Şimdi Ara

Lenovo y510p ekran kartı aşırı ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle Merhaba DH ailesi ben yaklaşık 8 ay önce lenovo y510p aldım bu zamana kadar gayet memnundum fakat son 4 gündür çok sıkıntı çekiyorum bunun nedeni ise sli açtığım zaman tüm yükü 2. Ekran kartına verip aşırı ısınması bundan daha önemlisi ise sli açtığımdan beri bilgisayar kendi kendine mdm -32 bit adlı cpu dan % 30 yiyen bi program açıp kastirmasi dosya konumu ac dediğim zaman bunun Avast oldgunu ve altta ft 755m 2 yazan bi dosya da görmem mdm yi 1 saat önce sildim fakat artık her oyunda 10 dk da bir 5 dk lik bir kasma yaratması hiç hoş bi durum değil bunların başlangıcı torrent den gta 5 indirmem ile başladı suan indirmeseydim diyorum kendi kendime her neyse bunun çözümü nedir nasıl aşırı ısınma ve kasma dan kurtulabilirim cs go ve lol de bile kasma yapıyor istek tek ekran kartı ister sli suan da Avast dan başlangıç taraması yapıyorum belki bişi vardır diye lütfen öneriniz varsa çok iyi olur şimdiden tessekur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +up+up+up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitcoin miner indirmişsinizdir muhtemelen gta v torrenti ile
    malwarebytes gibi bir programla bilgisayarınızı tarayabilirsiniz veya fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    LAPTOP EKRAN SORUNU
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.