Şimdi Ara

Lenovo Y570 ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oyunları ilk başlarda çok güzel çalıştırıyordu ama sonrada Race Driver Grid oyununda kasmaya başladı çok fazla takılıyor ve işlemci sıcaklığı 100 Gpu sıcaklığı da 87'ye çıktı...

Bilgisayarı garantiye göndermeli miyim? ne yapmalıyım?

soğutmak için iki aliminyum tepsi aldım kare biri büyük biri küçük içine buz doldurdum tepsinin birini üstüne kapattım pc'yi onun üstüne koydum o haldeyken 100 dereceyi buldu.

İçine kompresörle hava üfledim ve elektrikli süpürge ile fan kısımlarını temizledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlancpaiN -- 16 Mart 2012; 17:32:01 >

• aynı notebook arkadaşda var çok memnun hatta niye bu kadar soğuk diye şikayetci bi ayarı var sanırsam etkili ısı sarfiyatı diye ondeyken bile mi yüksek derecelere çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyHunter

aynı notebook arkadaşda var çok memnun hatta niye bu kadar soğuk diye şikayetci bi ayarı var sanırsam etkili ısı sarfiyatı diye ondeyken bile mi yüksek derecelere çıkıyor

Hata yaptın heralde ?
    Evet cidden çok sinir bozucu çok ısınıyor.
  • altına koydugunuz sogtuma yontemı yuzunden dısarıya ufleyememe gıbı bır durum yok degıl mı ?? ..

ıkıncı ıhtımal yenı oldugu ıcın fan temızlıgı degılde ıslmecı macunu etkı edebılr dıye dusunuyorum .. yenılnemesı sorunu cozebılr ..

ucuncu ıhtımal ıse benım fıkrımde bu yonde sıstemde vırus olabılr .. combofıx marlwarebaytes gıbı programlarla hatta comodo ınternet securty de deneyebılrsınız .. bu arada fanların saglıklı calsıdıgından emınmısınız ? ..

bunlar sorununuzu cozmuyorsa servısı dusunun derım ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Lenovo G505 Kasma Sorunu Yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.