Şimdi Ara

Lenovo y580 GTA V için yeterli mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu ara aklıma takılan en büyük sorulardan birisi bu.

gtx 660m ekran kartı
    8 gb ram ve
    3. nesil i7 işlemci

var bilgisayarda ancak gta v.i sorunuz çalıştırabilecek miyim bunu merak ediyorum bilgisi olan var mıdır ?

• gta v ne zaman çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaMeBo

bu ara aklıma takılan en büyük sorulardan birisi bu.

gtx 660m ekran kartı
    8 gb ram ve
    3. nesil i7 işlemci

var bilgisayarda ancak gta v.i sorunuz çalıştırabilecek miyim bunu merak ediyorum bilgisi olan var mıdır ?

Evet ,yeterli olacaktır.
  • TORU-NAGA kullanıcısına yanıt
    ancak daha önce watchdogs denemiştim. Kaldırıp kaldırmayacağını denemek için korsan denedim bilgisayarım kasmadan çalıştırmasına rağmen donuyordu. Sebebini aşırı ısınma olarak düşündüm ama o kadar ısınması normal gelmemişti sonra internetten baktığımda virüslü olduğu ve normalden fazla güç tükettiği yazdı. Şu anda elimde orjinali var henüz denemedim ama bu oyunun böyle olması gta v.te de aynı sorunu yaşar mıyım diye tedirgin ediyor..
  • FaMeBo kullanıcısına yanıt
    Aynı laptop bende de var. Soğutucu kullanıyorum gerçi ben, ancak hiç aşırı ısınma yaşamadım herhangi bir oyunda. Crysis 3, BF3, BF4 neredeyse en yüksek ayarlarda oynadım hep, bir sorun olmadı. Bende GTA V'i bekliyorum ancak oyun PC'ye geldiğinde askerde olacağım. Kaldırsın yeter, dönünce takılırım artık :)
  • Gta 5 pc ye cikmicakmis kanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marshall_fb kullanıcısına yanıt
    ısınma sorunu ben de yaşamamıştım bf 4 multiplayer ve campaing modunu rahatlıkla oynayabiliyorum bf 3 de aynı şekilde crysis denemedim ama onu da kaldıracağından eminim. Benim sorunum Watchdogs.ta çıktı ve içime bir ürperti geldi. orjinalini de satmayı düşünüyorum elimde kod var satın alındı ancak denemeye çekindim bu konu kesinleşirse orjinalinden devam ederim ve içim rahat olur. GTA V i kaldırmasını çok istiyorum bilgisayarın inşallah çalıştırabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her türlü kaldırır.Kaldıramamasının tek sebebi berbat optimizasyon olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an gta v'i açamayacak (2012 ve sonrası üretilmiş düzgün bir bilgisayar) neredeyse yok.Ya low'da açar ya medium'da açar.Ancak elbet açar,bu tamamen sizin beklentinize bağlı.High mı istiyorsunuz yoksa medium mu yoksa low yeter mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için. Limon low yeterli aslında ama medium olursa da çok daha sevinirim açıkçası. teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için herkese :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.