Şimdi Ara

Lenovo z500 aldım. İşletim sistemi free-dos ne yüklemeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lenovo z500 i7 modelini sipariş ettim 1750TL. 6GB Ram i7 işlemci, gt645m , 1TB Harddisk vvsvs...

Free-dos olarak gelecek. Acaba ne yükelrsem daha verimli olur ? Şunu söyleyeyim win8 taraftarı değilim. hiç kullanmadım ve yorumlara bakılırsa şu an çok da stabil değil uyumluluk gibi konularda sıkıntı yani. win7 yüklemek istiyorum ama hangi versiyonu almalı ?

Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

• öncelikle hayırlı olsun. ben de win7 tavsiye ederim ben home premium versiyonunu kullanıyorum bana yeterli geliyor herhangi bir kısıtlama vs yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |WhiteNight|

öncelikle hayırlı olsun. ben de win7 tavsiye ederim ben home premium versiyonunu kullanıyorum bana yeterli geliyor herhangi bir kısıtlama vs yok.

Verim alma konusunda sıkınti yasatir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F-G

quote:

Orijinalden alıntı: |WhiteNight|

öncelikle hayırlı olsun. ben de win7 tavsiye ederim ben home premium versiyonunu kullanıyorum bana yeterli geliyor herhangi bir kısıtlama vs yok.

Verim alma konusunda sıkınti yasatir mi ?

kesinlikle sorun yaşamazsınız
  • win7 ultimate x64 her türlü ezer yükle bence tavsiyemdir benimde free dos gelen hp laptop vardı 4 gb ram i3 500 gb hdd tam hatırlamıyorum ama ultimate 64 bit yeterince performanslı stabil ve güzel
  • ultimate in tahminimce hayatınız boyunca ihtiyacınız olmayacağını düşündüğüm özellikleri var.Gerek yok bence yani Win 7 Pro x64 tam manasıyla biçilmiş kaftan gibi görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: duzenlialtan

ultimate in tahminimce hayatınız boyunca ihtiyacınız olmayacağını düşündüğüm özellikleri var.Gerek yok bence yani Win 7 Pro x64 tam manasıyla biçilmiş kaftan gibi görünüyor

Neden konuyu hortlatma gereği duydunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • google da bir konuyu ararken bu konuya geldim tarihe bakmada soruyu okudum. pardon
  • quote:

Öncelikle selamlar DH ahalisi.

Lenovo z500 i7 modelini sipariş ettim 1750TL. 6GB Ram i7 işlemci, gt645m , 1TB Harddisk vvsvs...

Free-dos olarak gelecek. Acaba ne yükelrsem daha verimli olur ? Şunu söyleyeyim win8 taraftarı değilim. hiç kullanmadım ve yorumlara bakılırsa şu an çok da stabil değil uyumluluk gibi konularda sıkıntı yani. win7 yüklemek istiyorum ama hangi versiyonu almalı ?

en stabil win8'dir ayrıca win8 bilgisayar ile win7 bilgisayarın performansı arasında dağlar fark var.
    win8 işlemleri sırayla gönderiyor ve karma gönderen win7'ye karşı çok büyük farklar atıyor.
    benden tavsiye
    ayrıca win8 bios'dan açılır yani çok daha kısa sürede açılır

• quote:

Orijinalden alıntı: inwwisible

quote:

Öncelikle selamlar DH ahalisi.

en stabil win8'dir ayrıca win8 bilgisayar ile win7 bilgisayarın performansı arasında dağlar fark var.
    win8 işlemleri sırayla gönderiyor ve karma gönderen win7'ye karşı çok büyük farklar atıyor.
    benden tavsiye
    ayrıca win8 bios'dan açılır yani çok daha kısa sürede açılır

Hocam ben free dos siparis verdim, win8 lisansli geldi sans iste. Suan memnunum win8 den. Gayet iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.