Şimdi Ara

Lenovo Y560 ve BDH Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Geçen seneden beri Y560 kullanıyorum, daha doğrusu kullanamıyorum. Menteşeler sağolsun. Direk olaya geçiyorum, sol menteşe nedeniyle garantiye gönderdim, haziran ayında altkasa değişti geldi. Aynı hafta içerisinde sağ menteşe açıldı, laptop kapağını kaldırırken ekranının kenarını geriyo ve klipsleri tek tek atıyor. Kapağı kapatıp menteşeye bastırdığınızda herşey yerine oturuyor. Tekrar servise gönderdim, garanti dışı dediler.

    Çağrı merkezini arıyorum, bakın durum böyle değil şöyle. Teknik elemanın anlaması lazım, kırıklık yok açılma var ekranı gerdiriyor zaten direk şişiyor. Çağrı merkezi görevlisinin dediği ise, onarım merkezinin söyledikleri bizim için baki doğrudur. Yanlış olma ihtimali yok mu sizce diyorum; o sizin düşünceniz, bizim için kesin doğrudur uzman kişilerce bakılıyor dedi. En son sinirlenip kapattım telefonu.

    Gerçekten kullanıcı hatası bir durum yok, öyle olsa zaten razı gelirim. ŞikayetVar a yazınca yine çağrı merkezi geri dönüyor ve güzin ablalıktan başka bir şey yapmıyorlar. Tüketici haklarına gitmeyi düşünüyorum. Ne yapabilirim arkadaşlar? Daha önce benzer şeyleri mutlaka yaşamışsınızdır.

    Teşekkürler







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.