenovo z500 aldım fakat 4 gün önce başlayan bir sorunum var. Fan sürekli çalışıyor. Fanın sürekli çalışması normal mi sesi sürekli kulağımda bu beni rahatsız etmeye başladı. Az önce arkadaşımın hp laptopuyla karşılaştıdım onda hiç ses yok. Sizin z500 lerde fan sesi varmı ? i7 olan modelini kullanıyorum.

Konuyu hortlatmış olacağım ama en azından google'dan gelenler bi cevap bulmuş olsun :)

Ben bu sorunu hiç bilgisayarı açmadan çözdüm. aldım fön makinesini fanın ızgaralarına sıfırlayıp 5 dakika tuttum.

önceden speedfan programındaki sıcaklık değerleri çok fenaydı, temp1 75'lerden aşağıya inmiyordu oyun oynarken 90'ları da görüyordu şimdi baktım temp1 sıcaklığı 55 gözüküyor. henüz oyun oynamadığım için onu test edemedim ama şu an fan sesi de kesildi. bu büyük ihtimal toz birikmesiyle ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RyGzy -- 6 Mayıs 2016; 9:01:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.