Şimdi Ara

Lenovo Y510P mi ? Monster Abra A7 V1.1 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle,

    Başlıktada belirtmiş olduğum üzere bu iki marka notebooktan birisini almayı düşünüyorum. Maksimum bütçem 3000 TL'dir. Monster biraz daha ağır bastığı için konuyu bu kısımda açmayı uygun gördüm lenovo kullanıcılarının bilgilerini almak adına. Y510P kullanan arkadaşların görüş ve önerilerine ihtiyacım var. Kullanım amacım öncelikli olarak oyun ve işim gereği ERP proğramlar üzerine olacaktır. Abra A7 veya Y510P ile piyasaya yeni çıkan oyunları High performansta oynayabilir miyim? benim için kullanışlı olur mu merak ettiğim hususlar bunlardır. Siz değerli arkadaşların yorumları karar kılmamda birhayli bana yardımcı olacaktır. Şimdiden herkese teşekkür ederim. İyi akşamlar..

    Monster Abra A7 V1.1 notebook :http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=463448&kat=6454&lang=tr-TR#.U8BOVfl_uyk







  • Abra a7 kullanıyorum battlefield 4 te ultra ayarlarda sadece antialising kapalı 47-55 fps alıyorum sıcaklıklarda işlemci 80 derece stabil ekran kartı 72-73 derece stabil beni bu değerler memnun etti lenovo kullanmadım diğer arkadaşlardan da yorum gelirse kıyarlarsınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofrome -- 12 Temmuz 2014; 0:40:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz önerebilirmisiniz Abra A7'yi A5 ile gözle görülür bir farkı varmı donanım olrak ? Işıklı klavye sanırım yok A7'de birde ekran inch farkı var galiba siz nasıl yorum yaparsınız bu konu hakkında ? BF 4 deki değerler oldukça iyi darısı diğer oyunların başına :)
  • Bütçeyi bu kadar yukarı çekebiliyorsanız düşünmeden Monster alın.
  • Ben ikisinide inceledim büyük ekran tercih sebebi olduğu için a7 aldım ama a5 ile aralarında sadece ekran boyut farkı ve klavye ışığı yok eğer boyut önemli değilse hiç düşünmeden alın derim kasa olarak msi kullanıyor diye biliyorum.

    ŞU an bende olan oyunlar ve fpsleri yazıyım:(ölçtüğüm oyun 60 ffps den fazla göstermiyor o yüzden daha da fazla olabilir ama bilmiyorum)

    cod mw3 : 60 fps (extra her şey açık)

    nba 2k14 : 60 fps(full her şey açık)

    GRid :autosport : 60 fps(ultra)

    H.A.W.X 2 :60 fps (ultra)

    şuanda sadecce bt4 fps düştü ,bu değerler makul fiyatlı bir laptop için benim açımdan mükemmel o yüzden arkadaşıma bir kaç gün içinde a5 alıcaz....
  • Teşekkür ederim öncelikle paylaşımlarınız için. Kadıköyde sanırım mağaza kendim inceleyip bakmak istiyorum A5-A7 arasındaki farka o zaman kararım daha da kesinleşelecektir. Acaba online oyunlardaki performansı da sizin aşağıda belirttiğiniz üzere olur mu LoL, Word Of Tanks vs. oyunlar için merak ediyorum asıl olarak bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?
  • 3000 tl ye notebook alacaksanız , monster , msi gibi kasa , ekran kartı , servis durumunda memnun bırakmış markaları tercih edin. monster bana göre notebookların canavarıdır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri memnuniyeti açısından da monster bir hayli iyi diyor arkadaşlar bakalım kararı monsterde kıldık şimdi A7 mi A5 mi ona karar vermeye çalışıyorum :)
  • online oyunlarda bilgisyar açısından problem çıkmaz ama önemli olan internet bağlantısı ve ping
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.